Ζώδια και αστέρια: Η Μαρία Ηλιάκη και η «πεσμένη» επιτυχία της στους άνδρες

Η Καρκίνος Μαρία Ηλιάκη σε συνέντευξη που έδωσε στην Ελένη Μενεγάκη δήλωσε πως, αν και είναι τρυφερή και δοτική, δεν μπορεί να βρει σύντροφο εδώ και πολύ καιρό και είναι... μόνη!

Ζώδια και αστέρια: Η Μαρία Ηλιάκη και η «πεσμένη» επιτυχία της στους άνδρες


Επιθυμία της, όπως είπε, είναι να μπει σε μια σχέση... σοβαρή! Να βρει τον άνθρωπό της και να αποκατασταθεί. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια οι προσπάθειές της έπεσαν στον κενό! Της έτυχαν άτομα που τους άρεσε αλλά... δεν ήθελαν σχέση! Πιο καλή η μοναξιά παρά μια «σχέση» που πληγώνει, είπε η παρουσιάστρια, ακολουθώντας τις προσταγές του διελαύνοντα Κρόνου (σοβαρότητα) ο οποίος διανύοντας τον 5ο ηλιακό της οίκο (αισθηματική ζωή) επέτασσε να βάλει τέλος σε επιπόλαια φλερτ και να αναζητήσει τη σταθερότητα.


Το γεγονός όμως ότι παράλληλα αυτή την εποχή ο Κρόνος (περιορισμός) σχηματίζει αρνητικές όψεις με την Αφροδίτη (ερωτισμός) και τον Άρη ( σεξουαλικότητα) της δείχνουν ότι η λίμπιντο της είναι πεσμένη και κατ' επέκταση η επιτυχία της στο αντίθετο φύλο!


Λόγω της αργής κίνησης του Κρόνου αυτό θα διαρκέσει για μεγάλο μέρος του 2014 αλλά όχι για πάντα! Ο Πλούτωνας (αναμόρφωση) από τα τέλη του 2014 και όλο το 2015 θα σχηματίσει θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Άρη της και θα μεταμορφώσει την ερωτική της ζωή και η Μαρία Ηλιάκη βρει δυνατή... αισθηματική ανταπόκριση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved