Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 20/12 έως και 22/12

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Έχουν μεγάλη σημασία οι ημέρες αυτές αφού μπορεί να πάρετε κατά κάποιον τρόπο μια εσωτερική καθοδήγηση με ποιο τρόπο θα πρέπει να διαχειριστείτε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί και κυρίως στο θέμα σχέσεων γιατί είτε έχετε μοναξιά εσωτερική είτε είστε από κάποιες λάθος κινήσεις μακριά από σχέση. Έχετε δει ότι όλα αλλάζουν αυτή την στιγμή στην ζωή σας και σε μερικούς τίποτε δεν έχει παραμείνει πολύ σταθερό. Στην ουσία αλλάζει η οπτική σας γωνία και δεν το καταλαβαίνετε. Για αυτό θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα βρείτε πρώτα με τον εαυτό σας που είναι το πιο σημαντικό. Φροντίστε να περάσετε καλά στο μέτρο του δυνατού.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινάει μια περίοδος για σας που όλα θα είναι περισσότερο οργανωμένα και κυρίως καθοδηγούμενα από την λογική. Συνήθως όταν νιώθετε έτσι πατάτε περισσότερο στα πόδια σας και δεν αφήνετε τις χίμαιρες να σας παρασύρουν. Παρόλο που υπάρχει η σκέψη ενός Τοξότη που σας παιδεύει γιατί μυρίζει μπαρούτι η μεταξύ σας σχέση, θα σας δοθεί το έναυσμα να κάνετε κάτι πιο ποιοτικό και να αναβαθμίσετε την ζωή σας όχι απαραίτητα σε υλικό επίπεδο αλλά σε οτιδήποτε μπορείτε να βρείτε που σας αρέσει και αγαπάτε. Κυρίως η μουσική και η τέχνη και γενικά οι σπουδές και οι επαφές με άτομα που εσάς σας δημιουργούν σιγουριά θα είναι το κίνητρο για να περάσετε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε όσο μπορείτε επικοινωνιακοί και κυρίως έχετε την άνεση να διαπραγματεύεστε πράγματα που άλλες φορές δεν ήταν εύκολο για σας. Οι ευαίσθητοι Δίδυμοι θα αγνοήσετε κάποιες εμπάθειες που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από άλλα πρόσωπα. Εσείς χρειάζεστε ένα γενικό ξεσκούριασμα και ίσως η βόλτα στην φύση ακόμα και με κρύο ή το περπάτημα θα σας ανακουφίσει. Ένα καλό βιβλίο θα είναι μια όμορφη παρέα για σας. Οι φίλοι με τις συζητήσεις και με τις πολύωρες αφηγήσεις τους σας πάνε γάντι. Για αυτό μην σκοτίζεστε και πάρα πολύ για τις υποχρεώσεις. Όσο πιο λιτοί είστε, τόσο απλοποιείτε την ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαισθησία και η αντίληψη των αναγκών των άλλων ατόμων θα είναι η φλόγα που θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει τροφή για να μοιραστείτε εμπειρίες και συναισθήματα αλλά όλα σε μια πιο απλουστευμένη μορφή και αυτό θα βοηθήσει στο να βγουν οι εσωτερικές σας φιλοδοξίες με μεγαλύτερη άνεση. Πολλά άτομα γύρω σας θα παίξουν αυτές τις ημέρες ένα σημαντικό ρόλο. Η καλλιτεχνία και ο ρομαντισμός κυρίως μέσα στον χώρο σας θα επικρατήσουν σαν στοιχείο αλλαγής. Σίγουρα θα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας και τον στολισμό του, κυρίως όσοι δεν έχετε προλάβει ή θέλετε να τελειοποιήσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Βοηθήστε στο να επικρατήσει μια αρμονική και ειρηνική ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ

Έχετε βάλει στο μυαλό σας να συμμαζευτείτε και να είστε γενικά πιο αυστηροί με άτομα τα οποία δεν ακολουθούν τον δικό σας ρυθμό. Για αυτό μπορεί να πείτε ότι ό, τι δώσατε, δώσατε. Τώρα θα μετρήσει αυτός που αξίζει. Μπορεί να βάλετε και μια τάξη το σπίτι σας αλλά και την καθημερινότητά σας. Από εκεί που είστε κάπως πιο πολύπλοκοι στις απαιτήσεις σας πιθανόν να αλλάξει το στυλ σας και ακόμα και στις αγορές σας θα γίνετε πιο λιτοί και απλοί χωρίς να είναι απαραίτητο ότι θα είναι και φτηνές. Μπορεί αντί για ποικιλία να διαλέξετε ένα και καλό. Τα όρια που βάζετε θα φανούν και τώρα στις γιορτές όσον αφορά στα δώρα σας και γενικά τις επιλογές σας απέναντι στους άλλους. Κατά κάποιο τρόπο δοκιμάζετε τις αντιδράσεις των άλλων απέναντί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε βάλει καλά στο μυαλό σας ότι αν δεν έχετε λογική, δεν θα μπορείτε να πετύχετε σε ό, τι κάνετε. Για αυτό οι Παρθένοι γενικά πετυχαίνουν κυρίως στους υλικούς στόχους. Η εορταστική ατμόσφαιρα μπορεί να σας φαίνεται πολύ βαριά γιατί εσείς προτιμάτε σαν άτομα την απόλυτη λιτότητα γιατί επικρατεί και πάλι η λογική. Επίσης το ανθρωπιστικό στοιχείο θα είναι πολύ δυνατό στην προκείμενη φάση και πολύ θα θέλατε να πάτε κάπου να βοηθήσετε ή να δώσετε ένα χέρι θεραπείας και ανακούφισης. Πάντα ακόμα και στην ξεκούρασή σας με κάτι θα ασχοληθείτε και αν έχετε ζωάκια, θα προσφέρετε και σε αυτά την πολύτιμη βοήθεια σας.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Απεγκλωβίζεστε από τις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις γιατί έχετε ένα δικό σας στυλ που θέλετε να περάσετε τις ημέρες τις γιορτινές. Για αυτό πολλοί θα βγείτε με φίλους και θα μοιραστείτε την παρέα και την ομορφιά της επικοινωνίας. Ακόμα και στο σπίτι σας να καλέσετε φίλους δεν θα έχει την αυστηρότητα που μερικές φορές υπάρχει σε άλλα. Η ελευθερία της έκφρασης για σας είναι το καλύτερο από όλα που μπορεί να συμβεί σε ένα άτομο. Και επειδή αυτές τις ημέρες έχετε βάλει στοίχημα με τον εαυτό σας να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματά σας με δυναμικούς χειρισμούς πιθανόν να το πετύχετε γιατί μπορεί να έχετε ανέβει επίπεδο και να έχετε καταλάβει ακριβώς τι χρειάζεστε για την αλλαγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρύβετε πάντα ένα πάθος μέσα στην καρδιά σας, στο κορμί σας και γενικά σε οτιδήποτε κάνετε. Η συμπεριφορά σας είναι απόλυτη, ή του ύψους ή του βάθους για αυτό αγαπάτε ή μισείτε. Δεν υπάρχει μεσαία λύση. Όμως αυτές τις ημέρες θα καταλάβετε με κάθε τρόπο ότι το μέτρο αποτελεί την χρυσή τομή στην ζωή σας. Ακόμα και οι αγοραστικές σας επιλογές ή γενικά ο χώρος σας μπορεί να αποπνέει την απολυτότητα σας δηλαδή αντί για μαύρα ή γκρίζα χρώματα που κάπου πάντα παίζει και το απόλυτο λευκό. Θα δοκιμάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο οι επιλογές σας να είναι περισσότερο απλές και λιτές και σίγουρα θα επηρεαστεί η συμπεριφορά σας. Βέβαια οι άλλοι δεν σας έχουν συνηθίσει αλλά όλα είναι στην αρχή είναι δύσκολα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρνείστε να μεγαλώσετε και καλά κάνετε γιατί χρειάζεστε την παιδικότητα στη ζωή σας για να μην γερνάτε. Το αιώνιο παιδί που όμως είναι σοφό μαζί με τον Αγ. Βασίλη μπορεί να είναι το πρότυπό σας. Για αυτό μην αφήνετε, ακόμα και χρήματα να μην έχετε, να σας πάρει από κάτω γιατί πάντα εσείς βρίσκετε έστω και μικρές λύσεις να δώσετε την χαρά στους γύρω σας. Αν έχετε χρόνο, περπατήστε, γελάστε με τους φίλους σας, μοιραστείτε απλές και όμορφες στιγμές. Ακόμα και ένα κουλούρι που θα φάτε μπορεί να σας δώσει ευτυχία, αρκεί να έχετε βρει την παιδικότητα μέσα σας. Ο ερωτισμός σας έτσι και αλλιώς είναι δεδομένος και δεν αλλάζει με οποιοδήποτε πρόβλημα και αν έχετε. Οπότε εκεί προς το Σάββατο το βράδυ μπορεί να γοητεύσετε και κάποιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο γίνεται πάντα στο δικό σας ζώδιο και φέρνει τα νέα νοήματα της ζωής σας. Οπότε προσπαθήστε για λίγο να απομονωθείτε και να κάνετε μια χάρη στον εαυτό σας, να του περάσετε τις επιθυμίες σας και τα όνειρά σας και θα δείτε ότι θα υπάρχει αποτέλεσμα γιατί θα υπάρχει μια μεγαλύτερη άνεση στο να ζητήσετε και να φτιάξετε ένα πρόγραμμα το οποίο σας βγάζει από τα περιττά και τα δύσκολα. Ίσως να μην σας είναι εύκολο να ζητήσετε. Αλλά αν δώσετε μεγαλύτερη αγάπη με την καρδιά σας, τότε θα δείτε ότι θα γίνουν θαύματα, αρκεί να βρείτε το χρόνο να αφιερώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε μπει σε φάση πρόκλησης και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολες τις απαιτήσεις σας. Πιθανόν να μην μπορείτε να δείτε τα πράγματα πως είναι ακριβώς αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσετε να μοιραστείτε με άλλα πρόσωπα αυτά που νιώθετε. Είναι σημαντική για σας η φιλία και γενικά το να μπορείτε να βρίσκετε πρόσωπα που μιλάνε την δική σας γλώσσα. Τώρα αυτές τις ημέρες μπορεί να σας παρουσιαστεί από εκεί που δεν το περιμένατε μια λύση η οποία θα σας δώσει ένα μεγάλο σπρώξιμο για να τολμήσετε. Ο από μηχανής Θεός όντως μπορεί να φανεί σαν τον Αγ. Βασίλη που κάνει την έκπληξή του. Πιστέψτε το.


ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας που μπορεί να το έχετε κρυμμένο στην τσέπη σας και να μην το έχετε καταλάβει ή να το έχετε αγνοήσει. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές σας συμβαίνει κάτι πολύ καλό και δεν το καταλαβαίνετε 100%, το αγνοείτε ή τα θεωρείτε όλα δεδομένα. Αυτές τις ημέρες θα γίνετε πιο συνειδητοί και αυτό θα βοηθήσει στο να μην χάνετε τόσο εύκολα την τύχη σας γιατί πόρτες ανοίγετε αλλά μετά τα μπουρδουκλώνετε και μπορεί να νομίζετε ότι είστε άτυχοι. Το περιβάλλον είναι αρκετά σταθερό απέναντί σας για αυτό τα παιδιά σας, η δημιουργικότητα σας και γενικά οτιδήποτε είναι αυτό που σας ευχαριστεί είναι πολύ κοντά σας. Η δημοτικότητά σας μπορεί να ανέβει αυτές τις ημέρες γιατί εσείς οι ίδιοι εκπέμπετε καλοσύνη και αγάπη.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved