Ζώδια και αστέρια: Αστρολογική επιβεβαίωση - Ησαΐας Ματιάμπα ο νικητής του DWTS4

O Τοξότης Ησαίας Ματιάμπα ύστερα από ένα σκληρό ντέρμπυ με την Κριό Κατερίνα Στικούδη αναδείχθηκε ο νικητής του φετινού Dancing with the stars 4.

Ζώδια και αστέρια: Αστρολογική επιβεβαίωση - Ησαΐας Ματιάμπα ο νικητής του DWTS4


Όπως είχαμε γράψει στο άρθρο «Τελικός DWTS 4 – κι όμως... τα άστρα ψηφίζουν Ματιάμπα» οι αστρολογικές ενδείξεις ότι ο Ησαίας Ματιάμπα θα ήταν ο νικητής του DWTS 4 ήταν ουκ ολίγες και υπερίσχυαν αυτών της Κατερίνας Στικούδη.


Ωστόσο, αυτή που χρήζει μεγαλύτερης μνείας είναι το τρίγωνο του διελαύνοντα Δία (τύχη) με τη γενέθλια Αφροδίτη του (γυναικείο κοινό) γιατί ο κόσμος ήταν αυτός που ψήφισε να σηκώσει ο Ησαίας Ματιάμπα... την κούπα του DWTS 4. Δεν είναι τυχαίο που είχαμε γράψει «πιθανόν να είναι ο νικητής του DWTS 4 γιατί είναι η γνώμη του κόσμου που μετράει!».

690 fd3b155a-1d23-4962-a427-e457a91ee9df

Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της επιτυχίας, είναι ιδιαίτερα τονισμένος στο ωροσκόπιό του αφού, εκτός από κυβερνήτης του ζωδίου του, σχηματίζει και όψη συνόδου με τον Ήλιο του, πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη του και κάνοντας τον Ησαΐα Ματιάμπα να έχει... το κοκαλάκι της νυχτερίδας!

Ο Δίας τον έχει ξαναφέρει πάλι πρώτο... το 2001! Τότε ο Δίας βρισκόταν στον Καρκίνο σχηματίζοντας θετική όψη με την Αφροδίτη του και ο Ησαίας Ματιάμπα κέρδισε το πρώτο βραβείο στην εκπομπή «Να η Ευκαιρία».

Φέτος, η τύχη ήταν πάλι με το μέρος του αφού ο Δίας σχεδόν μετά από 12 χρόνια και κάτι (όσο κρατά ο κύκλος του Δία) βρίσκεται στον Καρκίνο πραγματοποιώντας πάλι όψη τριγώνου με την Αφροδίτη. Έτσι, όπως είχατε διαβάσει πρώτα στο astrology.gr, ο Ησαΐας Ματιάμπα είναι ο νικητής του DWTS 4! Ο Δίας, ο γουρλής κυβερνήτης του, ήταν συνεπής στο ραντεβού με την επιτυχία και ο Ησαΐας Ματιάμπα με την αγάπη του κοινού.. που τον έστεψε νικητή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved