Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 13/12 έως και 15/12

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Οι ημέρες προχωράνε και όλοι μας κινούμαστε, ώστε να λύσουμε κάποια θέματα τα οποία μας απασχολούν και μας κάνουν να νιώθουμε μερικές φορές προβληματισμένοι και απελπισμένοι. Η διορατικότητα και η αισιοδοξία πάντα βοηθάει στο να βγαίνετε από τις δύσκολες καταστάσεις. Για αυτό πάντα αυτό να δοκιμάζετε για να έχετε σαν άσσο στο μανίκι σας την ευελιξία γιατί αυτές τις ημέρες μπορεί να κολλήσετε. Ο έρωτας πάντα είναι μια ενέργεια που βοηθάει και σας δίνει την λύση που ψάχνετε. Αρκεί να σταματήσετε να φοβάστε να ρισκάρετε, τολμώντας να κάνετε ακόμα και αυτά που σας φαίνονται πολύ δύσκολα.

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ προσγειωμένοι κυρίως αναγκάζεστε να γίνετε πολύ πρακτικοί και υπεύθυνοι. Η διορατικότητα που έχετε σε κάποια υλικά θέματα θα σας δώσουν την ευκαιρία να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές και κυρίως λιγότερο παρορμητικοί. Ίσως να θέλετε να συμβιβαστείτε σε θέματα σχέσεων. Ο Σκορπιός μπορεί να σας ωθήσει να βγάλετε το πάθος στην επιφάνεια. Ίσως να γίνετε πιο αυθόρμητοι στον λόγο και αυτό θα βοηθήσει. Το ταξιδιωτικό σας ένστικτο θα δουλέψει έντονα και πιθανόν να κλείσετε ένα ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προνοητικότητα είναι ένα κομμάτι που σας βοηθάει στο να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή. Το καλό είναι ότι έχετε την συμπάθεια και την σύμπνοια είτε από συγγενικά πρόσωπα είτε από φίλους που έχετε πολύ καλή επικοινωνία. Κάποια θέματα με ένα πρόσωπο από την οικογένεια που ίσως να είχατε δυσαρεστηθεί στο παρελθόν τώρα θα λυθούν με ένα πιο εύκολο και καλύτερο τρόπο. Η σχέση σας θα είναι πιο εύκολη και περισσότερο αισθαντική. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε καλή συναισθηματική εύνοια και κυρίως ένας Αιγόκερως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σας να απομονωθείτε και να μείνετε για λίγο για τον εαυτό σας σίγουρα θα σας κάνει καλό. Η προσφορά σε ένα πρόσωπο που είναι πολύ δικό σας και πιθανόν να χρειαστεί την βοήθεια σας θα σας κάνει να νιώσετε ανακούφιση που μπορείτε να στηρίξετε μια δύσκολη κατάσταση. Η κρυφή επικοινωνία με ένα πρόσωπο που πιθανόν να βρίσκεται στην δουλειά σας και να μην έχει ακόμα δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα πιθανόν τελικά να ανοιχτεί αλλά χρειάζεται να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες. Από την Κυριακή θα είστε σίγουρα πιο αισιόδοξοι, ανοικτοί και επικοινωνιακοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις και θα τις ανακοινώσετε, κυρίως αν έχετε ένα οικογενειακό θέμα που σας απασχολεί και σχετίζεται και ένας Ταύρος. Με την σιγουριά ότι δεν κάνετε λάθος η δυνατότητα αυτή την στιγμή να διαπραγματευτείτε χωρίς να χάσετε θα είναι πιο εύκολη από άλλες φορές. Από την Κυριακή και μετά θα είστε πιο ανάλαφροι και θα τα βλέπετε όλα κάτω από το πρίσμα της επικοινωνίας. Ο Τοξότης πιθανόν να σας επηρεάσει και σας δημιουργήσει ερεθίσματα για εσωτερικό ψάξιμο.

ΛΕΩΝ

Αναζητάτε την ποιότητα κυρίως μέσα από ένα γεύμα ή μια επαφή αλλά και δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Εκδηλώνοντας την καλλιτεχνία σας με κέφι και πολλές αντοχές, θα φτιάξετε κάτι που θα ικανοποιήσει όλα τα πρόσωπα που είναι δίπλα σας. Θα προσπαθήσετε μια αγορά ρούχων ή οτιδήποτε άλλο που σας ευχαριστεί και σας αλλάζει για λίγο την πεσμένη διάθεση. Μερικοί αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώθετε την έλλειψη των οικονομικών πάρα πολύ έντονα και επειδή είστε γενναιόδωροι να μην μπορείτε να συμβιβαστείτε με τις υπάρχουσες συνθήκες. Από την Κυριακή θα είστε πιο ανοικτοί και ευέλικτοι κι αυτό θα βοηθήσει την σχέση σας με έναν Δίδυμο ή Τοξότη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πατάτε γερά στα πόδια σας και αυτό θα μετρήσει πάρα πολύ στις επόμενες κινήσεις που θέλετε να κάνετε. Αν παραμείνετε πρακτικοί και καλά οργανωμένοι δεν θα παρασυρθείτε από καμία σειρήνα που σας φωνάζει και σας λέει να βγείτε έξω από τα όρια σας πιστεύοντας σε κάτι που μπορεί να μην το φτάνετε. Έχετε εντοπίσει εξ άλλου ότι μόνο όταν παραμένετε σταθεροί σε ένα σκοπό και πάνω από όλα δεν τον κριτικάρετε εσείς οι ίδιοι θα γίνει κάτι πολύ δημιουργικό για σας. Χρήματα θα πάρετε αυτές τις δύο ημέρες ενώ την Κυριακή καλύτερα να ξεκουραστείτε ή να είστε πολύ χαλαροί με το κομμάτι της επικοινωνίας γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεται να γεφυρώσετε πράγματα τα οποία ίσως να μην είναι εύκολο να το κάνετε. Παρόλο που διαθέτετε διπλωματία δεν τα καταφέρνετε μερικές φορές και όταν αφορά πληρωμές ή χρήματα τρίτων να εξισορροπήσετε χωρίς να έχετε παρεξηγήσεις ή καυγάδες. Ο Άρης που είναι στο ζώδιό σας θα δράσει καλύτερα και κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες περισσότερο την Κυριακή, οπότε εκεί θα έχετε την τιμητική σας. Για αυτό μπορείτε να βρεθείτε πιο εύκολα με φίλους ή με κοντινά πρόσωπα και να περάσετε όμορφα. Ο Δίδυμος μπορεί να σας φλερτάρει επίμονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανακατεύεστε με πολλά πράγματα γιατί θέλετε να ευχαριστήσετε τους γύρω σας και να τους προσφέρετε πολλά από την πλευρά σας. Η πιθανότητα να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο που έχει τα διπλά χρόνια από εσάς αλλά είστε για κάποιους λόγους σε απόσταση θα είναι πιο έντονη αυτές τις ημέρες γιατί θα είστε αρκετά απελευθερωμένοι και ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου. Από την Κυριακή και μετά θα νιώσετε πιο ανάλαφροι αλλά εσείς όταν γίνεται αυτό πιστεύετε ότι χάνετε τον βαθύ εαυτό σας και δεν είναι αλήθεια. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να δει τον Δίδυμο από μια άλλη σκοπιά.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή θα είναι πολύ δημιουργική ημέρα γιατί θα βάλετε σε εφαρμογή όσα πράγματα ξέρετε και θα δείξετε την πολύ πρακτική σας πλευρά. Θα μιλήσετε για ένα ακίνητο και πιθανόν να κάνετε μια συμφωνία η οποία μπορεί να μην φαίνεται αρχικά ότι σας συμφέρει αλλά μακροπρόθεσμα θα σας φανεί σαν λύση εξ ουρανού. Από την Κυριακή και μετά που θα νιώσετε μέσα σας μια μεγαλύτερη άνεση και πιθανόν να βγάλετε και στην φόρα ένα μυστικό που κρατάτε καλά κρυμμένο που θα ανακουφιστείτε. Επειδή πάντα παίζετε τον ρόλο του Αϊ Βασίλη στην ζωή των ανθρώπων ούτε λίγο ούτε πολύ, όλο και κάπου θα βάλετε το χεράκι σας και θα βοηθήσετε φίλους ή πολύ κοντινά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχει για σας μεγάλη σημασία να τελειώσετε με κάποια χαρτιά ή ένα ακίνητο το οποίο σας παιδεύει εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν είναι απαραίτητο να αφορά αγορά ή πώληση αλλά μια απλή αλλαγή και ένα γενικό συμμάζεμα. Το ένστικτό σας αυτή την φορά θα βοηθήσει πάρα πολύ και θα αναγνωρίσετε τι χρειάζεται να κρατήσετε σαν χρήσιμο από πληροφορία, ακόμα κι από γνωριμίες και τα υπόλοιπα να τα βάλετε στο καλάθι των αχρήστων. Επειδή κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα από την Κυριακή και μετά πιθανόν η σχέση με έναν Δίδυμο να σας απασχολήσει και να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε έστω και πολύ προσωπικά μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεστε μια στήριξη είτε υλική, είτε σε θέματα πληροφορίας. Αυτό θα το έχετε από ένα πρόσωπο που μερικές φορές φαίνεται πολύ αντίθετο από τα δικά σας πιστεύω αλλά τώρα θα σταθεί δίπλα σας και θα σας προσφέρει πολύτιμη βοήθεια, πιθανόν ένας Ταύρος ή ένας Καρκίνος. Μπορεί να βιώσετε πιο εύκολα κάποια έντονα συναισθήματα που κατά καιρούς κρύβετε γιατί δεν σας επιτρέπει η κοσμοθεωρία σας να τα αφήσετε να βγουν. Από την Κυριακή θα έχετε μεγάλη ευχέρεια να αποδείξετε ότι μπορείτε να περάσετε καλά και να το μεταδώσετε και στους γύρω σας. Το κέφι σας θα ανέβει και θα είστε πολύ δραστήριοι, κινητικοί και επικοινωνιακοί.


ΙΧΘΥΕΣ

Σίγουρα θα περάσετε καλά τις δυο από τις τρεις ημέρες γιατί μπορεί να κερδίσετε χρήματα ή ακόμα με την παρέμβαση ενός προσώπου να τα βρείτε με ένα άτομο από την οικογένειά σας που σας έχει δυσκολέψει αρκετά. Ίσως να κάνετε και εσείς λίγο τα στραβά μάτια και να δείξετε ότι όλα είναι περασμένα ξεχασμένα. Από την Κυριακή και μετά με την παρέμβαση ενός Δίδυμου ή Τοξότη μπορεί να βρεθείτε σε μια κοινωνική συγκέντρωση ή γιορτή που θα ανοιχτείτε παραπάνω. Με τα λόγια μπορεί να υπερβάλετε και να τάξετε κάτι που ίσως να μην μπορείτε να το κάνετε μετά.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved