Ζώδια και αστέρια: Η Άννα Βίσση έκανε τελικά πλαστική στο στήθος;

Η Τοξότης Άννα Βίσση φέτος παρουσιάζει μια μουσική παράσταση με εντυπωσιακά κουστούμια και σκηνικά. Την παράσταση όμως λέγεται ότι κλέβει... το στήθος της!

Ζώδια και αστέρια: Η Άννα Βίσση έκανε τελικά πλαστική στο στήθος;


«Μπαμ» λένε πολλοί ότι κάνει φέτος το στήθος της Άννας Βίσση, το οποίο φέτος δείχνει πιο μεγάλο και αρκετά επιβλητικό (το διαβάσαμε και στο queen.gr)! Η ίδια, ως Τοξότης, δεν διστάζει να μιλήσει «ανοιχτά» και να παραδεχτεί ότι έκανε επέμβαση στήθους το περασμένο καλοκαίρι στην Νέα Υόρκη.


Η Σελήνη (στήθος) στο ωροσκόπιό της είναι στον Τοξότη (XXL). Ακριβή μοίρα δεν γνωρίζουμε για να είμαστε σίγουροι τι όψη πραγματοποιεί με τον Κρόνο (περιορισμός) και τον Πλούτωνα (ανάπλαση) που και οι δύο διεκδικούν όψεις μαζί της και θα μας έδειχναν μια πιο πλήρη εικόνα. Ωστόσο, και μόνο η θέση της στο ζώδιο που εξουσιάζεται από το Δία (επέκταση) ευνοεί την αύξηση στο στήθος.


Τώρα αν αναρωτιέστε γιατί γίνεται τόσο ντόρος για ένα θέμα που συνέβη πέρσι, την απάντηση τη δίνει ο διελαύνων Δίας που βρίσκεται στον Καρκίνο. Δίας (αυξητική) στον Καρκίνο (στήθος) και... ανάδρομος (που έχει συμβεί παρελθοντικά)!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved