Ζώδια και αστέρια: The Voice - Ο χαρισματικός Δίδυμος coach… Αντώνης Ρέμος

Ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές, ο Αντώνης Ρέμος, έχει αναλάβει χρέη «coach» για χάρη του talent show «The Voice» που κάθε Παρασκευή μαγεύει το κοινό!

Ζώδια και αστέρια: The Voice - Ο χαρισματικός Δίδυμος coach… Αντώνης Ρέμος


Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μέσα από τις 3 φάσεις (blind auditions, the battle, lives) του μουσικού reality show καλείται αρχικά να επιλέξει τους παίχτες – υποψήφιους που θα πάρει στην ομάδα του teamremos, στη συνέχεια να τους αξιολογήσει, να τους εκπαιδεύσει και να τους καθοδηγήσει προκειμένου ένας εξ αυτών να αναδειχθεί «The Voice of Greece».


Ο τραγουδιστής με τη γενέθλια Αφροδίτη (κοινό) σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (γοητεία) είναι ιδιαίτερα αγαπητός και έχει το χάρισμα να «τρελαίνει» τα μηχανάκια της AGB με τις επιλογές και τους παίχτες του, όπως έχει καταφέρει να είναι αρεστός στο ευρύ κοινό.


Ο Ήλιος στους Διδύμους δείχνει ότι στη δουλειά του είναι ευέλικτος, επικοινωνιακός και μπορεί με κάθε του πρόταση να κρατά το ενδιαφέρον το κοινού ζωντανό. Το τρίγωνο του Ήλιου με το Δία (επιτυχία) υποδηλώνει την μεγάλη καλλιτεχνική του πορεία και ότι έχει το χάρισμα να σημειώνει... τεράστιες επιτυχίες.


Τέλος, το τρίγωνο Ερμή (νέοι) σε τρίγωνο με τον Ουρανό (πρόοδος) δείχνει ότι είναι ένας ακομπλεξάριστος καλλιτέχνης, που δεν φοβάται, αντίθετα αγάπα και στηρίζει νέα παιδιά. Ως coach μπορεί να αναδείξει νέα ταλέντα και να τα βοηθήσει να κάνουν τη δική τους καριέρα. Η επιλογή ενός υποψήφιου παίχτη στο «The Voice» να μπει στην teamremos μπορεί να αποδειχθεί για την πορεία του στο τραγούδι... ως η καλύτερη, αν όχι η εξυπνότερη, της ζωής του!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved