Ζώδια και αστέρια: Κάτια Ζυγούλη - Ποιος ρόλος της ταιριάζει «γάντι»;

Η Καρκίνος, Κάτια Ζυγούλη με τον διελαύνοντα Δία (επέκταση) σε σύνοδο με τον Ήλιο (προσωπικότητα) ετοιμάζεται να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα.

Ζώδια και αστέρια: Κάτια Ζυγούλη - Ποιος ρόλος της ταιριάζει «γάντι»;

Συνήθως, οι περισσότερες γυναίκες Καρκίνοι, αν πριν έναν γάμο ή μια σοβαρή συναισθηματική σύζευξη εργάζονται, τείνουν να σταματούν την εργασία τους ή, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να βάζουν τη δουλειά τους σε… δεύτερη μοίρα. Κύρια προτεραιότητά τους γίνονται τα παιδιά και η οικογενειακή ζωή. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που εργάζονται από σπίτι, για να είναι κοντά στους δικούς τους ανθρώπους, ή βοηθούν σε μια οικογενειακή επιχείρηση. Πάντως, επειδή το μητρικό ένστικτο συνήθως είναι πολύ ισχυρό, ακόμα και αν αγαπούν πολύ τη δουλειά τους, πάντα θα μπαίνουν πρώτα στη ζωή τους… τα παιδιά, το σπίτι και η οικογένεια!

Κάπως έτσι η Κάτια Ζυγούλη μετά την γνωριμία της με τον Σακή Ρουβά έχει γίνει μητέρα τριών παιδιών, της Αναστασίας, του Αλέξανδρου και της Αριάδνης, και έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Η επαγγελματική της πορεία ως μοντέλο ήταν ενεργή ως το 2006, περίοδο που γνώρισε τον Σάκη Ρουβά στα γυρίσματα διαφήμισης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας ενώ στη συνέχεια, και συγκεκριμένα το 2010, δοκίμασε την τύχη της στην υποκριτική παίζοντας στην ταινία «Επικίνδυνες Μαγειρικές». Έκτοτε έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και η γλυκιά Καρκίνος πρόκειται να κάνει ένα νέο βήμα στα επαγγελματικά της… παίζοντας σε σήριαλ στην τηλεόραση! Το πέρασμά της όμως θα είναι γρήγορο, κι αυτό γιατί ο ρόλος που ταιριάζει «γάντι» στη ζωή της είναι αυτός της μητέρας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved