Ζώδια και αστέρια: Έμεινε με το Xάλκινο η Κλέλια Πανταζή

Η Ιχθύς Πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή έχει αποδείξει ότι είναι ικανή και για το Χάλκινο και για το Χρυσό μετάλλιο.

Ζώδια και αστέρια: Έμεινε με το Xάλκινο η Κλέλια Πανταζή

Στην ζωή της έχει πάρει ένα Χρυσό Μετάλλιο στα σχοινάκια και τις μπάλες, δύο Χάλκινα Μετάλλια στις κορδέλες και στο σύνθετο ομαδικό και ένα ακόμα Χάλκινο με την Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000.

Ως διαγωνιζόμενη στο Dancing With The Stars από την αρχή έκανε πολύ καλή εντύπωση και πολλοί ήταν εκείνοι που τη χαρακτήριζαν... φαβορί.
Προσφώνηση που δεν της άρεσε καθόλου και δεν ήταν λίγες οι φορές που έλεγε «Σταματήστε να με αποκαλείτε έτσι!». Ο λόγος, όπως είχε η ίδια αποκαλύψει, ήταν ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σύδνεϋ, αν και η Εθνική ομάδα θεωρούνταν φαβορί, στο τέλος κάτι πήγε στραβά και... πήρε το Χάλκινο!

Η ιστορία από τι φαίνεται επαναλήφθηκε και με τη συμμετοχή της στο DWTS 4. Αν και πολλοί πίστευαν ότι θα έμπαινε στους φιναλίστ και ίσως μάλιστα έπαιρνε και την πρωτιά για άλλη μια φορά... έμεινε με το Χάλκινο!

Ο διελαύνων Ερμής (ανακοίνωση) αυτές τις ημέρες σχημάτιζε τετράγωνο με τον Κρόνο (στεναχώρια) προμηνύοντας δυσάρεστες ειδήσεις για την Κλέλια Πανταζή. Παράλληλα, χτες η Σελήνη έκανε σύνοδο με τον Ουρανό της, δείχνοντας ότι δεν περίμενε ούτε στο ελάχιστο ότι η σόλο χορογραφίας της δεν θα αρέσει στους κριτές (εξαιρουμένης της Γκαλένα Βελίκοβα) και ότι εξεπλάγην δυσάρεστα από το γεγονός ότι έμεινε εκτός του τελικού!

Παρόλα αυτά, ο διελαύνων Ουρανός (δημοσιότητα, τηλεόραση) θέλει την Κλέλια στο προσκήνιο και... τις επόμενες δύο χρονιές. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει με τον Ερμή και την Αφροδίτη της δείχνει ότι είναι πολύ πιθανόν να τη δούμε σε κάτι που θα δοκιμάσει για... πρώτη φορά, λόγω ότι βρίσκονται στο ζώδιο του Κριού. Καλή αρχή, λοιπόν, στα νέα της σχέδια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved