Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 17/1 εώς και 19/1

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Έχετε αναλάβει να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και θα τα καταφέρετε γιατί είναι σαν να παίρνετε την δύναμή σας πίσω η οποία μερικές φορές είναι εγκλωβισμένη από διάφορες καταστάσεις. Είναι σημαντικό με κάθε τρόπο να ξεκινήσετε να παίρνετε γνώση η οποία θα σας βγάλει από τα μαύρα σκοτάδια που μερικοί μπορεί να είστε. Μην αφήνετε μεγάλα περιθώρια στον εαυτό σας να είναι απείθαρχος γιατί κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο το έχετε αυτό έντονα. Πάντα για κάποιο λόγο να κατευθύνετε την ενέργεια σας αυτές τις ημέρες και όχι στα χαμένα. Κυρίως την Κυριακή θα χρειαστεί να δείξετε με προθυμία τις υπηρεσίες σας προς τους τρίτους, ιδίως αν σχετίζεστε με Παρθένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να πάρετε κάτι που θα σας αναδείξει την προσωπικότητα. Ίσως να κάνετε σπατάλες για χάρη θαυμασμού των τρίτων. Το σπίτι σας θα είναι το κέντρο καλεσμένων και γενικά θα δεχτείτε να είστε πιο ανοικτοί αλλά με όρους οι οποίοι ίσως να σας ζορίζουν για να βγουν οι δυνάμεις σας προς τα πάνω. Πιθανόν να κεντρίσετε το ενδιαφέρον ενός προσώπου το οποίο ίσως να είναι πολύ μακριά από τα δικά σας θέλω αλλά εσείς θα το προσπαθήσετε και θα κάνετε ένα βήμα παραπάνω να το κατακτήσετε. Για αυτό πάρτε τις σωστές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα προσόντα σας. Από την Κυριακή τα πράγματα θα είναι καλύτερα και ίσως να είστε περισσότερο προσγειωμένοι και λιγότερο απαιτητικοί για αυτό θα τα καταφέρετε σε ό, τι κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε μια θετική στάση ζωής και αυτό σας δίνει την δύναμη να ακολουθήσετε τα πιστεύω σας και αυτά που θέλετε να κάνετε. Είναι μια περίοδος που έχετε ζοριστεί αρκετά με στόχο την οργάνωση και την μεγαλύτερη επίτευξη στόχων έξω όμως από τα δικά σας δεδομένα. Παρασκευή και Σάββατο χαλαρώστε και πάρτε το αίμα σας πίσω. Με το Λιοντάρι θα κάνετε συζητήσεις που θα σας αρέσουν. Αν ασχολείστε με το γράψιμο και γενικά με την επικοινωνία θα βρεθείτε μπροστά σε μια ευκαιρία να αναδειχθούν τα προσόντα σας. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να είστε κάπως αγχωμένοι με υποχρεώσεις που θα βγουν στην επιφάνεια. Πιθανόν να πρέπει να οργανώσετε το σπίτι σας και γενικά τα πράγματα σας το οποία μερικές φορές δεν είναι και πολύ εύκολο. Προσπαθήστε όσο μπορείτε για να ξεπεράσετε τα πρακτικά θέμα που έχετε και θα δείτε ότι θα νιώσετε αγαλλίαση. Καλό θα είναι να μην κάνετε κριτική σε άτομα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε πως λειτουργούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας και τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο να το κάνετε γιατί θα έχετε επιθυμίες που δεν θα ελέγξετε και ίσως να ξεφύγετε με τα οικονομικά σας. Γενικά η διάθεσή σας να ασχολείστε περισσότερο με την εμφάνισή σας και με άλλα σχετικά με αυτήν σάς κάνει και νιώθετε ότι έχετε ποιότητα και ομορφιά στην ζωή σας, ακόμα και με τα λίγα μέσα που διαθέτετε. Έχετε πάντως ωριμάσει αυτή την περίοδο και καταλαβαίνετε ότι θα πρέπει να κάνετε πράγματα για την ζωή σας που έχουν αντανάκλαση και στο μέλλον σας. Το Λιοντάρι που πιθανόν να έχετε σχέση μαζί του να σας υποχρεώσει να αγοράσετε κάποια πράγματα για να είστε κατά κάποιο τρόπο ανταγωνίσιμοι. Από την Κυριακή και μετά θα πέσουν οι τόνοι και θα είστε περισσότερο πραγματιστές. Για αυτό επωφεληθείτε της ευκαιρίας να λύσετε πολλά πρακτικά θέματα τα οποία θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα. Η σχέση με Παρθένο μπορεί ξαφνικά να αναζωπυρωθεί.

ΛΕΩΝ

Είστε πολύ δυναμικοί και δραστήριοι και αυτό είναι κάτι που ενισχύει τις προσωπικές σας πεποιθήσεις ότι αξίζετε. Τον τελευταίο καιρό έχετε κατά κάποιο τρόπο χαθεί μέσα στις ανάγκες και τα πρέπει και ίσως να έχετε χάσει για λίγο την προσωπική σας ζωή. Σήμερα ή αύριο θα βρείτε ευκαιρίες να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται που και που να ανανεώνεστε και εσείς γιατί πιθανόν να είστε μονότονοι. Η παρέα θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί και είναι καλό να μην είστε τόσο κλειστοί. Από την Κυριακή και μετά θα πέσετε με τα μούτρα στις λεπτομέρειες και γενικά στις οικονομικές αναλύσεις. Αυτό θα σας κάνει καλό γιατί θα οργανώσετε καλύτερα τις ανάγκες σας και ίσως να μην χρειαστεί όλη την επόμενη εβδομάδα να χάσετε τον χρόνο σας. Αυτό θα είναι το κέρδος για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και κυρίως να κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν σας. Αν σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο το οποίο δεν είναι και πολύ κοντά σας πιθανόν αν είστε αρκετά ονειροπόλοι και αυτό να σας κάνει καλό στον ψυχισμό σας, αρκεί να μην κάνετε υπερβολές. Επειδή γενικά είστε αρκετά φιλόδοξοι αυτή την περίοδο, μην υπερβαίνετε τις δυνάμεις σας οι οποίες ίσως να είναι πολύ ανεπτυγμένες. Το ότι θέλετε να πετύχετε δεν σημαίνει ότι είναι και το παν στην ζωή. Όλα πρέπει να γίνονται με ισορροπία. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να έχετε ένα κάλεσμα από ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ενθουσιάσει γιατί έχει αναγνωρίσει τις προσωπικές σας ικανότητες και ακόμα και σήμερα που είναι Κυριακή μπορεί να σας καλέσει για να συζήσετε επαγγελματικά. Η διαφορά με έναν Υδροχόο θα λήξει πιο εύκολα αυτή την περίοδο αρκεί να έχετε υπόψη σας να μην αδικήσετε κανέναν.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Ανανεώνεστε και αυτό φαίνεται και από την εμφάνισή σας. Αυτό θα σας ανοίξει τους δρόμους. Μερικοί που έχετε κάποιες δυσκολίες με τον νόμο ή με οικογενειακές υποχρεώσεις θα ανασάνετε γιατί θα βρεθεί λύση η οποία θα σας δυναμώσει ή θα δείτε εσείς με ένα άλλον τρόπο τα προβλήματά σας. Πιθανόν να βρεθείτε με φίλους οι οποίοι θα σας κάνουν να περάσετε καλά και να ξεσκάσετε για λίγο. Από την Κυριακή και μετά θα είστε περισσότερο μόνοι αλλά και ίσως προβληματισμένοι με κάποια μικρά θέματα υγείας ή ακόμα και πρακτικά τα οποία όμως χρειάζονται ωριμότητα για να τα αντιμετωπίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε τον τρόπο σας για αυτό επιμένετε να σας δείχνουν τον σεβασμό και μια καλή συμπεριφορά για να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να είστε υπερβολικοί και να έχετε απαιτήσεις από τους γύρω σας. Η βασιλική εμφάνιση που μπορεί να κάνετε ίσως να σας βγάλει κάποιες φιλοδοξίες στην επιφάνεια. Για αυτό να είστε όσο μπορείτε συμμαζεμένοι για να μην υπάρχουν παρατράγουδα. Θα περάσετε όμως όμορφα παρόλα τα εμπόδια που τελικά μπορεί να βάλετε εσείς οι ίδιοι με τον εαυτό σας. Από την Κυριακή και μετά θα έχετε μια μεγαλύτερη ισορροπία με τον εαυτό σας και αυτό θα βοηθήσει στο να βρείτε λύσεις άμεσες και πιθανόν να είναι περισσότερο ρεαλιστικές.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε μια λάμψη η οποία σας βοηθάει και σταθεροποιεί περισσότερο την αισιοδοξία και την γενική σας εικόνα. Όσοι έχετε διαθέσει χρόνο για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα θα δείτε ότι όλες οι προσπάθειες δεν θα πάνε χαμένες. Η ερωτική σας συμπεριφορά είναι πολύ έντονη και πιθανόν να ξεμυαλίσετε ένα πρόσωπο που ήταν κάπως μακριά σας αλλά τώρα το έχει πάρει απόφαση και ας σας χωρίζουν τα πολλά πρέπει. Από την Κυριακή και μετά θα είστε αναγκαστικά πιο προσγειωμένοι, πρακτικοί αλλά και θα κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο το οποίο τις πιο πολλές φορές σας μπλοκάρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε μια ελαφριά ανησυχία να μην περάσετε απαρατήρητοι και αυτό είναι κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την προσωπικότητά σας η οποία είναι πολύ μαζεμένη και γενικά πολύ ορθολογιστική. Ίσως το να θέλετε να σας αναγνωρίζουν να είναι ένα συναίσθημα κρυμμένο και όταν μερικές φορές βγαίνει στην επιφάνεια δεν το αποδέχεστε. Πιθανόν το Λιοντάρι να σας το βγάλει προς τα έξω. Από την Κυριακή και μετά θα αναγνωρίσετε ότι έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων και αυτό σας κάνει πολύ ανθρώπινους κάτι που σας βοηθάει να γαληνεύετε τα εσωτερικά σας συναισθήματα. Μια σχέση που μπορεί να ήταν καλή στο παρελθόν τώρα να επανέλθει και κυρίως με Καρκίνο ή Παρθένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε αρχίσει να κινείστε πιο δραστικά γιατί αντιλαμβάνεστε ακόμα και εξ ενστίκτου ότι κάτι πάει να αλλάξει και αυτό είναι που σας βάζει σε μεγάλο πειρασμό να κάνετε κινήσεις πρωτοποριακές και κυρίως να ξεφύγετε από την μονοτονία. Πάντως επειδή μπορεί να έχετε οικογενειακά θέματα ή ακόμα και κληρονομιάς θα δείτε ότι σιγά-σιγά θα δικαιώνεστε και θα έρχεστε εκεί που θέλετε εσείς. Η ζεστή συμπεριφορά ενός Λιονταριού, Ζυγού ή ακόμα και ενός περίεργου Σκορπιού θα σας βοηθήσει να νιώσετε ανάλαφροι και επιθυμητοί. Από την Κυριακή και μετά αν δεν υλοποιήσετε τα πρακτικά θέματα που έχετε μπορεί να μείνετε μετέωροι. Πάντως μερικές φορές χρειάζεται και να παίζετε τον ρόλο του ανθρώπου που ανακατεύεται με όλα και δεν είναι μόνο της ιδέας και της θεωρίας. Ο Παρθένος θα σας βοηθήσει πάνω σε αυτό. Η διατροφή, το περπάτημα και γενικά όλη η φροντίδα της υγείας σας είναι ό, τι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε μια έντονη φλόγα που σας καίει και κάτι σας λέει ότι χρειάζεται να την εκτονώσετε. Σίγουρα θα έχετε ένα κάλεσμα που θα είστε σαν το τιμώμενο πρόσωπο. Πιθανόν να υπάρχει ανάγκη να δημιουργήσετε για να μην χάσετε την έμπνευση. Η προσωπικότητά σας θα είναι πολύ λαμπερή οπότε μπορεί να κλέψετε τις εντυπώσεις και αν θέλετε να κλείσετε μια δουλειά θα δείτε ότι το χρειάζεστε οπωσδήποτε. Από την Κυριακή και μετά θα είστε περισσότερο πρακτικοί, άμεσοι και λογικοί. Αυτό βοηθάει να μαζέψετε τις δυνάμεις σας και να κατορθώσετε κάτι που είναι πολύ δύσκολο. Αν έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο πιθανόν να έχετε μια δυσκολία γιατί θα σας ζητήσουν αποδείξεις για κάποιες κινήσεις σας. Γενικά όμως θα έχετε μια πολύ καλή ημέρα και θα ευχαριστηθείτε πάρα πολύ αν κυρίως έχετε καλέσει στο σπίτι σας κόσμο γιατί θα μοιραστείτε από κοινού θέματα που σας ευχαριστούν.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved