Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 27/1 έως και 31/1;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει πολύ δυναμικά καθώς θα νιώσετε τη φλόγα του έρωτα ή της έντονης έλξης για ένα πρόσωπο που σας αρέσει πάρα πολύ. Γενικά όμως θα κινηθείτε με την διάθεση της φιλίας και της καλής διάθεσης και επικοινωνίας. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα σας απασχολήσει ο γάμος, η συμβίωση και γενικά οτιδήποτε σας κάνει να κινηθείτε μέσα σε μια σχέση πολύ σοβαρά και με σήμα κατατεθέν την καρδιά, κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Θέλετε να διαγράψετε κάποιες παλιές πεποιθήσεις μέσα σας οι οποίες σας ενοχλούν για την περαιτέρω βελτίωσης μιας σχέσης. Η πιθανή πάντως συμμετοχή σας σε φιλική παρέα θα βοηθήσει στο να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο. Ο Τοξότης και ο Υδροχόος είναι άτομα που σας βοηθάνε με τον τρόπο τους να επεκτείνετε τα όρια σας και να αποκτήσετε μεγαλύτερη κοινωνική γνώση. Είναι όμορφο όταν μπορείτε να τα επικοινωνείτε με περισσότερο κόσμο, γιατί στην ουσία αυτό βοηθάει τη σχέση σας και δεν της αφήνει περιθώρια πλήξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Το να δίνετε κομμάτια από την ψυχή σας είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε, γιατί με αυτόν τον τρόπο λειτουργείτε πιο ουσιαστικά και θα ανεβάσετε την ποιότητα της σχέσης σας, ενώ είναι πιθανό να δεθείτε περισσότερο με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω. Ίσως να θέλετε μια επαφή που να έχει και φιλική χροιά, γι' αυτό μια νέα γνωριμία με έναν Υδροχόο θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Αυτός ο στόχος σας θα επιτευχθεί εύκολα γιατί θα πρόκειται για πρόσωπο που θα κινήσει πολύ το ενδιαφέρον σας και θα νιώθετε γεμάτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είναι η εβδομάδα που θα γίνουν διάφορα τρελά και σίγουρα θα βάλετε και εσείς το χεράκι σας. Γιατί από την μια μεριά θα συζητάτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και μπορεί να κάνετε ακόμα και σχέδια γάμου και από την άλλη θα έχετε τέτοια τάση για αναρχία και για ελευθερία που θα δημιουργήσετε αντιφατικά συναισθήματα και στον εαυτό σας και στους γύρω σας. Ο Αιγόκερως θα είναι το πρόσωπο που θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας και συγχρόνως να βγουν στην επιφάνεια όλες οι κοινωνικές σας φιλοδοξίες σε σχέση με τη δημιουργία δικής σας οικογένειας. Ο Υδροχόος είναι ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό που έχει μπει στην ζωή σας και προκειμένου να είστε μαζί κάνετε αρκετές υποχωρήσεις.

ΛΕΩΝ

leo

Αντιδράτε συνέχεια και έχετε μέσα σας ένα αναρχικό στοιχείο που την κατάλληλη στιγμή, όπως τώρα, το βγάζετε στην επιφάνεια. Η πορεία της σχέσης με έναν Υδροχόο χρειάζεται και λίγο ταρακούνημα για να μην πλήξετε μεν, αλλά συγχρόνως να υπάρχει ισοτιμία. Όσο κρατιέστε σε επίπεδο σοβαρό θα μαγνητίσετε με το δικό σας τρόπο τον Αιγόκερω. Αν όμως λέτε ή κάνετε τρέλες και δεν είστε ξεκάθαροι, μάλλον το μόνο που θα καταφέρετε είναι να απομακρυνθεί από εσάς. Εσείς θα αποφασίσετε τι είναι ακριβώς αυτό που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Όσο εσείς πουλάτε τρέλα τόσο θα κερδίζετε την εύνοια ενός Υδροχόου. Αν μπείτε στο καλούπι και τον κυνηγήσετε ή τον υποχρεώσετε, τουλάχιστον στην αρχή, να έχετε μια σχέση τυπική και όχι ουσιαστική με «πρέπει» και κανόνες, τότε θα χάσετε πολύ εύκολα το στόχο σας. Από την άλλη, ο Καρκίνος που συνδέεται με το παρελθόν σας θα είναι πιο εύκολο να σας προσεγγίσει γιατί σας βρίσκει σε φάση νοσταλγίας. Αν τσακώνεστε, καλύτερα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και πιο πολύ με συζήτηση θα καταφέρετε να είστε καλά. Αν ο Σκορπιός σας κάνει τσαλίμια, μην τσιμπάτε και κρατήστε σταθερά τα συναισθήματά σας απέναντί του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Είναι μια καλή περίοδος και, αν καλλιεργήσετε την προσωπική σας συνείδηση, θα έχετε την προσωπική σας αυτονομία η οποία θα σας βοηθήσει να σταθείτε πιο εύκολα ακόμα και με έναν Καρκίνο που τις πιο πολλές φορές είναι ήξεις-αφήξεις. Αν όμως σκέφτεστε την κοινωνική σας άνοδο ή θέλετε μαζί με τη σχέση να καλλιεργηθεί και ο επαγγελματικός σας στόχος, σίγουρα ο Αιγόκερως θα σας φανεί πιο κατάλληλος. Παρόλο που δεν έχετε μεγάλη επικοινωνία, εσείς θα νιώθετε ότι είναι το κυρίαρχο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Αρκετοί από εσάς μπορεί να φέρεστε ιδιόρρυθμα και περίεργα, γιατί μέσα σας νιώθετε μια τάση για ελευθερία, αλλά μη νομίζετε ότι αυτό σας αρέσει και πολύ. Ο λόγος είναι ότι από την άλλη δεν θέλετε να ξεκολλήσετε με το πρόσωπο που είστε μαζί, απλά του κάνετε τσαλίμια και δοκιμές. Κυρίως αν είναι Κριός ή Υδροχόος θα έρθετε πιο κοντά. Τα νεύρα σας πάντως είναι στην τσίτα και καλά θα κάνετε να προσέχετε, γιατί συνήθως την πληρώνει το άτομο που είναι κοντά σας . Επίσης, αν έχετε βγει πρόσφατα από έναν χωρισμό, μπορεί να γίνονται κινήσεις για να τα ξαναβρείτε αλλά εσείς πιθανόν να μην θέλετε να το παραδεχτείτε ανοικτά. Ο Καρκίνος έχει κάποια έντονη επιρροή πάνω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Αναζητάτε όπως πάντα την ελευθερία σας, γι' αυτό μερικές φορές όταν βρίσκετε ευκαιρία ή βγαίνετε μόνοι σας ή κάνετε αυτά που θέλετε, χωρίς να δίνετε και λογαριασμό. Μερικές φορές είστε αγρίμια και δεν θέλετε με τίποτε να σας καταπιέζουν. Αυτό τον καιρό θα βγαίνετε με φίλους και παρέες και ίσως να υπάρχει δυσαρέσκεια από το πρόσωπο που είστε μαζί. Κυρίως αν είστε μαζί με έναν καρμικό Ταύρο ή Καρκίνο που δεν τους αρέσει καθόλου η δική σας ανεξαρτησία. Το καλό είναι ότι καταφέρνετε να εναρμονίζεστε με το περιβάλλον και από εκεί που είναι να γίνει φασαρία στο τέλος με έναν διπλωματικό τρόπο το αποφεύγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας συνεχίζει να σας προσδίδει γοητεία και κυρίως ερωτική διάθεση σε ότι κάνετε. Κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο θα υπάρχει μια σημαντική ευκαιρία η οποία αφορά περισσότερο όσους θέλουν να νοικοκυρευτούν. Η απόφαση γάμου μπορεί να είναι δεδομένη και να μένει να ορίσετε την ημερομηνία αυτή την εβδομάδα. Καρκίνος, Ζυγός και Ιχθύς είναι τα πρόσωπα που θα ανταλλάξετε πολύ τρυφερά συναισθήματα. Οι λεπτοί χειρισμοί πάντως θα είναι το μυστικό για να κερδίσετε ένα Ζυγό. Μια γνωριμία μ’ ένα νεώτερο πρόσωπο που πιθανό να είναι Κριός σίγουρα θα σας αρέσει, αλλά μετά ίσως βάλετε κάτω τη λογική και πιθανόν να απομακρυνθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Έχετε σίγουρα το πάνω χέρι αυτή την περίοδο. Δηλαδή με τους δυο πλανήτες στο ζώδιο σας όλο και κάτι γίνεται, γιατί εσείς καταλαβαίνετε περισσότερο τον εαυτό σας και κατ' επέκταση τους γύρω σας. Μην αφήνετε πάντως άτομα να σας επηρεάζουν και να μπαίνουν στη ζωή σας, γιατί μερικές φορές συμβαίνει αυτό και ίσως, αντί να τους το λέτε, απλώς να απομακρύνεστε. Καλύτερα να διαπιστώνετε μόνοι σας αυτά που σας μεταφέρουν οι άλλοι. Η σχέση πάντως με Τοξότη θα εξελιχθεί και πιθανόν να νιώσετε και από την πλευρά του ότι έχει και τη διάθεση να είστε και φίλοι αφού μοιράζεται τα πάντα μαζί σας. Η σχέση με τον Καρκίνο αν δεν σοβαρέψει από την πλευρά σας θα είναι δύσκολο να την κρατήσετε, γιατί το συγκεκριμένο άτομο θέλει οπωσδήποτε να κάνει οικογένεια αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Έχετε μια γενική ιδιορρυθμία αυτή την περίοδο, γιατί καταλαβαίνετε ότι πρέπει να συμβιβάσετε πράγματα ασυμβίβαστα, που μέσα σας δεν τα δέχεστε. Τις περισσότερες φορές δείχνετε ότι συμφωνείτε αλλά τελικά έχετε μεγάλες διαφωνίες, αλλά δεν το εκφράζετε γιατί δεν θέλετε να συγκρουστείτε. Αυτό πιθανόν που χρειάζεστε τώρα είναι να καταλάβετε τις δικές σας ανάγκες και να προσπαθήσετε με έναν ευθύ τρόπο να τις πείτε με ειλικρίνεια. Γιατί τις πιο πολλές φορές λειτουργείτε μ' έναν υπόγειο τρόπο, χωρίς απαραίτητα να θέλετε να πληγώσετε τον άλλον. Αντίθετα επειδή δεν θέλετε να τον πληγώσετε δεν λέτε πράγματα. Η μυστική επικοινωνία με ένα Λιοντάρι θα σας ενθουσιάσει. Ο Αιγόκερως πάντως είναι η πιο σταθερή σας επαφή και φροντίστε να μην τον πληγώσετε.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved