Τα ζώδια των 10 πρόσφατων καλύτερων... οπισθίων

Η πρόσφατη έρευνα των Βρετανών ανέδειξε τις 10 celebrities, που οι άνδρες εύχονται να τους γυρίζουν πιο συχνά την πλάτη.

Τα ζώδια των 10 πρόσφατων καλύτερων... οπισθίων

Πόσες και πόσες έρευνες δεν έχουν γίνει κατά καιρούς στον ανδρικό πληθυσμό, για το τι τους εντυπωσιάζει περισσότερο σε μια γυναίκα;
Η μάχη ανάμεσα στο στήθος και στα οπίσθια καλά κρατεί αλλά τις περισσότερες φορές έστω και με λίγη διαφορά, οι άνδρες προτιμούν να κοιτάζουν τις γυναίκες στην πίσω πλευρά του σώματος, περισσότερο από ό, τι στην μπροστινή.
Η πρόσφατη έρευνα των Βρετανών ανέδειξε τις 10 celebrities, που οι άνδρες εύχονται να τους γυρίζουν πιο συχνά την πλάτη.

Kylie-Minogue

Στη χρυσή δεκάδα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, με πρώτη και καλύτερη την 4η θέση της Διδύμου Αυστραλέζας Kylie Minoque με αρκετή διαφορά ηλικίας από τις άλλες, που στα 46 σχεδόν χρόνια της, εξακολουθεί να φιγουράρει σε τέτοιες επιλογές.
Φυσικά σαν γνήσια Δίδυμος με Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στους Διδύμους η ηλικία της δεν μετρά μπροστά στη φρεσκάδα και στην άψογη εμφάνισή της, που κάνει ακόμα πιο έντονη ο ωροσκόπος στον Λέοντα.

kelly-brook

Στην 1η θέση σκαρφαλώνει με το πληθωρικό της κορμί η Τοξότης Kelly Brook, με τη βοήθεια της Αιγοκερίσιας Σελήνης της.

HollyWilloughby

Στη 2η θέση η Υδροχόος Βρετανίδα παρουσιάστρια Holly Willoughby παίζει σε διπλό ταμπλό, εφόσον έχει προτιμηθεί επανειλημμένως για το ωραιότερο μπούστο της, με τη Σελήνη στον Ταύρο να προτρέπει όλο και περισσότερο για αισθησιακές εμφανίσεις.

pippa-middleton

Στην 3η θέση η αδερφή της δούκισσας του Cambridge Pippa Middleton που έχει αποφασίσει να αγνοήσει το ζώδιό της (Παρθένος), ακολουθώντας κατά γράμμα την επιδεικτική φύση του Λέοντα ωροσκόπου της, καθώς και της Σελήνης, της Αφροδίτης και του Άρη στο ίδιο ζώδιο.

beyonce

Στην 5η θέση και αφού αναφερθήκαμε στην 4η της αέναης Αυστραλέζας, βρίσκουμε άλλη μια χυμώδη παρουσία, την επίσης Παρθένο Beyonce, που και αυτή διαθέτει ωροσκόπο και Άρη στον Λέοντα, καθώς και 5 πλανήτες στο Ζυγό, συνδυασμός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, πόσο μάλλον αν πρόκειται και για ιδιαίτερα φυσικά προσόντα.

cheryl-cole

Στην 6η θέση η γλυκιά Καρκίνος Cheryl Cole που για μαντέψτε! Και αυτή με ωροσκόπο και Αφροδίτη στον Λέοντα. Η Σελήνη στους Ιχθύες την κάνει ακόμα πιο εύθραυστα όμορφη, αλλά τελικά η λάμψη είναι αυτή που μεταδίδεται κεραυνοβόλα.

Kim Kardashian

Στην 7η θέση η Ζυγός Kim Kardashian, άλλη μια χυμώδης παρουσία που την οφείλει στον ωροσκόπο Τοξότη με τον κυβερνήτη Δία σε στενή σύνοδο με την Αφροδίτη της και σε ακριβέστατη αντίθεση με τη Σελήνη της! Πλούσια τα ελέη, για πόσο ακόμα όμως επιθυμητά.

Jessica-Ennis

Στην 8η θέση αντικρίζουμε κάτι εντελώς διαφορετικό από την προηγούμενη φιγούρα, την πρωταθλήτρια στίβου Jessica Ennis, που σαν Υδροχόος με Αφροδίτη στον Αιγόκερω και Άρη στον Ζυγό, εμμένει στη θεωρία και στη φιλοδοξία της, που συνοψίζονται εμφανώς στο εξής: «Τι να τα κάνεις τα καλοσχηματισμένα οπίσθια, αν μοιάζουν με ζελέ έτοιμο να καταρρεύσει».

kate middleton

Στην 9η θέση η δούκισσα του Cambridge Kate Middleton, Αιγόκερως με καθώς πρέπει εμφάνιση και συμπεριφορά και ολόκληρο τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου (στον Ζυγό).
Όσο για τα οπίσθια, για να αξιολογούνται τόσο υψηλά όλο και κάτι της ξεφεύγει δήθεν κατά λάθος, σαν την Βουγιουκλάκη στην μοντέρνα Σταχτοπούτα.

Rihanna

Τη 10άδα συμπληρώνει η επίσης χυμώδης Iχθύς Rihanna, με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στον Κριό, να προκαλούν φλόγες στα βλέμματα προς το επίμαχο σημείο.

Αυτή ήταν η χρυσή δεκάδα των ωραιότερων οπισθίων των celebrities, έτσι όπως την επέλεξαν οι Βρετανοί, αφήνοντας έξω για παράδειγμα τη Sofia Vergara από υπερβολική δόση...... μονομανίας.

Το σίγουρο είναι πως οι Έλληνες θα επέλεγαν εντελώς διαφορετικά σαν πιο θερμοί και έμπειροι, αλλά και σαν λαός που η Ζοζώ Σαπουντζάκη, μπορεί ακόμα στα 80+ της, να υπενθυμίζει τι σημαίνει θηλυκό.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved