Ζώδια και αστέρια: Γιώργος Λιάγκας: «Δύο από τις τρεις που έχουν μείνει στο final four του Dancing έχουν γυρίσει προσωπική τ...α».

Τάδε έφη Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας αποσπάσματα από την εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά που θα βγει στον αέρα την Κυριακή και καλεσμένη είναι η Κλέλια Πανταζή.

Ζώδια και αστέρια: Γιώργος Λιάγκας: «Δύο από τις τρεις που έχουν μείνει στο final four του Dancing έχουν γυρίσει προσωπική τ...α».


Η πρώην πρωταθλήτρια στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά παραδέχτηκε ότι ο σύντροφός της, έχει γυρίσει βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Το ίδιο είχε εξομολογηθεί πριν δύο μήνες στην ίδια εκπομπή η Κατερίνα Στικούδη όταν εξέπληξε τον παρουσιαστή και το κοινό αποκαλύπτοντας ότι έχει κάνει... sex tape!
Κυβερνήτης του σεξ είναι ο Άρης και στο ωροσκόπιο τόσο της Κατερίνας Στικούδη όσο και της Κλέλιας Πανταζή είναι στο ίδιο ζώδιο! Αμφότερες έχουν τον Άρη τους στον Ταύρο! Το ζώδιο που λατρεύει το ερωτικό παιχνίδι και διαθέτει... αστείρευτο αισθησιασμό!
Έργο το Πλούτωνα είναι να σκανδαλίζει! Και τόσο στην περίπτωση της Κλέλιας Πανταζή όσο και της Κατερίνας Στικούδη βρίσκεται στο ζώδιο του σεξ, τον Σκορπιό!
Η αντίθεση Πλούτωνα – Άρη στον αστρολογικό χάρτη της Κλέλιας Πανταζή όσο και η αντίθεση Ηλίου – Πλούτωνα στο ωροσκόπιο της Κατερίνας Στικούδη δείχνουν ότι η ερωτική τους ζωή θα δημιουργεί μυστήριο και ακατάπαυστη έξαψη για το τι γίνεται πίσω από την κλειδαρότρυπα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved