Ζώδια και αστέρια: Η ερώτηση δημοσιογράφου που εξόργισε τον Γιάννη Μπέζο

Ο Γιάννης Μπέζος ως Παρθένος ακολουθεί χαμηλούς τόνους και θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής (Ήλιος) μέσα από τη δουλειά του (Παρθένος).

Ζώδια και αστέρια: Η ερώτηση δημοσιογράφου που εξόργισε τον Γιάννη Μπέζο


Τι έχει συμβεί και ο ηθοποιός βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα της δημοσιότητας μέσα από τις «εξοργισμένες» δηλώσεις του και την απότομη συμπεριφορά του;


Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου του, στον γενέθλιο αστρολογικό του χάρτη βρίσκεται στο ζώδιο της ισορροπίας, τον Ζυγό, που συμβολίζει την ευγένεια, που αν μη τι άλλο μας είχε συνηθίσει, τις σχέσεις με τους άλλους και τις δίκες.


Οι διελαύνοντες Πλούτωνας (σκληρότητα, βαθύς πόνος) και Ουρανός (ξεσπάσματα, αλλαγή, δημοσιότητα) που σχηματίζουν αρνητικές όψεις με τον Ερμή του αυτήν την περίοδο, είναι η αιτία για να περνά ο ηθοποιός μια «κρίση» στην επικοινωνία του με τους άλλους και να είναι ιδιαίτερα νευρικός. Επιδιώκοντας να ανοικοδομήσει (Πλούτωνας) την επικοινωνία (Ερμής) επί ίσοις όροις (Ζυγός), γκρεμίζει πρότυπα που πιστεύει ότι δεν λειτουργούν πια και αντιδρά (Ουρανός) σε όποια ερώτηση ή λόγια του πάνε κόντρα σε αυτή την προσπάθεια, αδιαφορώντας ακόμα και για τυχόν νομικές προεκτάσεις, γιατί πιστεύει ότι έχει το δίκιο με το μέρος του.


Κάπως έτσι θύμωσε έντονα όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για το θέμα που δημιουργήθηκε όταν μια κυρία πήγε να τον δει σε παράσταση και προσπάθησε να τον βγάλει μια φωτογραφία και εκείνος την επέπληξε με αποτέλεσμα η κυρία να του κάνει μήνυση, λέγοντας ενοχλημένος «Καμία απάντηση, άλλη ερώτηση», ενώ νωρίτερα ο ηθοποιός είχε δηλώσει «Όχι, δεν θέλω ούτε αγκαλιές, ούτε πολλά -πολλά. Δεν θέλω ούτε να με αγκαλιάζουν, ούτε φιλιά, ούτε φωτογραφίες. Δεν μου αρέσει! Είναι κάτι που δεν επιθυμώ και δεν θέλω να γίνεται. Είμαι ευγενής με όλους αλλά δεν θέλω να αποσπούν την οικειότητά μου. Αν ορισμένοι πυροβολημένοι νομίζουν ότι θα τους πάρω σπίτι μου και θα τους κάνω παρέα... δεν θα τους πάρω».


Μήπως αν κάτι μας δείχνει αυτή η ιστορία είναι ότι ακόμα και αν έχεις δίκιο σε κάτι, ο τρόπος που θα το διεκδικήσεις και θα το εκφράσεις ίσως να είναι αίτια για να το χάσεις;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved