Ζώδια και αστέρια: Αν υπάρχει παράδεισος η Γιολάντα Διαμαντή τον βρήκε…

Τις μέρες των Χριστουγέννων πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν τον επίγειο παράδεισό τους για να περάσουν τις γιορτές ονειρεμένα.

Ζώδια και αστέρια: Αν υπάρχει παράδεισος η Γιολάντα Διαμαντή τον βρήκε…

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Γιολάντα Διαμαντή όμως, εδώ και σχεδόν δυο χρόνια, μετά τον on air καυγά της με τον Βαγγέλη Περρή, δηλώνει ότι βρήκε αυτόν τον παράδεισο που έψαχνε... χειμώνα - καλοκαίρι.

Ούτε στην Αθήνα, ούτε κάτω από το τα φώτα της δημοσιότητας η Γιολάντα Διαμαντή μπορούσε να βρει την ηρεμία και τους ήσυχους ρυθμούς που θα της επέτρεπαν μια καλή ποιότητας ζωής. Έχοντας χάσει τη δουλειά της, μετά τον on air τσακωμό της με τον Βαγγέλη Περρή και την αντικατάστασή της από την Έλενα Παπαβασιλείου, βρήκε τον παράδεισο στη... Λευκάδα!

Αφορμή στάθηκε ο άντρας της που είχε τη δουλειά του εκεί, γεγονός καθόλου τυχαίο για τη Γιολάντα Διαμαντή καθώς ως Ζυγός η ζωή της επηρεάζεται έντονα από τα ενδιαφέροντα του συντρόφου της, ενώ με κυβερνήτη την Αφροδίτη στον υδάτινο Σκορπιό, η ραδιοφωνική παραγωγός αγαπάει τη θάλασσα και μπορεί να απολαύσει όλα τα καλά της... νησιωτικής ζωής!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved