Ζώδια και αστέρια: Ναταλία Γερμανού – Φρέντυ Γερμανός: Πόσο μοιάζουνε!

Η Ναταλία Γερμανού είναι η κόρη του ιερού τέρατος της δημοσιογραφίας Φρέντυ Γερμανού. Η ίδια, αν και γνωρίζει ότι έχει πάρει πολλά στοιχεία από τον πατέρα της, εντούτοις μόλις πρόσφατα ανακάλυψε ότι, όχι απλά μοιάζουν πολύ, αλλά... είναι ίδιοι!


Ερμή (συνεντεύξεις) εξάγωνο με Πλούτωνα (σαρκασμός, βάθος, ένταση) είχε ο Φρέντυ Γερμανός και έβρισκε το μυστικό συνδυασμό να «ξεκλειδώνει» τον καλεσμένο του, Ερμή εξάγωνο με Πλούτωνα έχει και η Ναταλία Γερμανού!
Ουρανό (τηλεόραση) σε όψη με τον Πλούτωνα (κυριαρχία) είχε ο Φρέντυ Γερμανός και διεκδίκησε με το σπαθί του μια θέση στον κόσμο της τηλεόρασης και της δημοσιότητας, Ουρανό σε όψη με τον Πλούτωνα έχει και η Ναταλία Γερμανού!
Ερμή (συγγραφή, στίχοι) σε όψη με τον Ποσειδώνα (καλλιτεχνία) είχε ο Φρέντυ Γερμανός και είχε εξαιρετικό συγγραφικό ταλέντο, Ερμή σε όψη με τον Ποσειδώνα έχει η Ναταλία Γερμανου που είναι μια εκπληκτική στιχουργός.
Σελήνη (οικογένεια) σε όψη με τον Άρη (εργασία) είχε ο Φρέντυ Γερμανός υποδεικνύοντας ότι η επαγγελματική ζωή έμπαινε σε πρώτη θέση από την οικογενειακή, Σελήνη σε όψη με τον Άρη έχει και η Ναταλία Γερμανού.
Αφροδίτη (ερωτική σύντροφος σε αντρικό ωροσκόπιο) αντίθεση με Κρόνο (χρόνος, ηλικία) είχε ο Φρέντυ Γερμανός επιλέγοντας γυναίκες που πήγαιναν κόντρα στις «επιταγές της κοινωνίας», Άρη (ερωτικός σύντροφος σε γυναικείο ωροσκόπιο) σε αντίθεση με τον Κρόνο έχει η Ναταλία Γερμανού και στις αισθηματικές επιλογές της «αναζητά» τον πατέρα της!
Όπως είπε και ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Προφανώς, παρατηρούσα τον πατέρα μου και είπα "α, τι ωραία που ζει τη ζωή του έτσι! Θα κάνω κι εγώ το ίδιο"! Ο πατέρας μου ζούσε τη ζωή του όπως γούσταρε και δεν έδινε λογαριασμό πουθενά. Αυτό κάνω κι εγώ».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved