Φαίη Ξυλά-Η Εύα της Εδέμ

Επιλέγει να διαφυλάσσει την εικόνα της
Παπασταύρου Λίντα
Φαίη Ξυλά-Η Εύα της Εδέμ

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina


Η Φαίη Ξυλά γεννήθηκε στις 8/5/1975 στις 6.00 το πρωί στην Νέα Υόρκη, αλλά μεγάλωσε στην Κέρκυρα.
Η σχέση της με το θέατρο άρχισε από πολύ μικρή ηλικία και το 1999 αποφοίτησε από το «Εθνικό».
Επίσης είναι πολύ καλή τραγουδίστρια έχοντας δώσει και παραστάσεις στο «Κύτταρο» το 2009 μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Κώστα Λειβαδά.
Έχει εμφανιστεί σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές με αρχή το σήριαλ του Mega "Φεύγα" και έχει λάβει μέρος σε αρκετές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Τα τελευταία 3 χρόνια έχει ριζώσει την εικόνα της στις οθόνες μας, αφού πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Mega «Τα μυστικά της ΕΔΕΜ» που κάνει πάταγο. Παντρεύτηκε πριν 2 χρόνια τον συμπρωταγωνιστή στη σειρά και αγαπημένο της Ιχθύ, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο με κουμπάρο τον Λάκη Λαζόπουλο. Η εντυπωσιακή παρουσία της κέρδισε από τα πρώτα της βήματα το κοινό, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του.

Επιλέγει να διαφυλάσσει την εικόνα της στο καθιερωμένο star system και βάζει τους δικούς της απαράβατους όρους. Πιστεύει πως «Τον ανταγωνισμό τον φέρει κάθε άνθρωπος ξεχωριστά, ανάλογα με το χαρακτήρα του» και το μεγάλο ατού της είναι η ψυχραιμία της. Τον χειμώνα την απολαύσαμε στη θεατρική παράσταση «Ο καλύτερος τρόπος να ζεις» του περίφημου Noel Coward, ενός πραγματικού και πολυτάλαντου star που όταν τον ρώτησαν «Ποια είναι η ιδανική ζωή για σας;» απάντησε: «Η δική μου». Ερμηνεύοντας στο απαιτητικό έργο του το ρόλο της Γκίλντα, μπορεί κανείς να παρατηρήσει το άφθονο ταλέντο της και να αισθανθεί την επιρροή της ομορφιάς και της αμεσότητάς της.


xyla

Ταύρος με ωροσκόπο Ταύρο και Σελήνη στον Κριό


Μια Σελήνη που την χαρακτηρίζει σχεδόν ολοκληρωτικά, δυναμιτίζοντας την παράλληλα ποικιλοτρόπως, αφού δέχεται καθοριστικές όψεις με αργούς πλανήτες.
Η σύνοδος με το Δία της δίνει τόλμη, δυναμισμό, μεγάλη ανθεκτικότητα μπόλικη τύχη και μια πολύχρωμη καθημερινότητα.
Το τετράγωνο με τον Κρόνο φρενάρει την ορμητικότητά της πράγμα όχι δυσάρεστο για το ωροσκόπιό της, κάνοντάς την πιο υπεύθυνη και πειθαρχημένη.
Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σχετίζεται με την τέχνη της, δελεάζοντας την συνεχώς για κάτι διαφορετικό και ποιοτικό.
Τέλος η αντίθεση με τον Πλούτωνα παρόλο το βάρος, την «φορτώνει» μόνο με έναν μαγνητισμό και το στοιχείο του απρόσιτου, ενίοτε και με κάποιες τάσεις μελαγχολίας, που εξισορροπούνται όμως θαυμάσια από τις υπόλοιπες όψεις της.

Ο Ήλιος της στον ωροσκόπο στο ίδιο ζώδιο του Ταύρου και κυβερνήτης του 5ου οίκου, την εξοπλίζει με τη θεατρική λάμψη που εκπέμπει πάνω και κάτω από το σανίδι και την ξεναγεί στα μονοπάτια της τέχνης.

Ο Ερμής στον 1ο οίκο στους Διδύμους την κάνει ευέλικτη λεκτικά και επικοινωνιακά, δίνοντας της παράλληλα αυτοπεποίθηση και σιγουριά.
Η αντίθεση με τον επίσης γωνιακό Ποσειδώνα -ο οποίος είναι και ο βασικός υπεύθυνος για τις καλλιτεχνικές της τάσεις- εξάπτει τη φαντασία της και επειδή συντελείται στον άξονα των σχέσεων (1ος-7ος οίκος), μπορεί να απογοητεύεται η να «θολώνει» από συνεργασίες και συντρόφους. Το τρίγωνο όμως με τον Πλούτωνα δεν αφήνει τη διπλωματία και τη νοητική της ευελιξία σε αδράνεια, βρίσκοντας διέξοδο και χαράζοντας νέες πορείες, ακόμη κι αν χρειαστεί να θάψει οριστικά το παρελθόν μαζί με τα όνειρα για μια καλόβολη συνέχεια.

Ας μην ξεχνάμε την παρουσία του Κρόνου στον 3ο οίκο που δίνει μια σοβαρή ιδιοσυγκρασία, ενώ το τρίγωνο με τον Άρη επιβεβαιώνει μια ικανότητα να βγαίνει ασπροπρόσωπη απέναντι στις υποχρεώσεις της με ευελιξία και υπευθυνότητα.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους κοντράρεται με τη γήινη φύση του Ταύρου αφού κυβερνά και τον 1ο οίκο του ωροσκόπου της, αφήνοντας μια ...υποψία συναισθηματικών παλινδρομήσεων.
Το τρίγωνο με τον Ουρανό κυβερνήτη των 10ου και 11ου οίκων είναι μια απογειωτική όψη που της χαρίζει επιπλέον λάμψη και αναγνώριση, διαπερνώντας σαν ηλεκτρικό ρεύμα το θεατή και τον περίγυρό της.
Εδώ να σημειώσουμε πως ο Ουρανός ακόμα και αν δεν κυβερνά τον 10ο οίκο και η ώρα είναι κάποια λεπτά πιο πριν, δεν αλλάζει το γεγονός της επιτυχίας και της μεγάλης δημοτικότητάς της, αφού, αν ο Κρόνος κυβερνά το Μεσουράνημα, βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ήλιο της!
Το τετράγωνο με τον Άρη κυβερνήτη του 12ο οίκου δείχνει μια συχνή συναισθηματική σύγκρουση που την διατηρεί σαν ηφαιστειακή λάβα, ανανεώνοντας την με διαρκείς εκρήξεις.

Το πέρασμα του Δία πριν 2 χρόνια από τον 10ο οίκο της έφερε την τεράστια επαγγελματική επιτυχία στη σειρά "Τα μυστικά της ΕΔΕΜ" στην οποία πρωταγωνιστεί και συνεχίζοντας την εύνοια, την οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η συνέχεια με την είσοδο του Δία στον Ταύρο, αναμένεται συναρπαστική.

Το σημαντικό στο ωροσκόπιο της Φαίης Ξυλά πέρα από την αμεσότητα που εκπέμπει, είναι οι εναλλαγές των όψεων οι οποίες παρ’ όλες τις δυσκολίες που τις διέπουν, την παροτρύνουν να γίνεται όλο και καλύτερη στην πορεία της ζωής της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved