Ζώδια και αστέρια: Γιατί είπανε τη Ζέτα Μακρυπούλια… «γρουσούζα»;

Την ώρα που η Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζεται για τη λαμπερή πρεμιέρα του «Just the 2 of us» και η μια μετά την άλλη εκπομπή προσπαθεί να εξασφαλίσει μια δήλωση ή ένα πλάνο της, κάποιοι υποστηρίζουν «ξανασκεφτείτε το... είναι γκαντέμο!».

Ζώδια και αστέρια: Γιατί είπανε τη Ζέτα Μακρυπούλια… «γρουσούζα»;


Αιτία; Η Λέων παρουσιάστρια ήταν αυτή που έκανε ποδαρικό στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Νικ ο' κλοκ» που «έκλεισε» άδοξα ενώ ήταν και η πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και του Χρήστου Φερεντίνου «Πρωινό ΑΝΤ1» που επίσης η πορεία της μόνο καλή τύχη δεν είχε.
Τι δείχνει όμως η αστρολογία, γουρλού ή γκαντέμο η Ζέτα Μακρυπούλια;

Την αρχή ή το ποδαρικό σε έναν αστρολογικό χάρτη, γενικός σημειοδότης, αποτελεί ο Άρης. Στο ωροσκόπιου της ηθοποιού και παρουσιάστριας ο Άρης (αρχή) βρίσκεται στον Κριό (με δυναμισμό) σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ερμή (δηλώσεις) και τον Ήλιο (παρουσία) στον Λέοντα (που προκαλούν προσοχή και θαυμασμό). Συγχρόνως, ο Άρης (ποδαρικό) σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω (δείχνοντας που συνοδεύεται από μια φήμη). Τέλος, ο Άρης σχηματίζει δυσμενείς όψεις αλλά όχι τόσο στενές με τον Κρόνο και τον Ουρανό δείχνοντας κάτι που αρχίζει και στη συνέχεια έχει ένα τέλος ξαφνικό ή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί... κεραυνός εν αιθρία!

Κάπως έτσι όμως δεν είναι η ζωή; Με πράγματα που αρχίζουν και κάποια στιγμή τελειώνουν; Πως αλλιώς θα ξεκινήσουν άλλα, νέα, διαφορετικά και ίσως πιο ωραία;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved