Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 24/1 εώς και 26/1

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πέσει κάπως στα βαθιά νερά και θα πρέπει να κολυμπήσετε γιατί θα έχετε μια εσωτερική αναταραχή και μόνο έτσι θα βγείτε από τα αδιέξοδα. Πιθανόν να θέλετε να ασχοληθείτε με ψυχολογία ή ακόμα και με μεταφυσική γιατί καταλαβαίνετε ότι υπάρχει ανάγκη να δείτε τα πράγματα μέσα από μια άλλη διάσταση. Όσο περνάει ο καιρός χρειάζεται να κάνετε βαθιές αλλαγές για να πάρετε πλέον τις τελικές σας αποφάσεις. Από την Κυριακή θα ανέβει το κέφι σας και θα έχετε μια μεγάλη επιθυμία για να σκεφτείτε θετικά και να σχεδιάσετε κάτι καλό. Η επαφή με το αγαπημένο πρόσωπο θα σας δημιουργήσει την διάθεση να βγείτε, να διασκεδάσετε και να έχετε κέφι για πολλά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο αισθησιασμός σας θα είναι πολύ έντονος. Αν θέλετε να ρίξετε ένα πρόσωπο θα ήταν πολύ καλό να έρθετε σε κοντινή επαφή για να δει τις κρυφές σας πτυχές. Το ιδιαίτερο ντύσιμο και η ενασχόληση με το να βάλετε κάτι πολύ προσεγμένο για να προκαλέσετε εντύπωση θα είναι ένα must που θα σας κάνει να διασκεδάσετε. Το μαύρο χρώμα μπορεί να σας τραβήξει ιδιαίτερα και πιθανό ο ψυχισμός σας να είναι αρκετά βαρύς, όμως θα κατακτήσετε έναν Υδροχόο αρκεί να είστε φιλικοί. Από την Κυριακή και μετά οι συζητήσεις με έναν Τοξότη θα σας ενθουσιάσουν και θα σας βγάλουν από κάποια αδιέξοδα αρκεί να είστε ανοικτοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε αρκετά θέματα τα οποία θα πρέπει να λύσετε και ο τρόπος είναι ένας: να μπείτε στην ψυχή σας πολύ βαθιά και να ασχοληθείτε με σημεία που φοβόσαστε να τα βγάλετε στην επιφάνεια. Ένα κομμάτι από το παρελθόν σας θα χρειαστεί να το ενώσετε με ένα δικό σας προσωπικό τρόπο. Ταύρος, Παρθένος και Σκορπιός θα είναι τα άτομα που θα ανακινήσουν τα συναισθήματά σας κι ίσως να σας δείξουν έναν άλλο δρόμο. Από την Κυριακή και μετά θα περάσετε πολύ καλά και ο λόγος είναι ότι θα βρεθείτε με άτομα τα οποία περνάτε ωραία και άνετα και συγχρόνως παίρνετε γνώση ανταλλάσοντας πληροφορίες που σας αρέσουν. Ο Τοξότης είναι βασικό άτομο στην ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε έντονο το ερωτικό στοιχείο αλλά και το στοιχείο του ρίσκου για αυτό μπορεί αν σας έρθει η διάθεση να παίξετε και ένα τυχερό παιχνίδι. Η προσωπική φροντίδα για παιδιά και δικά σας άτομα θα είναι ένας τρόπος να τους δείξετε την αγάπη σας. Ένα πρόσωπο που μπορεί να επανέλθει από το παρελθόν θα σας αναστατώσει γιατί δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Ίσως να σας έχει αδικήσει και να του κρατάτε κακία για αυτό θα χρειαστεί να μην απαντήσετε και εσείς εκδικητικά. Καλύτερα θα ήταν σκεφτείτε. Έχετε πάντως ευκαιρία να γνωρίσετε ένα μεγαλύτερο πρόσωπο πιθανόν να είναι Σκορπιός. Η διασκέδαση και η γενικά η αναγέννηση σωματικά και ψυχικά θα σας αναζωογονήσει. Από την Κυριακή και μετά θα είστε πιο ανοικτοί, αισιόδοξοι και με διάθεση χιούμορ. Η ελευθερία ενός Τοξότη μπορεί να σας παρασύρει.

ΛΕΩΝ

Η Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι ημέρες που θα σας προβληματίσουν. Πιθανόν κάποια θέματα με ένα ηλικιωμένο πρόσωπο θα σας βάλουν σε προβληματισμό. Η ασχολία με το σπίτι σας και κυρίως το να προστατέψετε ή να διασφαλίσετε αυτά που έχετε σίγουρα θα είναι κάτι δύσκολο για σας. Η σκέψη ενός Σκορπιού θα σας αναστατώσει και κυρίως θα σας φέρει αισθήματα ζήλειας ή καχυποψίας. Η δυνατότητα να κερδίζετε το παιχνίδι με τον Τοξότη σας δίνει μεγάλη αισιοδοξία γιατί ανεβαίνει ο πήχης και πιθανόν να έχετε και αποτελέσματα κέρδους. Αφήστε πάντως πίσω σας οτιδήποτε σας ενοχλεί σαν μια μνήμη που δεν σας συμφέρει και κρατήστε την καλή αίσθηση που έχετε εδώ και καιρό ότι κάτι θα αλλάξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν πολλές πρακτικές υποθέσεις που θα σας απασχολούν για αυτό Παρασκευή και Σάββατο θα έχετε πολλές δουλειές που θα χρειαστεί να κλείσετε και κυρίως αυτές που τις είχατε για κάποιο λόγο αφήσει πίσω. Μια νέα γνώση που θα έρθει και θα ακουμπήσει πάνω σε κάποια παλιά με στόχο την ανάπτυξή σας θα είναι η καλύτερη λύση. Ένα ταξίδι και πιθανόν κοντά στην φύση θα σας ανακουφίσει. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να το ρίξετε έξω για αυτό να προσέξετε με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας γιατί μπορεί να μην σας βγει η περίφημη λογική και τάξη που έχετε συνήθως και να κάνετε υπερβολές. Η σχέση σας με Τοξότη θα βοηθήσει στο να δείτε τα πράγματα με ένα πολύ πιο ανοικτό τρόπο.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Δεν θέλετε να κινηθείτε σε πολλά επίπεδα για αυτό θα αντλήσετε δυνάμεις από μια κατάσταση εσωτερική. Η έρευνα είναι κάτι που θα σας βοηθήσει και θα σας λύσει και κάποιες σημαντικές απορίες. Αν έχετε απωθημένα με ένα πρόσωπο, κυρίως Παρθένο, θα είναι καλύτερα να τα λύσετε αυτές τις ημέρες γιατί μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία. Από την Κυριακή και μετά θα βρεθείτε με πολλούς φίλους που θα σας κάνουν πολύ καλό σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό θα σας δώσει ενέργεια. Αν κινείστε σε μια ομάδα που σας κεντρίζει το ταλέντο σας θα είναι ότι καλύτερο για να περάσετε τον χρόνο σας. Η επαφή με Λιοντάρι, Τοξότη ή Υδροχόο θα σας δυναμώσει αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας δώσει μια δύναμη η οποία θα είναι αυτή η αιτία που θα σας υπενθυμίσει κατά κάποιο τρόπο τον αληθινό σας εαυτό. Αναζητάτε πάντως την αλήθεια και θα την βρείτε είτε μέσα από δικό σας προβληματισμό είτε μέσα από ένα πρόσωπο που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ο Υδροχόος μπορεί να παίζει διπλό ρόλο και φίλου αλλά και ενός ανθρώπου που σας αλλάζει την θέαση στο μέλλον, αρκεί να το δεχτείτε γιατί είστε δύσκολοι. Από την Κυριακή και μετά θα είστε πιο αισιόδοξοι στα οικονομικά σας και θα βάλετε πλώρη για κάτι καινούργιο. Η βοήθεια από έναν Δίδυμο θα είναι αναγκαία.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε γενικά ασχοληθεί με τα οικονομικά σας και με ποιο τρόπο θα βρείτε τον στόχο σας. Ίσως να χρειαστεί να διεκδικήσετε κάτι πολύ σημαντικό που μπορεί να το έχετε στο νου σας εδώ και καιρό. Πάντως αν έχετε θυμώσει με κάποια άτομα που μπορεί να σας έχουν αδικήσει σε θέματα οικονομικά θα δείτε ότι σιγά-σιγά θα αρχίσετε να ξεθυμαίνετε γιατί δεν σας αρέσει να κρατάτε στην ουσία κακίες και εχθρότητες. Η σχέση πάντως με έναν Ταύρο ίσως να σας ζορίζει γιατί τον σκέφτεστε μυστικά και μπορεί να μην είναι και το καλύτερο γιατί υπάρχει αδιέξοδο. Από την Κυριακή και μετά θα έρθετε στα ίσια σας γιατί η Σελήνη στον Τοξότη θα σας δώσει ένα άνοιγμα και ένα γενικό pick. Θα νιώσετε πάντως πολύ καλύτερα και η αισιοδοξία αλλά και η αυτογνωσία θα σας βοηθήσει να καλύψετε κενά που μερικές φορές σας στεναχωρούν. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα είναι η απόδειξη αγάπης προς εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εσωστρέφειά σας μπορεί να παρεξηγηθεί από κάποια πρόσωπα αλλά τουλάχιστον θα σας κάνει να είστε επιλεκτικοί και πολλοί προσεκτικοί με τις κινήσεις σας. Κυρίως αν νιώθετε ότι έχετε αδικηθεί οικονομικά θα δείτε ότι θα είστε απόλυτοι σε κάποιες αποφάσεις. Η σχέση σας πάντως με έναν Ταύρο ή Σκορπιό θα είναι καλύτερη και πιο σταθερή. Ένας φίλος σας θα είναι αυτός που θα σας στηρίξει σε όλες σας τις αποφάσεις και κυρίως ένα μεγάλο πρόσωπο θα έχει ρόλο καταλυτικό. Από την Κυριακή και μετά θα διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε συγκεκριμένα πρόσωπα και πιθανόν να έχετε ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας ή να ενδυναμώσετε την πίστη σας με προσευχή ή συζητήσεις πολύ ανεβασμένες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μια μεγάλη πίεση από έντονα συναισθήματα που μπορεί να αφορούν κάποια στενάχωρα θέματα ή οικονομικά. Η επαφή με το παρελθόν μερικές φορές σας πληγώνει για αυτό θα χρειαστεί να κάνετε μια σωστή διάκριση και να ξεχωρίσετε τα πρόσωπα που τελικά θα είναι δίπλα σας ή όχι. Πιθανόν ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους θα σας δώσει την ευκαιρία να ξετυλίξετε τα προσόντα σας. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σας και σίγουρα θα έχετε μαζί του πολύ πάθος ακόμα και εμμονή. Από το Σάββατο και μετά θα είστε πιο ανοικτοί, φιλικοί και αισιόδοξοι. Η σχέση με ένα πρόσωπο που μπορεί να ήταν μεταξύ φιλίας και φλερτ θα δώσει τελικά το στίγμα του και θα σας ευχαριστήσει αρκετά.


ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό και αυτό είναι που μερικές φορές σας στεναχωρεί. Κάνοντας τον απολογισμό σας θα δείτε ότι χρειάζεστε μεγαλύτερη στήριξη είτε από σας τους ίδιους, δείχνοντας σας εμπιστοσύνη είτε από κάποια πρόσωπα που τους έχετε σταθεί πάρα πολύ. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην περιμένετε ανταπόδοση γιατί μπορεί να πέσετε στην παγίδα του θύματος. Η περιποίηση και η προστασία του εαυτού σας θα είναι αυτό που πρέπει να κάνετε. Η καλλιτεχνική σας ευαισθησία θα φανεί πιο εύκολα αυτές τις ημέρες. Από την Κυριακή και μετά θα κάνετε πολλά ανοίγματα και ίσως να φανείτε υπερβολικοί. Να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να κάνετε ό, τι τάξετε γιατί ίσως εκτεθείτε. Το θρησκευτικό ενδιαφέρον και η τάση να βοηθήσετε πρόσωπα που έχουν ανάγκη θα είναι μια η προσωπική σας έκφραση.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved