Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 31/1 εώς και 2/2

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Έχοντας υπόψη σας ότι θέλετε να βρείτε επιτέλους τον εαυτό σας θα βγείτε και θα ασχοληθείτε με άτομα που σας ταιριάζουν και δεν είναι κόντρα με την δική σας προσωπικότητα. Είναι απαραίτητο να περάσετε καλά για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Κυρίως θα περάσετε με φίλους και γενικά με παρέες που σας αρέσουν και έχετε κοινό χιούμορ και τρόπο σκέπτεστε. Από το Σάββατο και μετά θα γίνετε πιο χύμα και περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Να προσέξετε μήπως το ρίξετε στα γλυκά ή στα ποτά. Μερικοί από εσάς μπορεί να κλειστείτε και στο σπίτι γιατί έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε σε μια ένταση και θέλετε να περάσει η δική σας γνώμη γιατί πιστεύετε ότι μπορεί να έχετε δίκιο. Φροντίστε να μην γίνετε απόλυτοι και απομονωθείτε από το συναίσθημα γιατί δεν θα νιώθετε πολύ καλά. Από το Σάββατο και μετά όλα θα ρέουν πιο εύκολα και θα είστε περισσότερο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Για αυτό θα δοκιμάσετε και πάλι να προσεγγίσετε ένα άτομο που ίσως να είχατε τσακωθεί και τώρα θα τα ξαναβρείτε εύκολα. Οι φίλοι θα σας ξεσηκώσουν να κάνετε τρέλες και να διασκεδάσετε λίγο παραπάνω από ό, τι άλλες φορές. Η καλλιτεχνική σας φλέβα μπορεί να σας ξεσηκώσει να δημιουργήσετε μαζί με μια ομάδα. Ίσως η προσωπική σας γνώμη για ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεστε ερωτικά είναι κάπως μπλοκαρισμένη γιατί δεν σας έχει δείξει δείγματα άμεσα για το αν σας θέλει ή όχι. Πάντως αν μπορείτε, καλύτερα να το ρίξετε έξω για να φύγουν οι εντάσεις της εβδομάδας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε αρκετά φιλικοί και εύκολα μπορείτε να κάνετε νέες παρέες και γνωριμίες με πολύ μοντέρνες αντιλήψεις. Το εξωτερικό μπορεί να είναι μόνιμη πρόκληση για σας και πιθανόν να κάνετε τα σχέδιά σας για να μπορέσετε κάποια στιγμή να πάτε εκεί που θέλετε. Νέα γνωριμία μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας ή από φίλους που γνωρίζεστε μέσα από κει θα σας δώσει την δυνατότητα να ανοιχτείτε πιο εύκολα. Από το Σάββατο μπορεί να βάλετε πολλά πράγματα μαζί και να μην ξέρετε ακριβώς με ποιο πρέπει να ασχοληθείτε. Για να μην χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια κάντε ένα καλό προγραμματισμό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να κάνετε όσο περισσότερα μπορείτε. Η σχέση με την μουσική μπορεί να σας βγάλει τις ευαισθησίες στην επιφάνεια. Αν σχετίζεστε με Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ θα έχετε μεταξύ σας μπερδέματα και λάθος επικοινωνία. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες να φροντίσετε να μην είστε αφηρημένοι γιατί μπορεί να ξεχάσετε πράγματα, κλειδιά, χρήματα κλπ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η απρόσωπη συμπεριφορά ενός ατόμου πιθανόν να σας έχει στεναχωρήσει ή με τον τρόπο σας να έχετε απομακρυνθεί. Αλλά τελικά όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Εδώ χρειάζεστε να γίνετε πιο λογικοί και ανοικτοί σε νέες ιδέες και συστήματα. Ο Υδροχόος θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο φιλικοί. Από το Σάββατο και μετά θα είστε περισσότερο κοντά με το συναίσθημά σας για αυτό θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Ίσως η ξεκούραση και το χουχούλιασμα να βοηθήσει στην χαλάρωσή σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα γεμίσετε τα κενά σας και πιθανόν από ένα χωρισμό που δεν μπορούσατε να χωνέψετε ως δια μαγείας θα συνέλθετε. Φροντίστε και προσέξτε περισσότερο τον εαυτό σας. Η σχέση με Σκορπιό ή Ιχθύ θα σας ανακουφίσει.

ΛΕΩΝ

Γενικά είστε πολύ φιλικοί και άνετοι με νέες ιδέες και διάθεση να γνωρίσετε μια καινούργια εμπειρία. Μπορεί όμως να νιώθετε λίγο κουρασμένοι από τις εντάσεις και τα πρέπει που επιβάλλονται κυρίως από ηλικιωμένα πρόσωπα ή από υποχρεώσεις σπιτιού. Ένας Σκορπιός μπορεί να περιορίσει με τον τρόπο του την έκφρασή σας και ίσως να χαλάσει την διάθεση σας αλλά δεν πρέπει να δίνετε και μεγάλη σημασία. Το παν είναι να κρατήσετε τις προσωπικές σας απόψεις και να μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας βάλει στα δικά του θέλω. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να έχετε ανάγκη να μιλήσετε για τα εσώψυχά σας ή ακόμα για τα συναισθήματά σας που είναι βαθιά κρυμμένα. Ένας φίλος μπορεί να σας ακούσει και να παίξει τον ρόλο του ψυχοθεραπευτή. Ο αισθησιασμός σας θα είναι πολύ έντονος και η σκέψη ενός Ιχθύ θα σας τραβήξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επειδή καταλαβαίνετε ότι κάτι πάει να αλλάξει μπορεί και να αντιστέκεστε γιατί ίσως να μην μπορείτε να το στηρίξετε. Η προσωπική σας εξέλιξη αυτή την περίοδο είναι απαραίτητη για να καταλάβετε πράγματα πέρα από την λογική. Όταν ανοίξετε θα δείτε ότι σας φαίνονται τα πράγματα τελείως διαφορετικά. Από το Σάββατο και μετά θα σας παρασύρει το συναίσθημα και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί στις ψευδαισθήσεις και στα όνειρα τα οποία ίσως να μην είναι και τόσο αληθινά. Καλύτερα να ακούσετε πολύ μουσική για να εκτονωθεί η ενέργεια που νιώθετε μέσα σας. Η επαφή με Δίδυμο, Τοξότη και Ιχθύ δεν θα είναι και τόσο ξεκάθαρη αλλά εσείς πλέον ξέρετε πως θα πρέπει να προφυλαχτείτε.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Η Παρασκευή θα είναι μια ημέρα όπου θα έχετε την ευκολία να διαπραγματευτείτε οτιδήποτε θέλετε και αυτό θα είναι το πιο σημαντικό. Αρκεί να είστε ο εαυτός σας και να μην συμφωνείτε με όλους για χάρη της σχέσης και της επαφής. Είναι σημαντικό να βρείτε την δική σας προσωπική έκφραση για αυτό θα περάσετε όμορφα απόψε το βράδυ. Από το Σάββατο και μετά θα είστε περισσότερο φορτισμένοι συναισθηματικά και ίσως και μπερδεμένοι γιατί δεν θα ξέρετε ακριβώς πως πρέπει να συμπεριφερθείτε. Πιθανόν να έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία από το κανονικό και να είστε κάτω από την επήρεια συναισθηματικών εντάσεων. Μπορεί να μην είστε πολύ ενεργοί γιατί θα έχετε ανάγκη είτε να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε ή να είστε χαλαροί. Το καλό είναι ότι αυτός ο συνδυασμός θα σας φέρει καλλιτεχνική δράση και δημιουργικές εμπνεύσεις. Ο Ιχθύς θα είναι το πρόσωπο που θα σας μπερδέψει πιο πολύ από όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνεχίζετε να έχετε νευράκια και άγχος γιατί νιώθετε ότι είστε έξω από τα νερά σας λόγω της πίεσης που νιώθετε από το θέμα ενός σπιτιού χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα λυθούν όλες αυτές οι εντάσεις. Αρκεί εσείς να υποχωρήσετε πιο εύκολα και τελικά θα δείτε ότι όλα θα γίνουν γιατί από το Σάββατο και μετά θα έχετε εσωτερική ηρεμία και γαλήνη. Αυτό θα σας αναβαθμίσει ψυχικά και θα σας βοηθήσει να λύσετε όλες τις παρεξηγήσεις σας. Η ερωτική σας διάθεση θα βοηθήσει να κάνετε τα πάντα καλύτερα. Αυτό ίσως να είναι το καλύτερο φάρμακο για σας και για το πρόσωπο που αγαπάτε. Η καλή σχέση με τα παιδιά σας θα βοηθήσει στο να νιώσετε πιο όμορφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε γενικά μια καλή διάθεση γιατί επικοινωνείτε με τον τρόπο που θέλετε και αυτό σας γεμίζει γιατί θα δυναμώσετε και διάφορες κινήσεις θα σας κάνουν καλό. Ένα ταξιδάκι θα σας βγάλει από την μιζέρια και θα σας αναζωογονήσει. Η σκέψη σας πάντως για λίγο μπορεί να γίνει κατά κάποιο τρόπο χαοτική και αφηρημένη. Για αυτό οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χάσετε κατά κάποιο τρόπο τον δρόμο σας παρόλο που έχετε κάνει κάποιες καλές κινήσεις. Το Σάββατο η υπερβολική ευαισθησία και η τάση για να είστε πολύ πιστοί και γενικά θετικοί απέναντι σε κάτι που σας μεγαλώνει το ηθικό, θα είναι αυτό που θα κάνει μεν καλό αλλά μπορεί και να σας σπρώξει να υπερβάλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε κινήσεις που θα σας απομακρύνουν από κάποια προβλήματα. Για αυτό θα δοκιμάσετε να κάνετε κάποια πράγματα που πιθανόν να μην τα είχατε κάνει άλλη φορά. Αν έχετε κάποια προβλήματα με Δίδυμο θα δείτε ότι στο τέλος θα σας πείσει να κάνετε αυτό που θέλει. Πιθανόν να μην πρέπει να καταργήσετε κάποια τεχνική σας η οποία σας δημιουργεί ασφάλεια. Από το Σάββατο και μετά θα διαχειριστείτε οποιαδήποτε κατάσταση με ένα πολύ καλό τρόπο γιατί θα νιώσετε ότι θα έχετε άνεση και εσωτερική γαλήνη. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα καταφέρετε κάτι πολύ καλό σε σχέση με την οικογένεια, τα ερωτικά σας αλλά και τα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Παρασκευή συνεχίζει να σας επηρεάζει το φαινόμενο της Νέας Σελήνης για αυτό θα νιώσετε ότι όλα θα είναι πιο εύκολα να τα διαχειριστείτε. Η προσωπική σας άποψη θα μετρήσει και ίσως αυτό να σας δημιουργήσει έντονη αυτοεκτίμηση. Μέσα από φίλους θα έχετε μια νέα γνωριμία η οποία μπορεί στην αρχή να ξεκινήσει φιλικά. Από το Σάββατο και μετά μπορεί από την μεγάλη δράση να θέλετε να κάνετε κάτι πιο απλοϊκό αλλά συγχρόνως και επιβαρυντικό για τα κιλά σας. Ίσως να ξεσπάσετε σε γλυκά και σε ποτό για να αφεθείτε από τις εντάσεις. Μερικές φορές δεν είναι και τόσο κακό αυτό αρκεί να μην είστε υπέρβαροι. Μικρές αγορές, ψώνια αλλά και η πιθανή σας ενασχόληση με την μουσική θα σας φτιάξει το κέφι. Ένα χαλαρό γεύμα μαζί με ένα ωραίο κρασί θα σας κάνει να έρθετε σε μεγαλύτερη επαφή με το συναίσθημά σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε την αλήθεια και προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να αποφύγετε τις πλάνες γιατί καταλαβαίνετε και εσείς ότι μερικές φορές οδηγείστε σε αυτές χωρίς να το καταλάβετε. Από το Σάββατο και μετά θα επανέλθει ένα κομμάτι από την δύναμή σας και ο λόγος είναι ότι θα βρεθείτε σε καταστάσεις που σας εκφράζουν απόλυτα γιατί η ψυχική σας δύναμη μαζί με την διαίσθησή σας θα γίνουν οι οδηγοί σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο επειδή θα μπει ο Ερμής στο ζώδιό σας θα έρθετε σε επαφή με μια ανώτερη δύναμη ή με εσωτερικές πληροφορίες οι οποίες σίγουρα θα σας δώσουν μια νέα οπτική. Το ζήτημα είναι να ερμηνεύσετε καλά αυτές τις εσωτερικές αναλαμπές και να τις χρησιμοποιήσετε για το καλό σας, χωρίς να σας παρασύρουν οι διπλανοί σας και χωρίς να έχετε την παραμικρή αμφιβολία για το άτομο σας ότι δεν πράττετε σωστά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved