Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 10/1 εώς και 12/1

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Έχετε γενικά μια στασιμότητα η οποία όμως με κάποιο τρόπο σας δείχνει τον δρόμο της ποιότητας και της σταθερής πορείας. Από την άλλη θέλετε δεν θέλετε συμμαζεύεστε πάρα πολύ γιατί υπάρχουν επιρροές από την οικογένεια η οποία ίσως να σας συγκρατεί και μερικές φορές οι υποχρεώσεις μπορεί να σας καταπιέζουν αλλά το βλέπετε ότι είναι αναγκαίες. Από την Κυριακή και μετά θα είστε πιο άνετοι και αεράτοι για να επικοινωνήσετε εύκολα και με τον μοναδικό τρόπο που εσείς ξέρετε. Ίσως να πάτε και ταξίδι ξαφνικά το οποίο δεν το είχατε υπολογίσει και να περάσετε πολύ καλά. Επειδή είστε στο κέντρο των εξελίξεων καλύτερα σήμερα να ξεκουραστείτε και να μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να σας κατακλύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε μια σταθερότητα η οποία σας βοηθάει και σας δημιουργεί ένα ιδιαίτερο προσωπικό μαγνητισμό. Κυρίως μέχρι και το Σάββατο θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και θα τολμήσετε να κερδίσετε την μάχη από τα δύσκολα. Από την Κυριακή και μετά έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε ελαφρώς το επικοινωνιακό σας κομμάτι το οποίο θα σας δώσει γνώση αλλά και την πιο εύκολη επαφή με έναν Τοξότη τον οποίο θα τον κερδίσετε με το δικό σας τρόπο γιατί όλο το μυστικό είναι να έρθετε κοντά. Αν του κερδίσετε την εμπιστοσύνη τότε όλα θα είναι πιο ομαλά. Γενικά η διάθεσή σας θα είναι καλή και θα βοηθήσει και τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περνάτε μια εποχή που είναι κάπως δύσκολη για σας γιατί γίνονται βαθιές εκκαθαρίσεις τις οποίες δεν μπορείτε να τις αποφύγετε. Για αυτό καλύτερα είναι να μπείτε στα βαθιά για να κάνετε την αλλαγή που είναι υποχρεωτική. Ίσως μέχρι και το Σάββατο το βράδυ να βρεθείτε κάπως απομονωμένοι κυρίως για θέματα οικονομικά η από έναν Σκορπιό ο οποίος έρχεται από το παρελθόν σας. Από την Κυριακή και μετά θα ανασάνετε και θα δώσετε μια καλύτερη λύση σε θέματα που σας απασχολούν καθώς επίσης θα σας δοθεί η δυνατότητα να επιλέξετε την προσωπικές σας επιλογές με τον δικό σας τρόπο. Για αυτό θα περάσετε πολύ όμορφα και πολύ ιδιαίτερα κυρίως αν βρεθείτε με παρέες που έχουν το κάτι το διαφορετικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα περάσετε όμορφα και θα δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό ακόμα και σε άτομα που σας έχουν πληγώσει. Έχετε διάθεση να δώσετε τα χέρια με αυτούς που μπορεί να σας έχουν ενοχλήσει γιατί ο λόγος είναι σημαντικός. Δεν σας αρέσει πλέον να υπάρχουν κόντρες και προβλήματα. Ίσως αυτό να είναι ένα έναυσμα που θα σας δοθεί για να εξελιχτείτε μέσα από τους άλλους. Σήμερα και αύριο θα περάσετε καλά και θα επιδιώξετε γεύμα με φίλους και με δικά σας πρόσωπα για να περάσετε καλά αλλά και να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι ακόμα και με απλά πράγματα περνάτε όμορφα άμα είστε καλά. Από την Κυριακή και μετά θα απομονωθείτε για λίγο γιατί θέλετε να επικοινωνήσετε μόνο με δικά σας πρόσωπα. Πιθανόν η επαφή με έναν Δίδυμο, Τοξότη να σας κάνει πολύ καλό.

ΛΕΩΝ

Ασχολείστε πάρα πολύ με όλα τα υλικά θέματα που μπορεί να σας κουράζουν αλλά τελικά χρειάζεστε να γίνετε και αρκετά πρακτικοί για να μπορέσετε να λύσετε υποθέσεις που σας απασχολούν. Επιζητάτε την δικαίωση την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική κι αν δεν την έχετε πάρει ίσως να την αναζητήσετε με ένα τρόπο επιτακτικό από τους γύρω σας. Μπορεί να μην σας δοθεί άμεσα αλλά στην πορεία θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες τουλάχιστον από την Κυριακή και μετά γιατί θα μιλήσετε ανοικτά και δεν θα έχετε μεγάλη φόρτιση όπως τις προηγούμενες ημέρες. Το καλό είναι ότι δεν είστε μίζεροι και αυτό βοηθάει στο να περάσετε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρασκευή είναι μια ημέρα που θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε όλα τα κακώς κείμενα και να περάσετε πολύ όμορφα. Και προβλήματα να έχετε δεν λύνονται με την μια για αυτό χαλαρώστε χωρίς να αναζητάτε την τελειότητα από τους άλλους. Δεν υπάρχει άτομο τέλειο στην προκειμένη φάση οπότε θα χρειαστεί να το εμπεδώσετε κι αν έχει να κάνει με την προσωπική σας σχέση να ρίξετε νερό στο κρασί σας. Από την Κυριακή και μετά θα έχετε μια πολύ γεμάτη ημέρα από επικοινωνίες, επαφές και συζητήσεις οι οποίες όμως δεν θα σας αφήσουν σε ηρεμία. Μια νέα γνωριμία με έναν Δίδυμο θα σας κάνει να περάσετε όμορφα.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Ασχολείστε επισταμένως με έναν Ταύρο και αυτό δεν σας δίνει περιθώρια να κάνετε κάτι άλλο γιατί θα πρέπει να λύσετε άμεσα τα πρακτικά προβλήματα τα οποία σας ταλαιπωρούν. Επίσης η ενασχόληση με την Τέχνη μπορεί να σας παρακινήσει να γίνετε πολύ δημιουργικοί αλλά θα είναι κάπως δύσκολο για να τα συνδυάσετε όλα. Αν επιμείνετε βέβαια θα γίνετε πολύ της πράξης και της υλοποίησης. Από την Κυριακή και μετά θα πετάτε. Οι υποψίες σας για ένα πρόσωπο που μπορεί να σας είχαν τρελάνει τις προηγούμενες ημέρες θα δείτε ότι θα σταματήσουν να υπάρχουν γιατί όλα θα είναι πιο φωτεινά και ανοικτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μεγάλη διάθεση να είστε συντροφικοί και πολύ κοντά με τους γύρω σας και κυρίως με το άτομο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Αν τα οικονομικά σας αντέχουν μπορεί να αγοράσετε μικρά δωράκια για τους αγαπημένους σας. Είναι σημαντικό πάντως να δείξετε δείγματα γραφής για να φύγει από πάνω σας μια κρίση που δεν είναι και πολύ αληθινή. Επειδή υπάρχει ο Κρόνος πάνω σας ίσως να σας βγάζει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο που δεν σηκώνει και πολλά πολλά. Από την Κυριακή θα είστε πιο ανάλαφροι και περισσότερο αισθησιακοί αλλά κάπως θα το επικοινωνήσετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε μεγάλη αναστάτωση για κάποια υλικά θέματα για τα οποία τελικά θα δοθούν λύσεις οι οποίες είναι πολύ μεν πρακτικές αλλά ίσως να σας ζορίζουν. Αυτή την περίοδο έχετε εύνοια σε κάποιες δουλειές οι οποίες μπορεί να είναι καλές και για το μέλλον. Από την Κυριακή και μετά θα δείτε ότι θα έρθουν όλα τα πράγματα τόσο βολικά που θα συντονιστείτε και πάλι με κάποια άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν πάνω σε μια συνεργασία. Η γνώση θα σας δώσει άνοιγμα και πιθανόν να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο το οποίο θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις οι οποίες είναι σημαντικές για την μετέπειτα εξέλιξή σας. Αυτό θα δυναμώσει την προσωπικότητά σας και θα έχετε πλέον την δική σας ανεξάρτητη κρίση. Θα πάρετε κάποια χρήματα πίσω και θα αυτό θα βελτιώσει την διάθεσή σας. Από την Κυριακή η εμπλοκή που θα έχετε με έναν Δίδυμο θα είναι κάπως δύσκολη γιατί δεν έχει και πολύ συναίσθημα και ίσως αυτό να σας μπλοκάρει. Το καλό όμως είναι ότι αυτή η εποχή είναι περίοδος που σας σπρώχνει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντιστέκεστε και δεν θέλετε να παραδεχτείτε κάποια λάθη που προέρχονται πιθανόν λάθος από σας. Αν σταματήσετε να είστε ξεροκέφαλοι θα δείτε ότι θα λυθούν κάποια προβλήματά σας γιατί θα υπάρχει αποδοχή από την πλευρά σας. Η σχέση με Ταύρο, Λιοντάρι ή Σκορπιό θα σας δυσκολέψει γιατί υπάρχουν κάποια εμπόδια. Από την Κυριακή και μετά θα υπάρχει μια πολύ θετική στροφή η οποία θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο ανοικτοί και ίσως ανεκτικοί κυρίως με το Λιοντάρι. Ένα ταξιδάκι ή μια φιλική παρέα θα σας κάνει να αφεθείτε και να ξεχάσετε τις εντάσεις και τα προβλήματα.


ΙΧΘΥΕΣ

Επιτέλους ανασαίνετε γιατί καταλαβαίνετε ότι θα προστατεύσετε τον εαυτό σας πολύ πιο εύκολα από ό, τι παλιά. Ίσως να έχει ξεκινήσει από μέσα σας μια καινούργια μετάλλαξη που σημαίνει ότι θα αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο και από αυτή την κίνηση θα καταλάβετε κάποια λάθη ετών. Η απόφαση να διακόψετε από μια αρρωστημένη σχέση θα σας δώσει δύναμη να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες που έρχονται ξαφνικά. Από την Κυριακή και μετά θα διασπαστείτε και θα έχετε τόσα πολλά ενδιαφέροντα όπου δεν θα μπορέσετε να τα καταφέρετε όλα. Αλλά τουλάχιστον θα βγείτε από τα τετριμμένα. Η σχέση με έναν Τοξότη θα σας ανανεώσει αλλά ίσως να μην σας δημιουργεί και μεγάλη συναισθηματική κάλυψη.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved