Ζώδια και αστέρια: Πάολα – «Να μη μιλάνε για ηθική οι πιο ανήθικοι»

Ενοχλημένη και ιδιαίτερα εκνευρισμένη είναι η Πάολα με κριτική που δέχτηκε για το γεγονός ότι επέτρεψε στην κόρη της Παολίνα να την απολαύσει να τραγουδά επί πίστας και να χορέψει τσιφτετέλι ανήμερα των Φώτων, που γιόρταζε ο πατέρας της μικρής Παολίνας, Φώτης Ζογγλοπίτης.

Ζώδια και αστέρια: Πάολα – «Να μη μιλάνε για ηθική οι πιο ανήθικοι»


Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ενάμιση μήνας από τότε όμως η Πάολα δεν ξέχασε την αυστηρή κριτική που δέχτηκε από blogs και εκπομπές της τηλεόρασης. Χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε πει «@έστ@ με, δεν μπορεί να έχει ένα παιδί 9 χρονών εκεί! Είναι θέμα ηθικής που εμένα δεν μου πάει. Όποτε συζητάμε για τραγουδιάρηδες έχω την Ελισάβετ να μου λέει όχι αυτό, όχι εκείνο. Έλεος, είναι απαράδεκτο!».

Με τον διελαύνοντα Ερμή ανάδρομο (απάντηση για κάτι που έχει γίνει) σε σύνοδο με το Δία της (πλατιά ενημέρωση) σε συνέντευξη που έδωσε απάντησε για τα ιδιαίτερα υποτιμητικά σχόλια που δέχτηκε.


Η ευαίσθητη Καρκίνος υποστήριξε ότι ως μητέρα ξέρει καλύτερα τι είναι καλό για το παιδί της και επισήμανε ότι δεν την άφησε μόνη της να πάει στα μπουζούκια αλλά πήγε στο χώρο που τραγουδά η μητέρα της και μαζί ήταν ο πατέρας της.


Όσο για τα πρόσωπα της τηλεόρασης, και όχι μόνο, που την επέκριναν αυστηρά, η Πάολα είπε «Να μη μιλάνε για ηθική οι πιο ανήθικοι» αφήνοντας κατά πολλούς αιχμές για τον Πέτρο Κωστόπουλο που ήταν αυτός που μίλησε για ηθική.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved