Ζώδια και αστέρια: Πάολα - Γιατί ξαναμοίρασε το νυχτοκάματό της στους συνεργάτες της;

Τη φήμη ότι μοίρασε το νυχτοκάματό της στους συνεργάτες της στο μαγαζί όπου εμφανίζονταν στην Αθήνα επιβεβαίωσε η Πάολα και εξήγησε ποιος ήταν ο λόγος που το έκανε.

Ζώδια και αστέρια: Πάολα - Γιατί ξαναμοίρασε το νυχτοκάματό της στους συνεργάτες της;


Η Πάολα τα Χριστούγεννα είχε ξαναμοιράσει το νυχτοκόματό της στους συνεργάτες της λόγω εορτών, και το ίδιο έπραξε και το τελευταίο βράδυ των εμφανίσεών της στο ίδιο κέντρο, αρχές του μήνα, επιβεβαιώνοντας αυτό που δείχνει η γενέθλια όψη Αφροδίτης – Δία στον αστρολογικό της χάρτη, ότι δηλαδή η τραγουδίστρια προσφέρει και ανταποδίδει... απλόχερα.

Όπως εξήγησε η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε ο λόγος δεν ήταν οικονομικός. Αγαπά τους συνεργάτες της με τους οποίους, όπως δείχνει η Αφροδίτη (συνεργάτες) της στον Ταύρο (σταθερότητα, αγάπη), συνήθως πρόκειται για σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο και επιθυμεί να τους δείχνει την αγάπη (Αφροδίτη) με πράξεις (Ταύρος), και τα χρήματα είναι μια από αυτές, λόγω ότι ο Ταύρος είναι ζώδιο πρακτικό και γήινο (ύλη).

Συγκεκριμένα είπε: «Για να με δείτε εμένα στην πίστα καλοφτιαγμένη, καλοχτενισμένη, στημένη όμορφα, δουλεύουν πολλοί άνθρωποι από το απόγευμα. Γίνεται μία σκληρή προεργασία και πολλή δουλειά» και συμπλήρωσε: «Δεν τους αξίζει απλά ένα μου νυχτοκάματο, αλλά και η αγάπη μου όλη. Και θα την έχουν πάντα!».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved