Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 14/2 εώς και 16/2

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Το τριήμερο εκτός από την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου συνοδεύεται και από μια μεγάλη φωτεινή Πανσέληνο η οποία θα ενεργοποιήσει την καρδιά μας τόσο πολύ που θα έχετε, όσοι βέβαια έχετε αγωνιστεί, μεγάλες προσωπικές εξελίξεις. Το αιώνιο παρόν είναι πάντα εδώ και μας προτρέπει να το ακολουθήσουμε αλλάζοντας όλες τις καλουπωμένες δομές μας. Η μόνη δύναμη που μπορεί να το κάνει είναι η αγάπη. Για αυτό πιστέψτε σε αυτή και θα βγείτε στο φως σε όλα τα επίπεδα.

ΚΡΙΟΣ

Έχετε την διάθεση να κάνετε τα βήματα που είναι αναγκαία για να βρείτε ισορροπίες κυρίως στην ερωτική και προσωπική σας ζωή. Ίσως να επαναστατήστε από μια προσωπική δική σας κατάσταση που έχετε όμως δημιουργήσει με τα ίδια σας τα χέρια. Από το Σάββατο και μετά θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι και ενεργοποιημένοι στο να προσφέρετε παραπάνω σε άτομα , φίλους, συγγενείς ή στο δικό σας πρόσωπο κυρίως αν είναι Παρθένος. Να αφήσετε την διαίσθησή σας να δουλέψει και πάνω από όλα αφήστε το εσωτερικό σας συναίσθημα να σας οδηγήσει μέσα από μουσική, γράψιμο και έμπνευση. Το ότι θα γίνετε άκρως πρακτικοί αυτό σίγουρα θα βοηθάει στο να κλείσετε τρύπες των προηγούμενων ημερών.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε μέσα στο κέντρο των εξελίξεων με έρωτες, πάθη, φοβίες και όλα όσα θα μπορούσαν να σας συμβούν αλλά επειδή έχετε αντοχές μπορείτε να ξεπεράσετε τα πάντα. Βέβαια αν είναι θέμα διατροφής ή υγείας θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί απέναντί σας. Οπότε το πολύ φαγητό, το ποτό και οτιδήποτε καταπιέζει το σώμα σας να το αποφύγετε. Από την άλλη από το Σάββατο και μετά θα είστε πιο ήρεμοι γιατί θα έρθετε στα δικά σας τα χωράφια και θα μιλήσετε με την λογική οπότε θα είστε σίγουρα καλύτερα. Ο Τοξότης σας ενεργοποιεί αρκετά αλλά φοβάστε το πέταγμα μαζί του. Να είστε προσεκτικοί με Σκορπιό και Υδροχόο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε πολύ καλά γιατί ένα αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και θα σας βάλει να σκεφτείτε πλέον σοβαρά τι θα κάνετε από εδώ και πέρα. Νέες ιδέες και εφευρετικές λύσεις θα σας απαλλάξουν από τα δεινά των δυσκολιών. Ίσως να εμπεδώσετε καλύτερα μια αλλαγή που έγινε αυτές τις ημέρες. Η σχέση με Ζυγό θα είναι πολύ εποικοδομητική. Από το Σάββατο και μετά θα προσγειωθείτε απότομα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σας κάνει καλό η ρεαλιστική πλευρά της ζωής. Ίσως να χρειάζεστε περισσότερο ξεκούραση και καλύτερη διατροφή γιατί μερικές φορές δεν τρώτε πολύ αλλά κάνετε καταχρήσεις σε καφέδες και ποτά. Το σπίτι σας και η τακτοποίησή του θα σας φάει αρκετό χρόνο. Αν έχετε ζωάκια θα ασχοληθείτε επισταμένως με αυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε ότι αναγκαστικά θα πρέπει να προχωρήσετε σε πράγματα που δεν είναι πολύ εύκολα για σας. Πιθανόν η απεξάρτηση από μια κατάσταση ίσως να σας βοηθήσει να δείτε μια άλλη πραγματικότητα που σας είναι δύσκολο. Μόνο αν φύγετε από τα παθητικά συναισθήματα θα ενεργοποιηθείτε και δείτε τελικά το συμφέρον σας. Πάντως η φιλία είναι ιερή και θα πρέπει τουλάχιστον να έχετε ένα άτομο που θα το εμπιστεύεστε και θα το έχετε πολύ κοντά σας. Ίσως αυτό να χρειαστεί να καταλάβετε αυτή την περίοδο και Αιγόκερως, Υδροχόος μπορεί να είναι η αφορμή. Από το Σάββατο και μετά θα γίνετε πολύ λογικοί και περισσότερο σίγουροι για αυτά που κάνετε, σκέφτεστε ή κινείστε. Είναι πιο εύκολο να χειρίζεστε πρακτικά θέματα παρά ψυχολογικού επιπέδου. Η συζήτηση με έναν Παρθένο θα είναι πολύ καταλυτική, αν την τολμήσετε.

ΛΕΩΝ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 και η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας στις 15.2 τα ξημερώματα θα είναι πολύ σημαντικές ημέρες για σας και κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Ο λόγος είναι ότι θα είστε στην άκρη του παγόβουνου που τώρα αρχίζει και λιώνει γιατί έχετε μάθει πλέον πώς να χρησιμοποιείτε σωστά την ενέργεια που αφορά στο εγώ σας, τις ανάγκες σας , τους άλλους και το παρελθόν σας. Συγχρόνως όλα αυτά μαζί θα κάνουν ένα ωραίο σκάκι που τελικά θα κάνετε ματ, αρκεί να είστε συνειδητοί, που σημαίνει να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων σας και να προχωρήσετε πιο ευέλικτα και διπλωματικά, δεχόμενοι παρεμβάσεις ή ζητώντας ακόμα και βοήθεια συνεργατών ή ατόμων που εμπιστεύεστε, σε όλες τις υποθέσεις που σας απασχολούν. Από το Σάββατο και μετά το τσουνάμι θα σταματήσει και εσείς θα μετρήσετε με ηρεμία και λογική τις επόμενες κινήσεις σας. Ακόμα και ένας καφές με φίλους θα βοηθήσει. Αυτές τις ημέρες αποφύγετε τις συγκινήσεις και τις εντάσεις γιατί μπορεί να προκύψουν θέματα άγχους ή νεύρων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην αρχή όλα θα γίνουν κάτω από μεγάλη μυστικότητα γιατί δεν θέλετε να εκτεθείτε αλλά σας αρέσει να είστε μόνοι ή με φίλους που προτιμάτε και ταιριάζετε. Ίσως να κάνετε κάποιες δηλώσεις οι οποίες δεν είναι του τύπου σας όμως τώρα τελευταία έχετε πάρει μια στροφή και σας αρέσουν οι πρωτοποριακές συμπεριφορές. Η εξάρτηση πάντως δεν βοηθάει από άτομα ή καταστάσεις οπότε θα το καταλάβετε άμεσα και από το Σάββατο και μετά θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας και οι γύρω σας θα αναγκαστούν να σας προσέξουν γιατί θα είστε πιο δυναμικοί και σίγουροι για αυτό που κάνετε. Μην αφήνετε τον Κριό ή τον Υδροχόο να σας βάζουν ταμπέλες. Δείξτε τους και εσείς ποιοι είστε. Από την άλλη ο ευαίσθητος Ιχθύς αν δεν είναι ξεκάθαρος σίγουρα θα σας μπερδέψει παραπάνω.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Είστε γενικά πολύ ήρεμοι, δυνατοί και πάνω από όλα πολύ δημιουργικοί. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα προχωρήσετε χωρίς να φοβάστε σε κάποια σχέδια τα οποία παλιά δεν τολμούσατε. Τώρα όμως κάνετε κάποια πράγματα να φαίνονται αληθινά και πολύ δημιουργικά και από αυτή σας την κίνηση θα βγάλετε χρήματα. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να ταξιδέψετε για λόγους επαγγελματικούς αλλά ίσως μερικοί απλά να θέλετε να ξεσκάσετε λίγο με πολύ δικά σας πρόσωπα. Ίσως αν είστε καλλιτέχνες ή δημιουργοί να κάνετε κάποιες δοκιμές και πειράματα για να δείτε πως μπορείτε να πετύχετε κάτι που θέλετε. Η επαφή με Υδροχόο θα είναι πολύ σημαντική γιατί θα έχετε τις δικές σας προσωπικές στιγμές που θα τις μοιραστείτε και θα περάσετε καλά. Ο Ιχθύς είναι ένα καρμικό πρόσωπο για σας που ή σας κάνει ή δεν σας κάνει και σας παιδεύει. Επίσης ο Παρθένος μπορεί να καραδοκεί για να εκδηλωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή είναι μια ημέρα που θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα σε σχέση με την προσωπική σας δύναμη. Το ζήτημα είναι να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την γνώση ή εμπειρία που θα αποκομίσετε από κάτι που θέλετε να κάνετε και ίσως τώρα να σας ζορίζει πάρα πολύ. Αλλά αν πιστεύετε στον εαυτό σας και ό, τι και να γίνει εσείς θα βγείτε νικητές, θα δείτε οι ισορροπίες να αλλάζουν και εσείς να βγαίνετε από το τούνελ, εύκολα και χωρίς τελικά να το καταλάβετε. Αρκεί να δεχτείτε να δοκιμαστείτε και η επιτυχία θα έρθει μετά, ό, τι και να κάνετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο δοκιμάζεστε έντονα αλλά συγχρόνως κάνετε και το μεγάλο άλμα σε όλα τα θέματα. Από ερωτικά μέχρι και προσωπικά ή επαγγελματικά. Από το Σάββατο και μετά θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε κάποια αποτελέσματα που θα είναι περισσότερο απτά και τα οποία θα σας βοηθήσουν να βρεθείτε με φίλους και με άτομα που αγαπάτε και να περάσετε όμορφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε στα πάνω σας και ο λόγος είναι ότι οι προσπάθειές σας μπορεί να έχουν πιάσει τόπο. Αλλά και η ερωτική σας κατάσταση θα σας ικανοποιήσει γιατί και ελεύθεροι να είστε δεν θα είστε για πολύ γιατί όλο και κάποιο άτομο θα γνωρίσετε. Ειδικά την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου θα είστε από τους ιδιαίτερα ευνοούμενους, οπότε δεν θα μείνετε παραπονεμένοι. Κάποια πρόταση που σας είχε γίνει πριν λίγο καιρό με την βοήθεια ενός ατόμου ίσως να επανέλθει τώρα και να είναι ακόμα πιο δυναμική. Κινηθείτε γρήγορα και μην χάνετε τον στόχο σας. Το Σάββατο ό, τι και να έχετε αφήσει πίσω σας θα το κάνετε αναγκαστικά γιατί θα βρεθείτε υπόλογοι και κρεμασμένοι, αν δεν τηρήσετε συμφωνίες. Κρατάτε αποστάσεις από Δίδυμο, Παρθένο και Ιχθύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε υποτίθεται κάπως αδιάφοροι αλλά τελικά συμμετέχετε και εσείς σε όλο το πλανητικό φαινόμενο γιατί με έναν κρυφό τρόπο ενεργοποιήστε αλλά από μόνοι σας δεν θα κάνετε και πολλά πράγματα. Αν δεν υπάρχει το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος να σας τσιτώνει και να σας διατάζει με τον δικό του τρόπο τότε θα είστε πιο ήρεμοι. Επειδή η Αφροδίτη συνεχίζει να είναι πάνω σας και να σας επηρεάζει θετικά νιώθετε αρκετοί μια ανακούφιση για κάτι που έχει τελειώσει και το έχετε αφήσει πίσω σας. Από το Σάββατο και μετά θα δείτε κάποια πράγματα να υλοποιούνται πιο εύκολα και αυτό θα σας κάνει να αποφύγετε πολλά προβλήματα και άχρηστες σκέψεις. Από την άλλη θα δοκιμάσετε κάποιες νέες μεθόδους και θα δείτε ότι πιάνουν κι αυτό θα εξυπηρετήσει με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας. Πάντως αν αποβάλετε τον φόβο από πάνω σας θα δείτε ότι θα αρχίσουν να κινούνται όλα διαφορετικά. Για αυτό ξεκινήστε από τώρα να γκρεμίζετε κάποιες εικόνες δύναμης ή κοινωνικής επιτυχίας και κυριαρχίας οι οποίες τώρα τελευταία βλέπετε ότι δεν ισχύουν και πάρα πολύ γιατί όλα αλλάζουν ακόμα και με τους δικούς σας τους ανθρώπους που είχατε από κοινού κάποια όνειρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε στο κέντρο των εξελίξεων και με την Πανσέληνο που γίνεται στο άξονά σας και περισσότερο για αυτούς που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί σε αποφάσεις και σε ζητήματα καρδιάς σε όλα τα επίπεδα. Δηλαδή θα πρέπει με το χέρι στην καρδιά να δείτε αν αγαπάτε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο με το οποίο άλλες φορές είστε μαζί και άλλες είστε χώρια. Αν το δείτε από όλες του τις πλευρές και αποδεχτείτε κάποια πράγματα που ίσως χρειαστεί να αλλάξετε περισσότερο για σας παρά για τον άλλον, μόνο τότε θα κόψετε τον γόρδιο δεσμό από όλους και από όλα. Η πρόταση συνεργασίας που θα έρθει ξαφνικά ίσως να μην είναι και τόσο εύκολη για σας αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ευκαιρία. Οι αισθήσεις σας πιθανόν να χρειάζονται προσγείωση και να ζήσετε την απόλυτη ποιότητα σε πολλά θέματα από αφή, μυρωδιές, φαγητό ή ποτό, ωραίες εικόνες. Ίσως τελικά να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και να αρκεστείτε σε αυτά που έχετε και όχι στο ουτοπικό αντικείμενο του πόθου.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε κάπως κολλημένοι στο παρελθόν και ίσως να μην μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα γιατί θέλετε να μείνετε εκεί εξαρτημένοι και μονότονοι. Πιθανόν να σας γυροφέρνει ένα Λιοντάρι το οποίο όμως δεν είναι και τόσο κοντά σας πλέον. Εσείς θα αποφασίσετε τον τρόπο δράσης. Πάντως καλύτερα να φύγετε από το ήξεις αφήξεις και να κάνετε ανοικτά την πρόταση, άσχετα με το αποτέλεσμα. Πρέπει επιτέλους να πάρετε θέση για να ξεμπερδέψετε και να δείτε τι θα κάνετε. Όσο κρατάτε μια υπόθεση για καβάτζα ψευδαίσθησης τόσο αυτή σας τρώει και δεν σας αφήνει να κάνετε την επόμενη κίνηση. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την δουλειά σας. Από το Σάββατο και μετά θα είναι όλα κάπως πιο εύκολα γιατί θα είναι μια άλλη ημέρα στην οποία θα γίνετε απαραίτητα πιο λογικοί για να επιβιώσετε στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του/της συντρόφου αλλά πάντα σε πρακτικό επίπεδο.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved