Ζώδια και αστέρια: Μάρκος Σεφερλής: Τι του φέρνει τύχη;

Οι άνθρωποι ανέκαθεν είχαν, ή αναζητούσαν, κάποιο γούρι που θα προσέλκυε την καλή τύχη και θα ξόρκιζε την κακοδαιμονία από τη ζωή τους. Ο κωμικός Μάρκος Σεφερλής αποκαλύπτει τι φέρνει γούρι στη δική του ζωή!

Ζώδια και αστέρια: Μάρκος Σεφερλής: Τι του φέρνει τύχη;


Σε ένα ωροσκόπιο, δύο βασικοί δείχτες για το τι φέρνει τύχη στην ζωή ενός ανθρώπου, είναι ο Δίας, που δείχνει σε ποιους τομείς αλλά και με ποιον τρόπο μπορεί να επεκταθεί το άτομο με ευκολία, και η Αφροδίτη που δείχνει πώς το άτομο θα βρει τη χαρά και την ευτυχία στη ζωή του.


Στην περίπτωση του Μάρκου Σεφερλή έχουμε τα εξής: Α) Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο της εργασίας, την Παρθένο, που δείχνει ότι έχει εύνοια να εκπληρώσει τα επαγγελματικά του θέλω, και Β) Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της συντροφικότητας, τον Ζυγό, επομένως μια καλή σύντροφος για τον Μάρκο Σεφερλή μπορεί να είναι αιτία για να είναι ευτυχισμένος και να βρει την ισορροπία (Ζυγός) στη ζωή του.


Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Έλενα Τσαβαλιά και για τη οποία πρόσφατα είπε: «Πάντα έψαχνα μία γυναίκα για οικογένεια. Η Έλενα είναι ιδανική για σπίτι, αλλά είναι και χύμα. Και είναι η γυναίκα που δεν σου κάνει ποτέ παρατήρηση πού είσαι και τι κάνεις. Είναι το γούρι μου, ένα στήριγμα πολύ μεγάλο. Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε πολλά πράγματα στη ζωή μου».


Μια δήλωση που μαρτυρά ότι δεν είναι μόνο τα πράγματα που μπορούν να φέρουν τύχη στη ζωή, είναι και οι ίδιοι οι άνθρωποι που μπορούν να αποτελέσουν για τη ζωή τόσο τη δική τους όσο και των άλλων... μεγάλη ευλογία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved