Ζώδια και αστέρια: Έλλη Κοκκίνου: Βαθιά στεναχωρημένη με τα οικονομικά της

Η τραγουδίστρια, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για το άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τον Σταμάτη Γονίδη και αναφέρθηκε στο πόσο αυτό της στοίχισε οικονομικά.

Ζώδια και αστέρια: Έλλη Κοκκίνου: Βαθιά στεναχωρημένη με τα οικονομικά της


Η Έλλη Κοκκίνου είναι Λέων, το ζώδιο της περηφάνιας, και προς τα έξω θέλει να βγάζει την καλύτερη πλευρά της ζωής και της δουλειάς της. Ωστόσο, οι συνθήκες κάποιες φορές αυτό δεν το επιτρέπουν, όταν μάλιστα και εκείνη έχει πέσει θύμα της κρίσης που επιβάλλει ο Κρόνος στο Σκορπιό και ο οποίος, στο δικό της ωροσκόπιο, «χτυπά» τον γενέθλιο Κρόνο που βρίσκεται στον Ταύρο. Ο άξονα Ταύρου – Σκορπιού σχετίζεται με τα οικονομικά και, αναμφίβολα, η περιοριστική φύση του πλανήτη φέρνει προβλήματα οικονομικής φύσεως στην τραγουδίστρια.


Όπως δήλωσε, «μπήκε μέσα» από τη λήξη της συνεργασίας της με το Σταμάτη Γονίδη αφού το σχήμα κράτησε μόνο λίγες μέρες και δεν μπόρεσε, εξαιτίας της δέσμευσής της σε αυτό, να κανονίσει άλλες εμφανίσεις.


Λόγω της αργής κίνησης του Κρόνου μέχρι και το τέλος του 2014, με εξαίρεση κάποιες οικονομικές ανάσες το καλοκαίρι, θα νιώθει ακριβώς αυτό που δήλωσε, ότι δηλαδή «οικονομικά είναι χαμένη». Από το 2015 όμως πολύ καλύτερα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved