Ζώδια και αστέρια: Άγριο κράξιμο Κακέτση σε Λιάγκα μπροστά στη Φαίη

Με έκδηλα... άγριες διαθέσεις κατά του Γιώργου Λιάγκα παραβρέθηκε ο Στηβ Κακέτσης στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ζώδια και αστέρια: Άγριο κράξιμο Κακέτση σε Λιάγκα μπροστά στη Φαίη


Ο επιχειρηματίας μπροστά στη Φαίη Σκορδά είπε στον Γιώργο Λιάγκα «Είσαι λίγο αχάριστος. Ήσουν ένα αδέσποτο, καλό, ταλαιπωρημένο παιδί και εσύ ήρθες στη ζωή μου, εγώ δεν ήρθα» ενώ δεν έκρυψε την πικρία του προς το πρόσωπό του καθώς, ενώ είχαν συμφωνήσει να είναι αυτός ο κουμπάρος στο γάμο των δυο παρουσιαστών, το ζεύγος προτίμησε τελικά τον Νίκο Χατζηνικολάου. «Οι φίλοι όταν είναι φίλοι είναι εκεί, δε λένε θα μας παντρέψεις και το αλλάζουνε. Εγώ ήμουν ο κουμπάρος και βάλατε τον Χατζητόπ! Ε, πήγαινε κάτσε με τον Χατζητόπ και άμα τον δεις έλα να μου το γράψεις! Ο Χατζητόπ είναι αλλιώς, εσύ είσαι ένα λαϊκό παιδί» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ανέφερε: «Σε βοήθησε ο Θεός και πήρες αυτό το κορίτσι (σ.σ. Φαίη Σκορδά). Βρήκες ένα καλό κορίτσι και εκεί που ήσουν αδέσποτος βρήκες μαμά, μπαμπά (σ.σ. τους γονείς της Φαίης Σκορδά) που σε έχουν εκεί και... έφτιαξες τη ζωή σου».

Με τον διελαύνοντα Ήλιο (θέαση) σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (μυστικά, πραγμάτα που πονάνε) του Γιώργου Λιάγκα δεν ήταν εποχή για να λύσουν τις διαφορές και μάλιστα δημοσίως, διότι τελικά αν και ο Στηβ Κακέτσης είπε στην αρχή «Δεν ήρθα να ξεκατινιασθούμε»... αυτό τελικά έγινε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved