Ζώδια και αστέρια: Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για την Ευρυδίκη;

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Ευρυδίκη μίλησε ανοιχτά για το πιο μεγάλο ψέμα που έχει γραφτεί στον τύπο για την ίδια.

Ζώδια και αστέρια: Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για την Ευρυδίκη;


Η Ευρυδίκη ως Ιχθύς είναι παιδί του Ποσειδώνα, ο οποίος συμβολίζει τη μουσική. Γνωστή έγινε χάρη στη δισκογραφική της δουλειά και στο προσκήνιο της δημοσιότητας βρισκόταν αποκλειστικά και μόνο με τα τραγούδια της. Το 2002 όμως, ο χωρισμός της με τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους ήταν αιτία για να αρχίσει ο Τύπος να ασχολείται και με την προσωπική της ζωή.


Πολλά τότε ειπώθηκαν και γράφτηκαν καθώς ο χωρισμός του καλλιτεχνικού ζευγαριού είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο. Ωστόσο, τίποτα από όσα γράφτηκαν τότε δεν ενόχλησε την τραγουδίστρια όσο αυτά που ακολούθησαν μετά τη γνωριμία και τον γάμο της, με τον επίσης μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Κοργιαλά. Το γεγονός ότι κατά καιρούς δημοσιεύματα θέλουν χωρισμένους την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά είναι αίτια για να δηλώνει η τραγουδίστρια πως το πιο αισχρό ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνη είναι ότι παίρνει διαζύγιο.


Στο ωροσκόπιό της, ο γενέθλιος Ήλιος (σύντροφος) σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα υποδεικνύοντας, πέρα από έναν σύντροφο με Ποσειδώνια χαρακτηριστικά (όπως καλλιτεχνία), απογοητεύσεις, φήμες και ψέματα σχετικά με την προσωπική ζωή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved