Ζώδια και αστέρια: Με ποιο κριτήριο διάλεξε η Ελένη Μενεγάκη τον νέο της συνεργάτη;

Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου καλωσόρισε η Ελένη Μενεγάκη στο πάνελ της εκπομπής «Ελένη» ως νέο συνεργάτη στη θέση του Γιώργου Παράσχου.

Ζώδια και αστέρια: Με ποιο κριτήριο διάλεξε η Ελένη Μενεγάκη τον νέο της συνεργάτη;


Μια εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου λόγω συμμετοχής του στο Just The Two Of Us, η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε το νεαρό μοντέλο, Δημήτρη Αλεξάνδρου, μετά από το πιο σύντομο και πετυχημένο, όπως είπε η ίδια, casting για επιλογή συνεργάτη.

Το κοινό που βλέπει την εκπομπή «Ελένη» είναι κυρίως γυναίκες και ένα νεαρό, ωραίο αγόρι με το οποίο η παρουσιάστρια και το πάνελ της εκπομπής θα πέρναγαν καλά και χαλαρά ήταν το ζητούμενο. Το νεαρό μοντέλο, που όπως είπε η παρουσιάστρια, είναι όμορφος και συμπαθής, έπεισε την Ελένη Μενεγάκη από την πρώτη κιόλας μέρα καθώς έδειξε άνεση και ταίριαξε στην παρέα της «Ελένης».

Ο Ήλιος του Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι στον Ταύρο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω της Ελένης Μενεγάκη επιβεβαιώνοντας αυτό που υποστήριξε από την πρώτη στιγμή η παρουσιάστρια, ότι δηλαδή τον βλέπει ως «ένα ωραίο παιδί που αρέσει σε όλες μας κορίτσια» αλλά και που έχει αποδείξει ότι έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές προσδοκίες της εκπομπής.

3
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved