Ζώδια και αστέρια: Θεοδοσία Τσάτσου: «Έβγαινα να τραγουδήσω και με έκραζαν ή μου πετούσαν αντικείμενα»

Η άλλοτε κεντρική τραγουδίστρια των «Μπλε» σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε δήλωσε γιατί αποχώρησε από το μουσικό συγκρότημα και πως αισθάνεται σήμερα.

Ζώδια και αστέρια: Θεοδοσία Τσάτσου: «Έβγαινα να τραγουδήσω και με έκραζαν ή μου πετούσαν αντικείμενα»


«Είχα γίνει η φάτσα που πουλούσε τραγούδια» είπε η Θεοδοσία Τσάτσου και, παρά τη μεγάλη επιτυχία που έκαναν τα τραγούδια «Νιώθω ενοχές» και «Φοβάμαι», αυτό δεν της άρεσε. Την ενδιέφερε ο κόσμος να ακούει τη φωνή της και να την αναγνωρίζει, κι αν είναι τυχερή, να αγγίζει την καρδιά του αδιαφορώντας για τον αν ήξερε το πρόσωπό της.
Αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να αποχωρήσει από τους «Μπλε», σπάζοντας το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με δισκογραφική εταιρεία. Την απόφαση την πήρε με τον διελαύνοντα Πλούτωνα (δοκιμασίες σκληρές και αμείλικτες) σε δυσμενή όψη με τον Ήλιο της στην Παρθένο που συμβολίζει τον επαγγελματικό τομέα. Έτσι, όπως είπε, πέρασε πέντε μαρτυρικά χρόνια με δικηγόρους και δικαστήρια ενώ ο κόσμος δεν της συγχωρούσε την αποχώρηση. Έβγαινε να τραγουδήσει και της πετούσαν αντικείμενα και την έκραζαν.
Παρά όμως τις δυσκολίες, η τραγουδίστρια δηλώνει πως δεν μετανιώνει για την απόφαση της. Στη συνέχεια έγραψε δική της μουσική, χάραξε τη δική της ανεξάρτητη πορεία και πια νιώθει ελεύθερη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved