Ζώδια και αστέρια: Ναταλία Γερμανού – Φρέντυ Γερμανός: Πόσο μοιάζουνε!

Η Ναταλία Γερμανού είναι η κόρη του ιερού τέρατος της δημοσιογραφίας Φρέντυ Γερμανού. Η ίδια, αν και γνωρίζει ότι έχει πάρει πολλά στοιχεία από τον πατέρα της, εντούτοις μόλις πρόσφατα ανακάλυψε ότι, όχι απλά μοιάζουν πολύ, αλλά... είναι ίδιοι!

Ζώδια και αστέρια: Ναταλία Γερμανού – Φρέντυ Γερμανός: Πόσο μοιάζουνε!


Ερμή (συνεντεύξεις) εξάγωνο με Πλούτωνα (σαρκασμός, βάθος, ένταση) είχε ο Φρέντυ Γερμανός και έβρισκε το μυστικό συνδυασμό να «ξεκλειδώνει» τον καλεσμένο του, Ερμή εξάγωνο με Πλούτωνα έχει και η Ναταλία Γερμανού!
Ουρανό (τηλεόραση) σε όψη με τον Πλούτωνα (κυριαρχία) είχε ο Φρέντυ Γερμανός και διεκδίκησε με το σπαθί του μια θέση στον κόσμο της τηλεόρασης και της δημοσιότητας, Ουρανό σε όψη με τον Πλούτωνα έχει και η Ναταλία Γερμανού!
Ερμή (συγγραφή, στίχοι) σε όψη με τον Ποσειδώνα (καλλιτεχνία) είχε ο Φρέντυ Γερμανός και είχε εξαιρετικό συγγραφικό ταλέντο, Ερμή σε όψη με τον Ποσειδώνα έχει η Ναταλία Γερμανου που είναι μια εκπληκτική στιχουργός.
Σελήνη (οικογένεια) σε όψη με τον Άρη (εργασία) είχε ο Φρέντυ Γερμανός υποδεικνύοντας ότι η επαγγελματική ζωή έμπαινε σε πρώτη θέση από την οικογενειακή, Σελήνη σε όψη με τον Άρη έχει και η Ναταλία Γερμανού.
Αφροδίτη (ερωτική σύντροφος σε αντρικό ωροσκόπιο) αντίθεση με Κρόνο (χρόνος, ηλικία) είχε ο Φρέντυ Γερμανός επιλέγοντας γυναίκες που πήγαιναν κόντρα στις «επιταγές της κοινωνίας», Άρη (ερωτικός σύντροφος σε γυναικείο ωροσκόπιο) σε αντίθεση με τον Κρόνο έχει η Ναταλία Γερμανού και στις αισθηματικές επιλογές της «αναζητά» τον πατέρα της!
Όπως είπε και ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Προφανώς, παρατηρούσα τον πατέρα μου και είπα "α, τι ωραία που ζει τη ζωή του έτσι! Θα κάνω κι εγώ το ίδιο"! Ο πατέρας μου ζούσε τη ζωή του όπως γούσταρε και δεν έδινε λογαριασμό πουθενά. Αυτό κάνω κι εγώ».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved