Ζώδια και αστέρια

Ο κόσμος της showbiz με αστρολογική ματιά

Ζώδια και αστέρια
solwmou

Πρώτο τηλεοπτικό ραντεβού

Η Μαρία Σολωμού μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη έκαναν την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή «Η μάχη των φύλων». Μίλησαν για το καμάκι, το φλερτ και το πρώτο τους ραντεβού και έπαιξαν σκετς. Η ηθοποιός είναι Ζυγός και οι σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Η αντίθεση που πραγματοποιεί ο Ουρανός με τον Ήλιο της την τελευταία διετία δείχνει ότι χάρη σε κάποιο πρόσωπο ή το σύντροφο της θα νιώσει απελευθερωμένη και θα τολμήσει αλλαγές.

plaka

Ο ιδανικός άντρας για μένα πρέπει να είναι μεγαλύτερος

Η νεαρή ηθοποιός του Mega «Με τα παντελόνια κάτω» Πηνελόπη Πλάκα είναι Σκορπιός με την Αφροδίτη στο ωροσκόπιο της σε τρίγωνο με τον Κρόνο, όψη που ευνοεί τους έρωτες με διαφορές ηλικίες. Οι γονείς της είναι ένα ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας και όπως δήλωσε η ίδια, όχι μόνο έχει κάνει σχέση με μεγαλύτερο της κατά 20 χρόνια στο παρελθόν αλλά νιώθει ότι από έναν πιο ώριμο μαθαίνει πράγματα και μπορεί να τον θαυμάζει.

nikos oikonomopoulos

Θα τα πεις με το δικηγόρο μου

Την νομική οδό θα ακολουθήσει ο Νίκος Οικονόμοπουλος σχετικά με δημοσιεύματα που άφησαν υπόνοιες ότι είναι γκέι ενώ δεν είναι, είπε ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που έδωσε. Ο λαϊκός τραγουδιστής είναι Καρκίνος και αυτή την περίοδο Ουρανός και Πλούτωνας ενεργοποιούν τη γενέθλια αντίθεση Ήλιου – Δία δείχνοντας ότι, προκειμένου να προστατεύσει τη δημόσια εικόνα του είναι διατεθειμένος να φτάσει τα πράγματα στα άκρα, αν χρειαστεί.

mpoule

Από δημοσιογράφος, παρουσιάστρια... τραγουδίστρια

Η Νάντια Μπουλέ κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και στο αυριανό DWTS4 αναμένεται να τραγουδήσει το πρώτο της single που έχει τον τίτλο «Κλέψε με». Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στο γενέθλιο ωροσκόπιό της είναι δείκτες ότι έχει πολύ καλή φωνή ενώ ο Ουρανός που αυτόν τον καιρό ενεργοποιεί το γενέθλιο εξάγωνο Ήλιου – Ουρανού ευνοεί την αλλαγή επαγγέλματος.

amaryllis

Νέο τραγούδι με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους

«Πόσο να πέσω πιο χαμηλά» τραγουδά η Αμαρυλλίς. Το νέο της single υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους με τον οποίο βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας για το νέο της δίσκο. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια είναι Σκορπιός και με τον Κρόνο σε σύνοδο με τον Ήλιο της αυτόν τον καιρό, η σκληρή δουλειά και η αύξηση της υπευθυνότητας φαίνονται ο μόνος δρόμος για να μπορέσει να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Το 2014 με τον Πλούτωνα σε τρίγωνο με τον Άρη της θα επισφραγιστεί από μια άκρως δημιουργική δουλειά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved