Ζώδια και αστέρια: Ποια συμβουλή δίνει στους νέους η Κάτια Δανδουλάκη;

Καλεσμένη στην εκπομπή Νικ Ο' κλοκ η Ταυρίνα Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τον έρωτα, την ηθοποιία, την περίοδο που είχε φτάσει στο μηδέν, το μεγαλύτερο δώρο που της έχει δώσει η ζωή ενώ θέλησε να συμβουλέψει τους νέους ανθρώπους σχετικά με το τι η ζωή της έχει διδάξει ως τώρα.

Ζώδια και αστέρια: Ποια συμβουλή δίνει στους νέους η Κάτια Δανδουλάκη;


Η Κάτια Δανδουλάκη ως Ταύρος με ωροσκόπο Αιγόκερω ισορροπεί τη γλυκύτητα με τη σοβαρότητα. Πιστεύει ότι στα παιδιά, αν δεν τους λες την αλήθεια, τους κάνεις κακό και συμβουλεύει όλους να τους λένε την αλήθεια με απόλυτη όμως... αγάπη! Το μεγαλύτερο δώρο που δίνει η ζωή λέει ότι είναι «να αγαπήσεις και να αγαπηθείς γιατί αυτό δεν φεύγει ποτέ από μέσα σου».


Παράλληλα, μέσα από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε, παθαίνοντας υπερκόπωση και ερχόμενη πρόσωπο με πρόσωπο με την κατάθλιψη κατάλαβε πως «ο πόνος όταν τον αντιμετωπίζεις είναι μεγάλος θησαυρός. Μετά ξαναγεννιέσαι, βλέπεις τις δυνάμεις σου».


Με τον Ερμή (νέοι) στο ωροσκόπιό της στον 5ο οίκο (αγάπη, θαυμασμός) σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (ιδεαλισμός) αγαπά τους νέους και τη συγκινεί να τους βλέπει να προοδεύουν. Η δική της συμβουλή προς όλα τα νέα παιδιά είναι «Αν τύχει να βρεθείτε πολύ ψηλά, να ξέρετε πως μπορείτε και... να πέσετε. Δεν έγινε τίποτα!».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved