Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 3/1 εώς και 5/1

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Γενικά είστε αρκετά φιλικοί και κεφάτοι. Ο λόγος είναι ότι έχετε ξελαφρώσει από τις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και τις μεγάλες ευθύνες. Η παρέα και οι φίλοι είναι ένα σημαντικό κομμάτι κι αυτό θα σας καλύψει και θα νιώσετε πολύ όμορφα. Από το Σάββατο το απόγευμα και μετά θέλετε να ξεκουραστείτε και να περάσετε επιλεκτικά με λίγα πρόσωπα. Πιθανόν να επικοινωνήσετε και με ένα πρόσωπο που δεν είναι πολύ ξεκάθαρο στην ζωή σας και να περάσετε με αυτό κάποιες στιγμές. Ίσως να το τσούξετε και λίγο γιατί έχετε ανάγκη να ξεσκάσετε και να ονειροπολήσετε ή να νιώσετε πιο άνετοι και ξεκούραστοι. Πάντως ο ύπνος καλό θα σας κάνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενώ νιώθετε αρκετά τσιτωμένοι γιατί πιθανόν να σας λείπει ένα πρόσωπο πάρα πολύ και να μην μπορείτε να το δείτε από το Σάββατο και μετά που θα έχετε περισσότερα νέα του η μεγαλύτερη πρόσβαση θα διαθέσετε καλύτερα τον χρόνο σας. Πιθανόν η ενασχόληση με την μουσική και με πράγματα που αγαπάτε θα σας δώσουν μια μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά. Ο περίγυρός σας είναι περισσότερο δραστήριος αυτές τις ημέρες γύρω σας και ίσως δώσετε καλύτερα δείγματα επικοινωνίας. Μην αγχώνεστε με ένα άτομο που είναι πολύ μακριά σας γιατί θα έχετε μια γλυκιά επικοινωνία η οποία θα σας βοηθήσει στο να λυθείτε και να νιώσετε όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διαθέτετε αρκετό χρόνο για να διαβάσετε όπως πάντα ή να ενημερωθείτε και να γεμίσετε τα κενά σας με μεγάλη ευκολία. Μέσα από αυτό θα διαπιστώσετε ότι έχετε προσβάσεις σε μεγαλύτερη γνώση που μερικές φορές φοβάστε να την προσεγγίσετε. Επειδή αυτή την εποχή δοκιμάζεστε να φέρετε στην ζωή σας την εμπειρία μέσω της πράξης ίσως να τεστάρετε διάφορες δουλειές και άλλους στόχους για να μπορέσετε να δείτε πως αληθινά είναι η επιβίωση. Μερικές φορές είστε αρκετά μπερδεμένοι στο τι ακριβώς θέλετε να κάνετε και κυρίως επαγγελματικά ή από σπουδές για αυτό μπλέκεστε σε πολλά. Το Σάββατο θα μπερδευτείτε και οικονομικά ή επαγγελματικά γιατί δεν θα έχετε τα σωστά αντανακλαστικά να αντιμετωπίσετε όλες τις πρακτικές δουλειές επειδή μπορεί να βαριέστε ή να είστε αλλού από τις σκέψεις σας για ένα πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναρωτιέστε τι άλλο πρέπει να κάνετε για να βρεθείτε πιο κοντά με τα δικά σας άτομα τα οποία ίσως αυτή την στιγμή είναι μακριά σας. Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι δεν αντιδράτε και πολύ καλά απέναντι σε συμπεριφορές που σας κρατάνε έξω από το παιχνίδι ή έχετε αντανακλαστικά πολύ καθυστερημένα για να πιάσετε το συναίσθημα μιας φιλικής παρέας. Κυρίως αν επικοινωνείτε με Υδροχόο σας κάνει κάπως την ζωή δύσκολη. Από το Σάββατο και μετά θα είστε πιο φυσιολογικοί αφού θα πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σας καθορίσουν συναισθηματικά και θα σας κάνουν να είστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί με όλους και όλα, οπότε θα μπορέσετε να είστε συντροφικοί και ενωμένοι.

ΛΕΩΝ

Έχετε αφεθεί κι είστε πολύ συντροφικοί και συγκεκριμένοι με το πρόσωπο που αγαπάτε αλλά μετά από την πολύ προσπάθεια ίσως να έχετε χάσει την ενέργειά σας και να νιώθετε κουρασμένοι για αυτό πιθανόν να θέλετε να ξεκουραστείτε για να μην έχετε πολλές έγνοιες. Τα συναισθήματά σας είναι πολύ αυθόρμητα και πολύ δυνατά και επικρατεί η καλή σας φύση. Ο Ιχθύς θα σας απασχολήσει πολύ έντονα και από το Σάββατο και μετά θα είστε πολύ κοντά του για να τον βοηθήσετε σε οτιδήποτε σας συμβεί. Πιθανόν να μην έχετε κατά νου να κάνετε κάτι πολύ δυναμικό. Η υποστήριξή σας θα βοηθήσει αλλά χρειάζεται να είστε μακριά από τις επιρροές που μπορεί να σας αλλάξουν γνώμη για μια συγκεκριμένη κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε για λίγο απομονωθεί γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε πιθανόν κάποιες απόψεις δικών σας ατόμων οι οποίες μπορεί και να σας πληγώνουν. Ο Υδροχόος θα είναι πολύ κοντά σας και θα σας δώσει ένα παραπάνω κίνητρο για να βγείτε από την μονοτονία και την κατεύθυνση της απόλυτης λογικής. Από το Σάββατο το βράδυ και μετά θα γίνετε πολύ συναισθηματικοί και κυρίως πολύ ευαίσθητοι και θα τιμήσετε με την παρουσία σας κάποιους φίλους, συνεργάτες ή ακόμα και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο με τον οποίο μπορεί να έχετε κάποια συναισθηματική δέσμευση χωρίς όμως να την εκδηλώνετε άνετα. Είστε γενικά ένα βήμα πιο μπροστά αυτή την περίοδο και δεν πρέπει να το χαλάσετε με πισωγυρίσματα ή ακόμα και με μπερδεμένες σκέψεις.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Ανατρέπετε με τον τρόπο σας τις δυσκολίες και τις υποχρεώσεις που σας έκαναν να χάσετε για λίγο τον αυθορμητισμό σας και γενικά την εσωτερική σας άνεση. Το συναίσθημα της μοναξιάς ή ο προβληματισμός «τι έχω κάνει μέχρι τώρα» που μπορεί να σας είχε κατακλύσει τις γιορτινές ημέρες τώρα κατά κάποιο τρόπο φεύγει γιατί ό λόγος είναι ότι εσείς αισθάνεστε πιο άνετα με τον εαυτό σας και βρίσκετε και πάλι τον προσωπικό σας χώρο. Ο Ιχθύς παραμονεύει να σας αλλάξει την διάθεση και να σας δώσει όσο μπορεί συναίσθημα αλλά με τους δικούς του όρους που ίσως να μην είναι και τόσο πολύ αρμονικοί με όλη σας την ζωή ή την κοσμοθεωρία σας γιατί έχετε ανάγκη να είναι ξεκάθαρα και με όρια κι όχι φλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλλαγή περιβάλλοντος που κατά κάποιο τρόπο κάνετε αναγκαστικά γιατί το απαιτούν οι συνθήκες μπορεί να μην σας πηγαίνει και τόσο πολύ. Αλλά θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα τρόπο ιδιαίτερο που ίσως να σας θορυβεί και να σας αγχώνει. Ένας Υδροχόος θα είναι δίπλα σας αλλά μερικές φορές αρνείστε να δείτε μια πραγματικότητα δική του που σας ξεφεύγει. Ίσως οι αλήθειες που λέει ή ο φιλικός τρόπος που φέρεται μέσα στην ερωτική σχέση να μπλοκάρει το πάθος σας. Από το Σάββατο και μετά θα είστε πιο προσαρμόσιμοι και περισσότερο άνετοι και ευαίσθητοι με το περιβάλλον του χώρου. Πιθανόν ένα ταξίδι στο εξωτερικό να σας δώσει μεγαλύτερη αξία σαν πρόσωπο. Μια βόλτα στην εξοχή μακριά από την φασαρία της καθημερινότητας θα είναι ιδανική την Κυριακή γιατί θα χαλαρώσετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε βάλει μέσα στον νου σας ότι όλα μπορεί να λυθούν αρκεί εσείς να μην περιορίζεστε και να έχετε ελευθερία σε οτιδήποτε κάνετε. Μια συζήτηση με ένα πρόσωπο που έχει ανοικτές ιδέες και ταιριάζετε πάρα πολύ στον τρόπο σκέψης θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιους φόβους που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας ταυτότητα η οποία μερικές φορές σας ακυρώνει την προσωπικότητά σας. Από το Σάββατο και μετά η πίστη σας θα αυξηθεί και μπορεί να κάνετε θαύματα αν παραμείνετε ένθερμοι υποστηρικτές, δυνατοί στις θεωρίες σας. Υπάρχει προοπτική να κάνετε πάντως μια πρόσκληση σε φίλους που έχετε κοινές ιδέες και μοιράζεστε ενδιαφέροντα προσφέροντάς τους ένα τραπέζι. Ο κοινός στόχος μπορεί να είναι ιδεαλιστικός και να σας βοηθήσει να αναβαθμιστείτε ψυχικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε κατά νου να φερθείτε πιο ελεύθερα γιατί βαριέστε να είστε συνέχεια τυπικοί και πολύ συγκρατημένοι. Μερικοί θα κάνετε τρέλες γιατί βαριόσαστε να είστε τόσο σοβαροί ή απόμακροι. Η βελτίωση της εικόνας σας θα γίνει πολύ γρήγορα και κυρίως αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Η βαθιά σας επιθυμία να είστε συντροφικοί ίσως να σας κάνει να ψάχνετε να βρείτε το άλλο σας μισό. Κάντε υπομονή και θα γνωρίσετε το πιο κατάλληλο πρόσωπο για σας. Από το Σάββατο και μετά θα είστε περισσότερο ήρεμοι και λιγότερο απαιτητικοί με τον εαυτό σας. Για αυτό φροντίστε να σπάσετε για λίγο τα πολλά πρέπει και τις ενοχές σας και απολαύστε ακόμα και ένα απλό καφέ με φίλους. Η επιστροφή ενός Καρκίνου θα σας κάνει πολύ καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέλετε να έχετε κάποιες προσωπικές στιγμές αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε να μείνετε μόνοι γιατί θα υπάρχουν με πολλά πρόσωπα επαφές. Η συγκράτησή σας και η πειθαρχία που έχετε βάλει στον εαυτό σας και κυρίως για διατροφή αλλά και για τα προσωπικά σας έξοδα θα σας βοηθήσει να κάνετε αλλαγές. Από το Σάββατο και μετά θα έχετε έντονες επιθυμίες να σπάσετε την δίαιτα ή οτιδήποτε σας βγάζει από την πειθαρχία. Γι αυτό μπορεί να φάτε γλυκά ή να κάνετε καταχρήσεις σε ποτά και γενικά σε διασκέδαση, τσιγάρα αλλά και στο να αφεθείτε σε μια αδράνεια ή τεμπελιά. Θα συμπεριφερθείτε πάντως πολύ άνετα με ένα Παρθένο και θα δεχτείτε την άμεση επιρροή του σε πολλά θέματα τα οποία πιθανόν να σας οργανώσουν περισσότερο.


ΙΧΘΥΕΣ

Από εκεί που δεν τολμάτε να πείτε κάποιες κουβέντες ίσως να ανοίξετε το στόμα σας και να πείτε αλήθειες. Πιθανόν αυτό να σας δώσει μια καινούργια προοπτική και να σας αυξήσει την αυτοεκτίμηση γιατί αρκετά έχετε υποφέρει και δεν σας αρέσει άλλο να σας παρασύρουν τα προβλήματα των γύρω σας. Κρατήστε τα προσωπικά σας μυστικά πολύ καλά κρυμμένα γιατί μερικές φορές εμπιστεύεστε άτομα που ίσως να μην αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Η θετική αντίδραση του Σαββάτου θα καθορίσει την βραδιά σας και σίγουρα θα περάσετε πολύ καλά γιατί ότι και να κάνετε θα κινηθείτε μέσα σε ένα πολύ εύκολο πλαίσιο που θα είναι όλα πιο οργανωμένα και σταθερά. Η γνωριμία με ένα πρόσωπο που έχει αξία στον κοινωνικό χώρο θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved