Ζώδια και αστέρια: Η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογείται γιατί δεν παντρεύεται

Η ηθοποιός στα 43 της αποκαλύπτει γιατί αν και έχει περάσει από δυο τρεις μεγάλες σχέσεις… δεν έχει παντρευτεί.

Ζώδια και αστέρια: Η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογείται γιατί δεν παντρεύεται

Η Σμαράγδα Καρύδη, ως Λέων, είναι μια γυναίκα αυτόφωτη, πολύ δυναμική, που της αρέσει να διακρίνεται και να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής. Είναι έτσι άραγε και στις σχέσεις της; Η Αφροδίτη (σχέσεις) της ηθοποιού βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου (εξάρτηση) αποκαλύπτοντάς μας ότι στις σχέσεις της παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Έχει την τάση να εξαρτάται από τον άλλο και η συναισθηματική δέσμευση είναι κύρια ανάγκη της για μια ευτυχισμένη σύζευξη.

Ο Δίας (επισημοποίηση) στο ωροσκόπιό της σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό (απέχθεια για πάσης φύσεως συμβατικότητες) και αμφότεροι οι δύο πλανήτες τετραγωνίζουν την Αφροδίτη (σχέσεις) της. Έτσι, για την ηθοποιό ο γάμος δεν έχει καμία σχέση με τους τύπους και δεν νιώθει την ανάγκη νομικής επικύρωσης της σχέσης της. Σημασία έχει να συμβιώνει με έναν άνθρωπο που τον αγαπά και την αγαπά.

Όπως η ίδια τονίζει «Δεν είμαι κατά του γάμου. Δεν έχω πρόβλημα με το γάμο. Πιστεύω στις σχέσεις. Στις 2-3 μεγάλες σχέσεις που είχα -γιατί δεν έκανα και χιλιάδες- δεν έκατσε, αλλά δε με ενδιέφερε κιόλας. Δεν είχα λόγο να παντρευτώ. Ήμουν μαζί με αυτούς τους ανθρώπους, ζούσα μαζί τους, δε με ενδιέφερε να βάλω νυφικό για να μη μείνω στο ράφι».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved