Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 30/12 έως και 3/1;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Αυτές οι ημέρες ίσως κατά κάποιο τρόπο να γίνουν η αφορμή του απολογισμού σας. Τι κάνατε δηλαδή μέχρι τώρα μέσα στην σχέση, ποια ήταν τα αποτελέσματα και αν είστε ευχαριστημένοι ή όχι. Ο Άρης που είναι στον άξονά σας προδιαθέτει για μεγαλύτερη συντροφικότητα, αλλά συγχρόνως σπρώχνει και τις μεγάλες εξελίξεις. Σίγουρα θα δείτε κάποια πράγματα σε συνολική εικόνα που δεν τα είχατε δει και ίσως να πάρετε αποφάσεις οι οποίες μπορεί να μην είναι και αυτές που θα ήθελε το άλλο πρόσωπο που είστε μαζί. Κυρίως, αν η σχέση δεν έχει σταθερότητα και αληθινή αγάπη. Οι γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου, θα υποστείτε μια μεγάλη πίεση σε όλα τα επίπεδα και θα χρειαστεί να είστε πολύ σίγουροι για τις αποφάσεις. Κυρίως αν είστε με έναν άλλο Κριό, Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ο έρωτας καλά κρατεί. Γιατί υπάρχουν συνθήκες που τη σχέση ή την κάνουν πιο δυνατή ή τη διατηρούν χωρίς πολλές αλλαγές, κυρίως μέσα σας. Θα περάσετε πολύ ήσυχα και πολιτισμένα, χωρίς εξάρσεις. Αν έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μαζί οικογένεια, θα έχετε έναν κοινό σκοπό που σας ενώνει και σας δημιουργεί μια ισορροπημένη και ασφαλή ζωή. Ο Τοξότης θα συνεχίζει να σας υποδαυλίζει και να σας δημιουργεί διάθεση για ζωή αλλά δεν υπάρχει καμία κίνηση από κανέναν. Από την άλλη ο Ζυγός ενώ μπορεί να είστε μαζί δεν έχετε την καλύτερη επαφή γιατί τον απασχολούν δικά του θέματα και ίσως να ξεσπάει σε εσάς λέγοντας ότι δεν τον αγαπάτε αρκετά. Μπορεί να επηρεάζεστε ή ίσως και να κουράζεστε, αλλά κάντε υπομονή γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δείξετε την αγάπη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έχετε πολλά να διευθετήσετε και να λύσετε, γι αυτό κάντε τις σωστές κινήσεις χωρίς να χάσετε είτε τη διάθεσή σας για σχέση είτε την αγάπη σας γενικά για την ζωή. Γιατί μερικοί περνάτε μέσα σας τη φάση της απώλειας ή ακόμα και της μοναχικότητας. Το πιο καλό για σας κυρίως είναι να πιστέψετε και πάλι στον έρωτα γιατί κτυπάει ξαφνικά και από εκεί που δεν τον περιμένατε και αυτό είναι για σας ότι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί. Η επαφή με Τοξότη βοηθάει στο να έχετε μεγαλύτερη αισιοδοξία και χαρά. Η μόνιμη σχέση που έχετε πιθανόν να είναι επιφορτισμένη αυτή την περίοδο με οικογενειακά θέματα ή ακόμα με διάφορες υποχρεώσεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε ιδιαίτερα. Μην ξεχνάτε όμως ότι είναι η περίοδος μάθησης σε κάποια επίπεδα και θα βγει κάτι πολύ δυνατό μετά από αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Αντιστέκεστε σε οτιδήποτε σας απομακρύνει από το να είστε καλά και να περνάτε καλά. Κάπου βαθιά μέσα σας υπάρχει αισιοδοξία και θέλετε με κάθε τρόπο να την κρατήσετε. Για αυτό αρκετοί γυρίζετε τα μούτρα σε οτιδήποτε σας πληγώνει και σας ενοχλεί. Σίγουρα όμως δίνετε πάρα πολλά στον άλλον, έχετε ανάγκη να μοιραστείτε συγκινήσεις, εμπειρίες και ίδια συναισθήματα. Υπάρχει βέβαια μια αναστάτωση η οποία μπορεί να είναι είτε οικογενειακή είτε κοινωνική, αλλά αυτό εσάς κανονικά δεν πρέπει να σας ενοχλεί γιατί όλα γίνονται για να πάρετε εμπειρία και βιωματική γνώση. Η σχέση με Ζυγό ίσως να περνάει μια κρίση, αλλά μετά, αν παραμείνει, θα είναι απόλυτα αληθινή. Γενικά πάντως αυτή την εβδομάδα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες αλλά κυρίως μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ

leo

Νιώθετε γενικά καλύτερα. Όταν δεν θίγονται τα όρια σας εσείς μπορείτε να είστε μια χαρά, αρκεί να έχετε τη σταθερότητα στη σχέση σας και να μπορείτε να κάνετε το καλύτερο για εσάς και για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως να ζοριστείτε λίγο από υποχρεώσεις οικογενειακές και κοινωνικέ, αλλά καλά θα περάσετε γιατί υπάρχει ηρεμία και σταθερότητα. Η ζεστασιά για σας είναι απαραίτητη κι αν νιώθετε ότι το πρόσωπο είναι απόμακρο, μην πέφτετε και εσείς στην παγίδα να δίνετε ότι σας δίνουν. Εσείς το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να λάμψετε δια της παρουσίας σας και με τη ζεστασιά σας. Γιατί αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσατε και αφού μπορείτε μην το στερείτε από τον εαυτό σας. Ο Τοξότης είναι πολύ κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Είναι μια εβδομάδα που θα κυλήσει ήρεμα γιατί οι συνθήκες είναι με το μέρος σας και αυτό σας βοηθάει στο να είστε πολύ σταθεροί, ασφαλείς και αισιόδοξοι. Το μέλλον σας φαίνεται καλό, εκτός αν σας έχει αναστατώσει ένας Κριός και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο θα τον αντιμετωπίσετε. Έχει μια ιδιαιτερότητα αυτή η σχέση και θα πρέπει να την χειριστείτε με λεπτό τρόπο. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με έναν Υδροχόο ο οποίος ίσως να μην σας καταλαβαίνει και πολύ καλά αλλά επιμένετε να είστε μαζί του. Αν πάντως έχετε πάρει απόφαση να είστε μαζί με ένα άτομο μην το παρατραβάτε χρονικά, γιατί μερικές φορές υπάρχουν συνθήκες που μπορεί να μην είναι και τόσο κατάλληλες.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Έχετε μέσα σας μια μεγάλη αναστάτωση γιατί όλα θέλετε να γίνουν γρήγορα και πολύ θεαματικά. Για αυτό θα δοκιμάσετε να αλλάξετε ένα κομμάτι από τη σχέση σας που δεν σας αρέσει. Οι προοπτικές είναι πολλές και γρήγορες. Πιθανόν να εξελίξετε την σχέση σας με έναν Κριό ή έναν Καρκίνο μέσα όμως από δυσκολίες. Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σας δίνει δυνάμεις και υπερβολική αυτοπεποίθηση, αλλά πιθανόν να σας ωθήσει να κάνετε και κάποιες τρέλες οι οποίες δεν είναι της προσωπικότητάς σας. Μπορεί να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που ίσως σας βάλει σε μπελάδες με τη διαφορά ηλικίας που θα έχετε. Ίσως να μην έχετε ξεπεράσει ακόμα μέσα σας κάποια ταμπού και χρειάζεται τώρα να τα ξεπεράσετε για να έχετε νέες προοπτικές. Γενικά όμως αυτή η εβδομάδα θέλει πολύ σοφία και εμπειρία για να αντεπεξέλθετε στις πιέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Είστε γενικά χαλαροί αλλά και ελαφρώς συγκρατημένοι γιατί δεν θέλετε να είστε πολύ ανοικτοί και μετά να απογοητευτείτε. Για αυτό κρατάτε τους τύπους όσο μπορείτε και καλά κάνετε. Γιατί είναι καλό να δείξετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στη γενική του ενδυνάμωση. Επειδή μερικοί μπορεί εκ των συνθηκών να προσπαθείτε να είστε ώριμοι και συντηρητικοί, ίσως να μην θέλετε να κάνετε σχέση εξ αποστάσεως ή ακόμα περισσότερο αν η σχέση είναι κρυφή. Δεν έχετε και μεγάλη όρεξη για μπλεξίματα και ίσως να απομακρυνθείτε προς το παρόν από έναν Κριό Παρθένο ή Ζυγό. Μια στημένη γνωριμία που θα την επιδιώξουν φίλοι σας ίσως να είναι αρκετά καλή και να σας κάνει να θέλετε να προχωρήσετε. Η επιστροφή ενός Λιονταριού θα σας προβληματίσει και μερικοί ίσως να θέλετε να πάρετε την εκδίκησή σας, γι αυτό δεν θα ανταποκριθείτε εύκολα στο κάλεσμά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχετε επικεντρωθεί με το πώς θα βγάλετε χρήματα και ίσως να μη δίνετε και τη δέουσα σημασία στο πρόσωπο που είστε μαζί. Θα ήταν καλύτερα το άγχος σας να το κρατούσατε έξω από τη σχέση σας για να μην χαλάσει και να αφήσετε κάποιες όμορφες στιγμές να γίνουν πραγματικότητα. Γενικά, είστε αισιόδοξοι και δεν το βάζετε εύκολα κάτω, αλλά μπορεί να είστε συγκρατημένοι και σκεφτικοί για όλα αυτά που συμβαίνουν και να έχετε προβληματιστεί πως θα προχωρήσετε. Έχετε κάποιες φιλοσοφικές ή πνευματικές ανησυχίες οι οποίες δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Καλό είναι να τις επεκτείνετε γιατί θα σας κάνει καλό. Και, αν το άτομο που είστε μαζί ακολουθεί, θα ήταν ευχής έργο για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Αναλαμβάνετε παραπάνω ευθύνες και ίσως αυτό να σας κάνει να χάσετε τον ερωτισμό σας αλλά και τις ευαισθησίες σας. Πιθανόν με ένα Λιοντάρι να έχετε θυμώσει και να μην του κάνετε τα χατίρια όπως παλιά. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας αναστατώσει και θα σας γεμίσει χαρά - κυρίως Καρκίνος- αλλά και πάλι θα είστε συγκρατημένοι. Η ανατροπή μπορεί να έρθει από έναν Κριό ή ακόμα και Ζυγό ο οποίος θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας. Έχετε βάλει πάντως στοίχημα με τον εαυτό σας το 2014 να είναι πολύ καλύτερο από άλλες χρονιές. Ίσως έχετε αρχίσει να αγαπάτε τον εαυτό σας πολύ περισσότερο από παλιά και αυτό θα βοηθήσει στο να βρείτε ένα καλό άτομο ή ακόμα να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είστε κατά κάποιο τρόπο απομονωμένοι και πιθανόν να θέλετε να περάσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πολύ μοναχικά. Μερικές φορές οι δυο σας περνάτε καλά. Ο Καρκίνος ίσως να πιέζει για μεγαλύτερη μοναχικότητα και εσείς να υποκύψετε στη θέλησή του. Γενικά δεν είστε και πολύ ερωτικοί αυτή την περίοδο. Το μόνο που θέλετε είναι να μην υπάρχουν προβλήματα, να μην έχετε καβγάδες και να περάσετε με αρμονία. Η σχέση με Ζυγό θα σας κάνει πολύ καλό γιατί υπάρχει μια σταθερότητα. Από την άλλη το Λιοντάρι είναι πολύ κοντά σας αλλά περνάτε μια πίεση που αφορά ένα κομμάτι από το παρελθόν και πιθανόν να υπάρχουν μεταξύ σας οικονομικές δοσοληψίες που χαλάνε τη μεταξύ σας ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Μια χαρά περνάτε γιατί όλα είναι σε μια τάξη μέσα στην αταξία σας. Έχετε γενικά μια ώριμη σκέψη η οποία σας βοηθάει στο να κρατήσετε τη σχέση σας πολύ σταθερή, για αυτό μπορεί τώρα να πάρετε μια απόφαση η οποία θα αφορά το μέλλον σας και ίσως σκεφτείτε πολύ σοβαρά το γάμο σας. Ο Καρκίνος ή ο Αιγόκερως θα είναι τα πρόσωπα που σας εμπνέουν και σας δημιουργούν σταθερότητα. Η φιλία είναι πολύ σημαντική γιατί βοηθάει το να δημιουργήσετε μια καινούργια κατάσταση, να έχετε στενή επαφή και να είστε πιο σταθεροί και γεμάτοι με εσωτερικό σας κομμάτι. Η αλήθεια είναι σημαντική να την λέτε για να υπάρχει εμπιστοσύνη κυρίως με Δίδυμοι και Τοξότη.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved