Ζώδια και αστέρια: «The Voice» - Πως αποκάλεσε ο Ιατρόπουλος τη Βανδή;

Η φάση των «Battles» στο «The Voice» έχει ξεκινήσει και έχουμε μπει για τα καλά στο ρινγκ των «μονομαχιών».

Ζώδια και αστέρια: «The Voice» - Πως αποκάλεσε ο Ιατρόπουλος τη Βανδή;


Μόνο που, όταν τελειώνουν οι «μάχες» στο «The Voice», ξεκινά... ο «πόλεμος». Ο θυμός, η απογοήτευση και η πικρία κάποιων παιχτών που έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στην επόμενη φάση, αυτή του «live», τους οδηγεί σε «ξεσπάσματα» και «λεκτικά χτυπήματα» προς τον εκάστοτε coach που δεν τον επέλεξε να παραμείνει στο show.

Αυτή τη φορά τα «πυρά οργής» τα δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή και μάλιστα, όχι από την ίδια την παίκτρια, αλλά από το σύζυγό της. Ο λόγος για τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο που όταν ενημερώθηκε από τη σύζυγό του Μαρία Εγγλέζου ότι δεν πέρασε στην επόμενη φάση του «The Voice»... «άστραψε και βρόντηξε» μέσω στης προσωπικής του σελίδας στο Facebook κατά της Δέσποινας Βανδή αποκαλώντας τη «συνταξιούχο τραγουδίστρια και νυν αποτυχημένη παρουσιάστρια». Επιπλέον, πόσταρε video από παλαιότερη εμφάνιση της τραγουδίστριας γράφοντας: «Δέσποινα Βανδή live... γέλιο is free».

Το επεισόδιο όπου «κόβεται» η Μαρία Εγγλέζου δεν έχει προβληθεί ακόμα στο «Voice», μάλλον είναι στο σημερινό, καθότι έχει γυριστεί νωρίτερα. Με τον διελαύνοντα όμως Ερμή (σχόλια, νέα) στον Υδροχόο (προκλητικά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύψεις) μέσα από τα σχετικά ξεσπάσματα στα social media εκτός των άλλων μας αποκαλύπτονται... οι εξελίξεις από τα επόμενα «Battles».

Η περιέργεια ωστόσο να τα παρακολουθήσουμε όταν προβληθούν στην τηλεόραση δεν περιορίζεται... αντίθετα κορυφώνεται!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved