Ζώδια και αστέρια: Σάκης Ρουβάς-Τι δώρο κάνει στις θαυμάστριές του για τα Χριστούγεννα;

Μετά τις «Βάκχες», την παράσταση στην οποία οι θαυμάστριες του Σάκη Ρουβά είχαν την χαρά να τον θαυμάσουν σχεδόν γυμνό, ο τραγουδιστής ετοίμασε ένα ξεχωριστό δώρο για τις Ρουβίτσες του εν όψει των Χριστουγέννων!

Ζώδια και αστέρια: Σάκης Ρουβάς-Τι δώρο κάνει στις θαυμάστριές του για τα Χριστούγεννα;


Το πνεύμα των Γιορτών έχει επισκεφθεί τον Αιγόκερω Σάκη Ρουβά, ο οποίος, με τη σύνοδο Ερμή – Δία στον Τοξότη, στο γενέθλιο ωροσκόπιο του, έχει αυξημένη διορατικότητα. Έτσι, έχει σκεφθεί να προσφέρει στις φανς του κάτι πολύ όμορφο και χαρούμενο για αυτά τα Χριστούγεννα.
Μήπως είχατε όνειρο να σας πει ότι είστε η μια και μοναδική, η καλύτερη; Ε, τότε δεν έχετε παρά να ακούσετε το νέο του τραγούδι «See» και να «δείτε» πώς μπορεί να σας πάει σε ένα μέρος που θα νιώθετε ελεύθερες, μόνο μαζί του.
Μπορείτε να γίνετε η πιο δυνατή, η καλύτερη... η μια και μοναδική! Σας βάζει όμως έναν όρο. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πιστέψετε! «...Δες το φως της βραδιάς, δες όλη την ομορφιά, δες πως λάμπεις σήμερα, δες όλη την αγάπη. Κι αν μπορείς να τα δεις τότε μπορεί να γίνεις η μια και μοναδική...». Το πιάσετε το νόημα που κρύβουν οι στίχοι του; Αν ναι... ο σύγχρονος Άγιος Βασίλης το έκανε το θαύμα του!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved