Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 27/12 έως και 29/12

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Ο καιρός προχωράει και εσείς αντί να βρίσκετε ισορροπίες οι οποίες θα σας ηρεμήσουν, είστε στην τσίτα γιατί πιστεύετε ότι έτσι πρέπει να είστε για να είστε δημιουργικοί. Η σχέση με την οικογένεια είναι πολύ δυναμική και εσείς καλείστε να παίξετε πολλούς ρόλους τους οποίους τελικά θα τους καταφέρετε γιατί είστε πάνω σε ένα τεντωμένοι σκοινί και κάνετε συνεχώς πράγματα και αλλαγές. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα γίνει πιο έντονη αυτές τις ημέρες γιατί θα έχει και ένα κομμάτι πολύ μεγάλου αισθησιασμού. Από το απόγευμα της Κυριακής θα έχετε μεγαλύτερο κέφι και ίσως να βγείτε για να διασκεδάσετε και να ξεφαντώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε κάπως αυτές τις ημέρες αφού μπορεί να σας βγει ένα παράπονο ή κάποια ανάμνηση για το πως σας έχει συμπεριφερθεί ένα πρόσωπο και δεν αντιδράτε και απόλυτα φυσιολογικά. Ευτυχώς όμως που υπάρχει και μια μεγάλη αυτοσυγκράτηση και μπαίνει έντονα η λογική σας και με αυτόν τον τρόπο αποσύρονται πιο εύκολα τα συναισθήματά σας. Ο Σκορπιός θα σας απασχολήσει πάρα πολύ και θα έρθετε πολύ κοντά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα σας βάλει τους όρους του. Από την Κυριακή και μετά η σχέση με έναν Τοξότη θα γίνει πιο έντονη και κυρίως αν είναι σε ταξίδι θα διαπιστώσετε πόσο σας λείπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχετε δουλέψει καλά σε σχέση με τον εαυτό σας τον προηγούμενο καιρό θα δείτε ότι θα χαρείτε με κάποια αποτελέσματα τα οποία θα σας ανανεώσουν αλλά και θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε αν δείξετε πειθαρχία. Το πιο σημαντικό όμως είναι να καταλάβετε πάνω από όλα μέσα σας ότι τελικά αξίζετε και να μην βλέπετε τα κατορθώματά σας σαν ένα τίποτα γιατί έχετε και άλλες απαιτήσεις από τον εαυτό σας. Μερικές φορές το παρακάνετε γιατί οι σκέψεις σας είναι αρκετές μειωτικές προς εσάς. Η σχέση με Σκορπιό ή Αιγόκερω σας βάζει σε όλα φρένο. Από την Κυριακή το απόγευμα και μετά θα δείτε μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο και κυρίως σε σχέση με τον τρόπο που θα σας φέρεται ένας Τοξότης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλο το σύστημα δουλεύει για σας και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Ο λόγος είναι ότι πολύ από τους πλανήτες που υπάρχουν αυτή την στιγμή σας ενεργοποιούν αρκετά, με στόχο να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που έχετε και κυρίως σε αυτά που δεν έχετε δουλέψει. Η σχέση με την οικογένεια ή με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους θα είναι έντονη αλλά και με μια δόση ρεαλισμού. Ο λόγος είναι ότι δεν έχετε ακόμα βάλει τα πράγματα όπως είναι στην θέση τους και ζητάτε από μέσα σας να μπουν όλα εκεί που πρέπει. Η ανεξαρτησία και η λίγη τρέλα δεν βλάπτει. Κυρίως από την Κυριακή και μετά θα θέλετε να είστε με άτομα ακόμα πιο νέα από εσάς για να απελευθερωθείτε από τα πολλά πρέπει.

ΛΕΩΝ

Πιθανόν να νιώσετε ότι θα θέλατε να ξεκουραστείτε πολύ περισσότερο και αυτό ήταν ένα μικρό δείγμα διακοπών οι οποίες τελικά σας έκαναν μεν καλό αλλά δεν προλάβατε γιατί ο χρόνος σας πίεζε. Όσοι έχετε θέματα μέσα στο σπίτι σας ή σας απασχολεί ένα μεγαλύτερο πρόσωπο πιθανόν να πρέπει να φροντίσετε λίγο παραπάνω και ίσως να σας δημιουργηθεί μια παραπάνω κούραση. Επειδή είναι μια περίοδος που νιώθετε ότι στριμώχνεστε αρκετά είτε με την οικογένεια αλλά είτε ο εαυτός σας γιατί έχετε κάποια θέματα να δουλέψετε, μπορεί να μην κάνετε τίποτα αυτές τις ημέρες και να νιώσετε ανήσυχοι και περισσότερο αδρανείς. Τα καλά νέα βέβαια τα αφήνουμε για το τέλος αφού φεύγοντας η Κυριακή θα σας αλλάξει την διάθεση και θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη αισιοδοξία πάνω σε οτιδήποτε κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξαντλείτε όλα τα μέσα που έχετε και τελικά βλέπετε ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο δυνατό από αυτό που περιμένατε. Θα δείτε ότι θα ανοιχτείτε και θα γίνετε αρκετά πιο κοινωνικοί με γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις, με την καλή έννοια, χωρίς να ενέχουν υποψία εκμετάλλευσης προς τους άλλους γιατί αυτό σας φοβίζει. Πάντα βέβαια σε πλαίσια για να μην ξεχνιέστε αλλά τελικά θα κάνετε αρκετά ανοίγματα. Όσοι έχουν σπρωχτεί, κυρίως από ένα άλλο πρόσωπο, ίσως Τοξότη, θα βουτήξουν στα βαθιά από την Κυριακή και μετά και θα ρισκάρουν ακόμα και στα πιο δύσκολα επαγγελματικά τους θέματα. Αυτό τελικά θα σας κάνει καλό αν αφαιρεθεί το άγχος που μερικές φορές σας εξαντλεί.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Αναρωτιέστε τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να γίνετε αρεστοί χωρίς να συγκρουστείτε και να έχετε άσχημες ή ψυχρές σχέσεις με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω.. Μερικοί έχετε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά γιατί χρειάζεστε να αποδείξετε ότι σαν γονείς εσείς οι ίδιοι ή σαν παιδιά απέναντι στου γονείς σας είστε άξιοι. Αυτό σας κουράζει υπερβολικά γιατί υπάρχει μεγάλη πίεση και άγχος σε οτιδήποτε θα πρέπει να βγάλετε εις πέρας. Μετράει πολύ η κοινωνική σας εικόνα και αυτό γενικά θα σας ζορίσει, γιατί εσείς θέλετε ελευθερία και κυρίως επικοινωνία και μπορεί να λείπει αυτή την στιγμή. Όμως το καθήκον είναι καθήκον και εσείς θα δουλέψετε για αυτό και θα χαλαρώσετε μόνο την Κυριακή το βράδυ που επιτέλους θα δείξετε κάτι που ίσως για αυτό να βραβευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε μεγαλύτερη δύναμη να κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από άλλες ημέρες και αυτό σας υποχρεώνει να δουλέψετε πάνω σε κάποιες προτεραιότητες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι για καλό σας, αντίθετα θα σας πιέσει να ασχοληθείτε πιο πολύ με τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Είναι καλό να το κάνετε γιατί μόνο τότε θα δείξετε ότι έχετε αληθινή αγάπη στον εαυτό σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα έχετε ανάγκη να είστε μαζί με ωριμότερα άτομα γιατί δεν αντέχετε αυτόν τον καιρό και πολύ την ελαφρότητα. Αν συνδυάσετε και τον Κρόνο που είναι στο ζώδιο σας θα πάρετε την απόφαση για αλλαγές και κυρίως στην διατροφή και στην εμφάνιση. Μπορεί να αναζητάτε το τέλειο και αυτό βέβαια πιέζει για να κάνετε βαθιές τομές. Από την Κυριακή και μετά ίσως πάτε να παίξετε ένα τυχερό παιχνίδι με φίλους και να κερδίσετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε ωριμάσει απότομα αυτές τις ημέρες. Οι συνθήκες δεν δουλεύουν και πολύ υπέρ σας. Το μόνο καλό είναι ότι έχετε καταλάβει ότι κάτι πάει να γίνει και οι προσπάθειες σας δεν πέφτουν στο κενό γιατί υπάρχει και ανταγωνισμός αλλά και λάθος πληροφόρηση με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην βλέπετε την αλήθεια. Τα οικονομικά πάντως σας καθορίζουν αυτό το διάστημα. Το καλό είναι ότι δεν έχετε και πολύ μεγάλες απαιτήσεις ή αν έχετε φροντίζετε να μην κάνετε κινήσεις πολύ εξτρήμ. Μην αδιαφορείτε πάντως για ένα Δίδυμο γιατί τελικά κάτι θα έχει να σας δώσει και να σας βγάλει με τις γνώσεις του ή την εμπειρία του από κάποιες δυσκολίες. Η σωματική εξάσκηση εκτονώνει την ψυχική σας ενέργεια και κυρίως αν βρίσκεστε στην φύση. Οπότε δεν σας μένει τίποτε άλλο απλά ξεκινήσετε και θα δείτε ότι θα είναι το πιο μεγάλο σας εξελικτικό εργαλείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε κοντά σας το πλανητικό σύστημα και επειδή έχετε καταλάβει ότι ό, τι και να γίνει πέφτετε στα μαλακά αυτό είναι το πιο σημαντικό που σας συμβαίνει τώρα. Η στήριξη από τους φίλους δεν σας μειώνει το να αποκτήσετε μια καλύτερη φιλία η οποία όταν χρειάζεστε θα σας στηρίζει κιόλας γιατί αυτό μερικές φορές δεν το θέλετε για να είστε ανεξάρτητοι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να κρατήσει τεράστιες ισορροπίες με ένα πρόσωπο που ναι μεν σας αρέσει αλλά δεν ξέρετε και πολλά πράγματα για αυτόν και θέλετε να τα ανακαλύψετε αυτή την περίοδο. Την Κυριακή το βράδυ μπορεί να σας παρασύρει ένας Τοξότης και να χαλάσετε χρήματα ή ακόμα και να παίξετε και κάποιο τυχερό παιχνίδι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κερδίσετε. Το μόνο καλό είναι ότι ξεφεύγετε αλλά και ονειρεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε αρκετά προβληματισμένοι με το τι θα κάνετε γιατί έχει ανοίξει κάτι καλό και το μπλοκάρετε παρόλο που οι συνθήκες που σας έχουν προτείνει είναι τέλειες. Αλλά εσείς λόγω ενός έρωτα δεν μπορείτε να τα αφήσετε πίσω σας. Είναι πολύ σημαντική για σας η ερωτική ανταπόκριση από το πρόσωπο, ιδιαίτερα αν είναι Λιοντάρι ή Παρθένος. Το σίγουρο είναι ότι σε γενικές γραμμές τα καταφέρνετε. Θέματα της οικογένειάς σας ή παρεμφερή που έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις σας θα σας τα μάθει καλά ένας Καρκίνος που προσφέρεται λόγω κάποιας ειδικής έλξης που έχει στο πρόσωπο σας να σας διδάξει. Από την Κυριακή και μετά θα βγάλετε τις τρέλες σας αλλά με έναν ωραίο τρόπο, χωρίς μούτρα, μουρμούρα και πίεση.


ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε γύρω σας πολλούς γνωστούς και φίλους οι οποίοι σας στηρίζουν ή βάζουν ακόμα και πλάτη για σε ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Το να κρίνετε είναι ό, τι χειρότερο μπορείτε να κάνετε αυτή την περίοδο. Για αυτό μπορεί να είστε αρκετά αυστηροί με τους γύρω σας και αν μπορείτε να βάλετε ακόμα μεγαλύτερα όρια θα είναι προς όφελός σας. Ίσως είναι από τις λίγες φορές που έχετε ανάγκη να σταματήσει το κακό αυτή την στιγμή γιατί δεν έχετε άλλες αντοχές και υπομονή. Η σχέση με Λιοντάρι έχει κάποιες δυσκολίες πιο πολύ από την πλευρά του. Μπορεί να μην περνάει καλά και να έχει διαφορές ανακατατάξεις. Καλό θα ήταν να περιορίσετε τις παροχές για να είστε και εσείς πιο ισορροπημένοι. Από την Κυριακή και μετά θα έχετε μεγαλύτερη αισιοδοξία και κέφι για ζωή αλλά και για κέρδος. Προσέξτε όμως να μην ξεμυαλιστείτε από ένα πρόσωπο που λέει πολλά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved