Σχέσεις που άφησαν εποχή: Η Rita Hayworth και οι άλλοι....

H γυναίκα μύθος, κάτι σαν μούσα εξωπραγματικής ομορφιάς και φινέτσας, ήταν Ζυγός με ωροσκόπο Ταύρο

Σχέσεις που άφησαν εποχή: Η Rita Hayworth και οι άλλοι....

H γυναίκα μύθος, κάτι σαν μούσα εξωπραγματικής ομορφιάς και φινέτσας, ήταν Ζυγός με ωροσκόπο Ταύρο και με την Αφροδίτη επίσης στο Ζυγό, δηλαδή μια ενσάρκωση της θεάς που τόσα χρόνια απλά φανταζόμασταν.

Όμως το φαίνεσθαι από το είναι απέχει όσο και ο Ήλιος από τον Πλούτωνα.
Η σκληρή αντίθεση του Κρόνου με τον Ουρανό στον άξονα 4ου – 10ου οίκου του ωροσκοπίου της, δείχνει πως η Hayworth ήθελε να απαλλαγεί από τον πατέρα της και όσα την καταδίωκαν με κάθε τρόπο. Και όντας πολυπρόσωπη με τέσσερις γωνιακούς πλανήτες, επεδίωκε σχέσεις από τις οποίες αντλούσε αποσπασματικά τη βυθισμένη της συναισθηματική ανεπάρκεια-έτρεφε δηλαδή κάθε πλανήτη χωριστά-ενώ παράλληλα τις χρησιμοποιούσε για την αυτοπροβολή της.

Ο Άρης στον 7ο οίκο στον Τοξότη, δραστηριοποιούσε την ανάγκη της για συντροφικότητα αλλά παράλληλα προοιώνιζε και μια σειρά ανισότιμων γάμων.
Το εξάγωνό του με την Αφροδίτη, σε συνδυασμό με το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία, της έδιναν το πάθος, την υπερβολή και την ευκολία να βάζει κανόνες και να τους παίρνει πίσω μπροστά στο φόβο του να μείνει μόνη.

Με το τρίπτυχο Ήλιου – Αφροδίτης – Ερμή στο Ζυγό, έβρισκε κάτι διαφορετικό να αποσπάσει από όλους, που αρχικά σχεδόν της το εναπόθεταν στα πόδια της, με το μαγνητισμό που εξέπεμπε το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ένα τετράγωνο ωστόσο που στοίχισε και στην ίδια. Ποτέ δεν βρήκε το απόλυτο που θα έκανε την καρδιά της να φτερουγίσει. Και η ονειροπόλα Σελήνη της στους Ιχθύες βρήκε διέξοδο στο ποτό που ήταν ο μόνος διαχρονικός σύντροφος της.
Η θρυλική «Τζίλντα», στην αέναη αναζήτηση της έκανε βίωμα μια ατάκα, που άφηνε ενθύμιο σε όσους έμεναν πίσω.

«Put the blame on Mame, boys»

Παντρεύτηκε πέντε φορές, αρχίζοντας από τα 18 της χρόνια και πρώτος στα σκαλιά της εκκλησίας το 1937 την υποδέχθηκε ο Κρόνος η αν προτιμάτε ο επιχειρηματίας Edward C. Judson, που έγινε και μάνατζερ της, καθιερώνοντας το κόκκινο μαλλί με το σοφιστικέ στυλ. Ο γάμος με τον τυχερό παππού, που είχε πάνω από τα διπλάσια της χρόνια άντεξε για έξι ολόκληρα χρόνια, όσο πήρε στην Hayworth να σπουδάσει τις βασικές αρχές του πατερναλισμού.

Το 1942 χωρίζει και παντρεύεται αμέσως τον εξαιρετικό ηθοποιό, σκηνοθέτη και Ταύρο Orson Welles, αποκτώντας την πρώτη της κόρη. Το τρομερό παιδί του Χόλυγουντ ήταν η άμεση απάντηση του Ουρανού στον Κρόνο. Ανατρεπτικός και πειραματιστής γράπωσε με τον Άρη του στον Κριό, την Αφροδίτη της Hayworth που πίστεψε ότι βρήκε το μεγάλο έρωτα της. Όμως τα Φώτα τους ήταν ξένα και η σύνοδος του Δία του με τη Σελήνη της στους Ιχθύες πρόσφερε λάμψη αλλά όχι συντροφικότητα. Μετά από περίπου ένα χρόνο άνοιξε ένα χάσμα μεταξύ τους που δεν γεφυρώθηκε ποτέ, και κατέληξαν στο χωρισμό.

Το 1949 είχε σειρά ο Ποσειδώνας. Εγκαταλείποντας άλλο έναν γάμο, παντρεύεται τον πρίγκιπα και Δίδυμο Aly Kahn με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις πρωτύτερα και είχε ερωτευτεί σφοδρά, αποκτώντας και δεύτερη, αλλά πριγκιπική κόρη. Το κλειδί της σχέσης τους ήταν πάλι μια θυελλώδης αντίθεση Αφροδίτης-Άρη, ενώ το glamorus παραμύθι πλέχθηκε γύρω από το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία στο χάρτη του Khan που αγκάλιασε τον Ποσειδώνα της. Το Μεσουράνημα του πάνω στο Δία της, ήταν μια γενναία ώθηση προς τους ουρανούς της δόξας, όμως τελικά το πριγκιπικό μεγαλείο δεν γοήτευσε την περιπλανητική φύση της Η τετραγωνική σχέση της Σελήνης της με τον Ήλιο του δήλωνε μια προφανή ασυμφωνία χαρακτήρων και μη μπορώντας να ανταποκριθεί, η τριανταπεντάρα πλέον Ρίτα χωρίζει ξανά.

**Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτική η σχέση σας; Οι απαντήσεις είναι εδώ**

Από τους τέσσερις γωνιακούς πλανήτες του ωροσκοπίου της είχαν δοκιμαστεί οι τρεις και απέμενε πλέον ο τέταρτος, ο Άρης. Όπως συνήθιζε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, παντρεύεται για τέταρτη φορά, τον Αργεντίνο τραγουδιστή και Παρθένο Dick Haymes. Στη συναστρία τους, ο Άρης του έπεφτε πάνω στην ακμή του 7ου οίκου της, προδιαγράφοντας μια έντονη έλξη αλλά και μεγάλη ένταση. Ο Haymes δεν ήταν κι από τα καλύτερα παιδιά. Οξύθυμος και μάλλον ανισόρροπος στις σχέσεις του ευτύχησε να έχει τον ίδιο Ωροσκόπο με την φτασμένη σταρ και επιπλέον μια αντίθεση του Ήλιου με τη Σελήνη της. Παράλληλα όμως, για τη Σελήνη του στον Τοξότη τα ονειροπόλα καπρίτσια των Ιχθύων ήταν αδιανόητα. Χώρια που ο Άρης στον δικό του 7ο οίκο δεν προμήνυε τίποτα το ήρεμο. Οι πρώην του τον κυνηγούσαν για τις διατροφές και η Hayworth μπήκε στη διαδικασία να καλύψει μέρος του ποσού. Το ευχαριστώ του Dick ήταν ένα δημόσιο χαστούκι στο Coconut Grove club του LA. που ήταν και το θεαματικό φινάλε του γάμου τους.

Τρία χρόνια μετά έρχεται ο πέμπτος γάμος με τον κινηματογραφικό παραγωγό και Λέοντα James Hill, ο οποίος ήταν η ...ενσάρκωση του Πλούτωνα η αν προτιμάτε του Σκορπιού στον 7ο οίκο της Hayworth . Στο χάρτη του η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον πλανήτη του απόλυτου και σε τετράγωνο με τον Άρη στο Ζυγό ήταν ο ορισμός της ζήλειας και των χειριστικών πρακτικών. Η απηυδισμένη Margarita Carmen Cansino τον εγκατέλειψε μετά από τρία χρόνια μην αντέχοντας την ψυχολογική πίεση και τους διαρκείς εξευτελισμούς. Ο Charlton Heston που είχε δειπνήσει μια φορά με το ζευγάρι και έζησε από κοντά τη συμπεριφορά του Hill, έγραψε στα απομνημονεύματα του ότι «ήταν το πιο επώδυνο βράδυ της ζωής του» και ότι «ντράπηκε αφάνταστα που εγκατέλειψε τη Hayworth σε μια κατάσταση ψυχολογικής κατάρρευσης»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved