Lady Gaga

Κριός με Αφροδίτη στον Κριό και Σελήνη στο Σκορπιό
Παπασταύρου Λίντα
Lady Gaga

Από τo Γ. Ριζόπουλο

Κριός με Αφροδίτη στον Κριό και Σελήνη στο Σκορπιό, η νέα ανερχόμενη δύναμη της ποπ σκηνής, γνωρίζει καλά πως να εκμεταλλεύεται τη σεξουαλικότητα και το δυναμισμό της, ξεπερνώντας ενίοτε τα όρια του καθωσπρεπισμού. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε και το τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, φαίνεται ότι σε σχέση με την προσωπική της ζωή ακόμη δεν έχουμε δει ...τίποτα. Και βέβαια ήταν απόλυτα ειλικρινής όταν δήλωσε ότι «I am a free sexual woman and i like what i like». Κοινώς, μη με σκοτίζετε γιατί μπορώ να κάνω τα πάντα...

Η πιο κρίσιμη λεπτομέρεια βέβαια είναι το πως θα διαχειριστεί τη Σελήνη της, που έχει μεν πολλούς τρόπους για να κερδίζει χρήματα αλλά από την άλλη πλευρά είναι επιρρεπής σε προκλήσεις της «σκοτεινής πλευράς» και σε περιόδους κρίσεων χαρακτηρίζεται από μηδενιστικές η αυτοκαταστροφικές τάσεις (ήδη έχει ένα ιστορικό με τα ναρκωτικά από το ξεκίνημα της καριέρας της). Αν μάλιστα η τροπική Σελήνη κάνει σύνοδο με τον αστρικό Κρόνο, η επιρροή του πλανήτη των περιορισμών είναι πολύ πιθανόν να φέρει τη Lady Gaga σε αρκετά δύσκολη θέση θίγοντας κυρίως την ψυχική της ισορροπία (οι καταθλιπτικές τάσεις είναι συχνό φαινόμενο σε ανάλογες περιπτώσεις).

Η καλλιτεχνική της ιδιότητα είναι αποτέλεσμα του τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα, μια όψη που παραπέμπει επίσης και στην-δηλωμένη-αμφισεξουαλικότητα της. Φυσικά ο Άρης προσφέρει αφειδώς την ενέργεια που χρειάζεται μια ποπ σταρ: Τετράγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με τη Δήμητρα.

Δύο ακόμη πλανήτες στους Ιχθύες φαίνεται να έχουν αυξημένες ...αρμοδιότητες: Ο Δίας σε όψεις (κλασικές και ίδιο-συναστριακές) με τη Σελήνη και τη Δήμητρα, εξυπηρετεί άμεσα τις φιλοδοξίες και τα multi σχέδια της, ενώ ο Ερμής (σε τετράγωνο με τον Ουρανό), είναι πάντα πρόθυμος να προκαλέσει και να πρωτοτυπήσει.

Ως χαρακτήρας η Lady Gaga (που πήρε το όνομα της από το Radio Gaga των Queen) είναι ενθουσιώδης, νευρική και ...αδίστακτη μπροστά στις υποψήφιες κατακτήσεις της. Ζει έντονα και βαριέται γρήγορα... Μόνον ένας δυνατός Κρόνος θα μπορούσε να περιορίσει τους ...Κριούς της αλλά το τετράγωνο του με το Δία υποδηλώνει ότι αρχικά είναι δύσκολο για την ίδια να βρει ένα μέτρο ανάμεσα στο «θέλω» και το «πρέπει». Η διάσταση των δύο πλανητών αναμένεται να εκδηλωθεί και στην καριέρα της, που θα χαρακτηρίζεται από εναλλαγές ποιότητας και εμπορικότητας με τραβηγμένες στα άκρα και τις δύο εκδοχές.

Το μέλλον

Η έλλειψη ακριβούς ώρας γέννησης δυσκολεύει βέβαια κάθε εκτίμηση για την πορεία της, αφού δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το ποιό ...άστρο την οδηγεί. Κατά τη γνώμη μου-και με γνώμονα το «μπαμ» που έκανε στα 21 της χρόνια-είναι πολύ πιθανόν να έχει τον Ουρανό σε κάποιον από τους γωνιακούς οίκους του ωροσκοπίου της αλλά αυτό είναι κάτι που μέλλει να αποδειχθεί.

Από παραδείγματα άλλων καλλιτεχνών που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στα νιάτα τους ξέρουμε ότι η λειτουργικότητα του Κρόνου είναι το βασικό κλειδί για να αποφύγει τις παγίδες της διασημότητας.

Μέχρι την επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του (μετά από πέντε περίπου χρόνια) η Lady Gaga θα απειληθεί σοβαρά να κυλήσει σε ...ολισθηρούς δρόμους, διακινδυνεύοντας όλα όσα θα έχει πετύχει μέχρι τότε.

Και λίγο πριν το σημείο καμπής, σε τέσσερα περίπου χρόνια, ο «προχωρημένος» Ήλιος της θα βρεθεί απέναντι από το γενέθλιο Πλούτωνα, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για μια ...βουτιά στην κόλαση, είτε αυτή αφορά τον τρόπο ζωής της, είτε άλλα εξωτερικά προβλήματα.

Αν όλα πάνε καλά, η συνέχεια προβλέπεται εξαιρετικά εντυπωσιακή και η αναγεννημένη σταρ θα μπορέσει άμεσα να ξαναβρεθεί στην κορυφή (στο Ηλιακό Τόξο, ο προχωρημένος Δίας θα κάνει σύνοδο με τον Ήλιο της).

Προς το παρόν πάντως, καλείται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από την ...επέλαση του Κρόνου στο Ζυγό (κάνει αντίθεση με τον Ήλιο της) και βέβαια το τετράγωνο του διελαύνοντα Πλούτωνα με τον Ήλιο της. Δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη διετία να εγκαταλείψει προσωρινά τις δραστηριότητες της, εκπληρώνοντας τις ...υποχρεώσεις του γενέθλιου Κρόνου της (σχηματίζει τετράγωνο με τη Δήμητρα).

Η περίοδος Απρίλιος 2011-Απρίλιος 2012 αναμένεται να είναι και η πιο δύσκολη, με τον Πλούτωνα να θέτει παράλληλα και τα δικά του μηδενιστικά αιτήματα.

Από την άλλη πλευρά, η διέλευση του Δία από τον Ήλιο γενέθλια θέση του (Φεβρουάριος-Μάρτιος 2011), έστω και στα «πεταχτά», αρκεί για να της δώσει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμη κι αν η αφορμή γι αυτό είναι κάπως ...σκανδαλώδης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved