Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 6/12 έως και 8/12

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Όσο περνάει ο καιρός όλο και κάτι αλλάζει στο πλανητικό σύστημα. Είναι ένα ποταμάκι που τρέχει μόνιμα και στον δρόμο του συναντάει όμορφα μέρη. Για αυτό από σήμερα και μετά πολλοί θα δούνε τα πράγματα αρκετά πιο αισιόδοξα και κυρίως με μεγαλύτερη πίστη. Ίσως να υποκύψουν και σε ένα ωραίο παραμύθι αλλά ο άνθρωπος για να ζήσει πάντα έχει ανάγκη για λίγο τους μύθους για να δημιουργεί, να αναγεννιέται και να αισθάνεται την εσωτερική μαγεία. Αυτές τις ημέρες λοιπόν κάτι θα αλλάξει στην ατμόσφαιρα αρκεί να ακολουθήσετε την ροή και να μην παραμείνετε πεισματικά έξω από αύτη.

ΚΡΙΟΣ

Αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις πολύ ανοικτά και με την αίσθηση της φιλικότητας αλλά και της επικοινωνίας θα δείτε ότι κάτι καλό πάει να γίνει πάει. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους και με ομάδες γιατί μέσα από εκεί θα εκφραστείτε πολύ καλύτερα. Η ιδιότητάς σας το να ξεχωρίζετε και να παίρνετε ρόλους ηγετικούς ίσως να περάσει με έναν πιο εύκολο τρόπο και να βοηθήσει κι εσάς να γίνετε πιο αποδεκτοί από το περιβάλλον. Από την Κυριακή και μετά πιθανόν να βρεθείτε σε μια μεγαλύτερη ανάγκη να απομονωθείτε και να κουρνιάσετε. Ένας Παρθένος μπορεί να σας κάνει συντροφιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχουν κάποιες περίεργες συγκυρίες που δεν μπορείτε να εκτιμήσετε με τον απόλυτα σωστό τρόπο κι ίσως να οφείλονται σε ένα πρόσωπο που μερικές φορές πάει να δείξει κάτι πιο διαφορετικό απέναντί σας. Ο Τοξότης και ο Υδροχόος θα παίξουν κάποιο ρόλο στην διαμόρφωση ορισμένων απόψεων που έχετε για αυτό μην αρνείστε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μερικές φορές η αλήθεια έρχεται από εκεί που δεν την περιμένουμε. Η δουλειά σας πάντως χρειάζεται μια πιο μοντέρνα αντιμετώπιση η οποία μπορεί να σας δυσκολεύει γιατί δεν θέλετε να αποχωριστείτε αυτά που σχετίζονται με το παρελθόν σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε σαν να φεύγει ένα βάρος από πάνω σας και αυτό χρειάζεται να το εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε περισσότερο αυτές τις ημέρες. Όχι ότι θα εξαφανιστούν τα πρακτικά προβλήματα αλλά θα βλέπετε ότι ένα-ένα θα μπαίνουν στην θέση τους με μια λύση πολύ πιο εύκολη από όσο φανταζόσασταν. Η επικοινωνία για σας που είναι πολύ σημαντική θα αυξηθεί και θα κάνετε τις σωστές επιλογές και κινήσεις. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί για λίγο να ακολουθήσετε το όνειρο το οποίο ίσως να σας βγάζει από τα προβλήματα δημιουργώντας όμορφες εικόνες ή ακούγοντας πολύ όμορφα λόγια τα οποία όμως πιθανόν να είναι ουτοπικά. Κυρίως την Κυριακή μπορεί να περάσετε πολύ όμορφα, ρομαντικά ή ακόμα να πιείτε και λίγο παραπάνω αλλά να θυμάστε ότι πάντα χρειάζεται να επικρατεί η λογική. Ακόμα και ένας Ιχθύς δεν θα μπορεί να σας πείσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνθήκες για σας είναι μεν κάπως εύκολες και κυρίως για τους γεννημένους το τέλος του δευτέρου δεκαήμερου αλλά και του τρίτου αλλά φροντίζοντας γενικά να αλλάξετε τα κακώς κείμενα πιθανόν να καταλάβετε ότι χρειάζεται να αντιμετωπίσετε με μια άλλη τεχνική κάποια προβλήματα που έχετε κυρίως με Τοξότη ή Υδροχόο. Καλύτερα να μιλήσετε και να πείτε αυτά που σκέπτεστε παρά να τα κρατάτε μέσα σας και να δεινοπαθείτε από την ευαισθησία και πιθανόν από την αδικία που νιώθετε. Όσοι έχετε στενή σχέση με Κριό πιθανόν να αναγκαστείτε να γίνετε περισσότερο τολμηροί και παρορμητικοί. Ο Δίας που είναι πλέον ανάδρομος στο ζώδιο σας μπορεί να σας φέρει πίσω κάποια πρόσωπα που δεν υπήρχαν όλο αυτό το διάστημα στην ζωή σας ή να δεθείτε περισσότερο με ένα πρόσωπο της οικογενείας σας που το είχατε παρεξηγήσει ή παραμελήσει.

ΛΕΩΝ

Πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις αλλά όχι με δύσκολο τρόπο ή που να σας πιέζει και να μην μπορείτε να το δεχτείτε. Ο λόγος είναι ότι είναι αναγκαίο να είστε μαζί με κάποια πρόσωπα για να τα βγάλετε πέρα. Η ιδιαιτερότητά σας σαν άτομα μερικές φορές σας εμποδίζει να δεχτείτε τα πράγματα όπως είναι για αυτό βάζετε δικούς σας κανόνες και όρους με ένα απόλυτα βασιλικό και δύσκαμπτο τρόπο κι όποιος θέλει να είναι μαζί σας θα χρειαστεί να ξεπεράσει τα εμπόδια. Ξεκινάει πάντως μια πολύ καλύτερη εποχή συνεργασιών και γενικά επαγγελματικών κινήσεων που θα δώσει το ερέθισμα για να είστε περισσότερο ευέλικτοι και επικοινωνιακοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε στην κατοχή σας κάποια όπλα τα οποία καλό είναι να μην τα χάσετε. Η βοήθεια που παίρνετε από ένα Τοξότη δεν είναι αμελητέα και σίγουρα θα σας ωθήσει να βγείτε έξω από το καβούκι σας. Ενώ θέλετε να κάνετε πράγματα τις πιο πολλές φορές δειλιάζετε και δεν μπαίνετε μέσα στην δράση με άνεση και ελευθερία. Σίγουρα σας κρατάει η λογική σας αλλά τουλάχιστον αυτόν τον καιρό οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί να είστε όντως προσεκτικοί γιατί μπορεί να ξεφύγετε από την πεπατημένη και να βρεθείτε αλλού για αλλού είτε εξαιτίας ενός προσώπου που είναι στενός συνεργάτης ή πολύ κοντινού σας ή ενός Ιχθύ που σίγουρα θα σας μπερδέψει.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σας, αφού ο Άρης θα μπει στο ζώδιο σας από την Κυριακή και θα σας δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για εξέλιξη και αλλαγές. Η σημαντικότητα της προσωπικότητάς σας θα είναι αυτό που θα βοηθήσει χωρίς όμως να έχει μέσα ναρκισσισμό ή υπερβολές και αυτό θα χρειαστεί να το προσέξετε ιδιαίτερα. Ο Υδροχόος θα είναι ένα πρόσωπο που σας μιλάει στην καρδιά και ίσως να χρειαστεί να έρθετε πιο κοντά μαζί του. Παρόλο που τον φοβόσαστε ότι θα είναι ασταθής ή περίεργος έχετε τον τρόπο και τον φέρνετε κοντά σας. Από την Κυριακή και μετά θα σας βγει το καλλιτεχνικό στοιχείο και πιθανόν να διασκεδάσετε με παρέα για να ξεχάσετε ό, τι σας απασχολεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενώ έχετε αποφασίσει να είστε πολύ άνετοι και ελεύθεροι πάλι κάτι γίνεται και κολλάτε, κυρίως όταν βρίσκεστε μέσα σε ομάδα ή μια παρέα φίλων που μπορεί να νιώσετε άβολα επειδή πιθανόν ένα πρόσωπο να σας έχει ενοχλήσει ή να σας έχει στεναχωρήσει βαθιά. Και εσείς δεν μπορείτε εύκολα να συγχωρείτε γιατί πληγώνεστε. Ίσως τώρα που έρχονται Χριστούγεννα να αλλάξετε γνώμη και να μην είστε τόσο αυστηροί και απόλυτοι με την στάση του συγκεκριμένου προσώπου. Τα πάντα ρει έλεγε ο Ηράκλειτος. Πιθανόν να σας έκανε καλό αυτή η κίνηση και κυρίως μέσα σας αν κυρίως το πρόσωπο σχετίζεται με Λιοντάρι ή Υδροχόο.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή που μπήκε στο ζώδιο σας οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί να αποφύγετε τις λούμπες και τις ψευδαισθήσεις γιατί μπορεί να κτίζετε στην άμμο. Γενικά να κρατήσετε και να αξιολογήσετε και πάλι οποιεσδήποτε κουβέντες κάνετε με ένα πρόσωπο που ίσως να σας τάζει πολλά και μαγικά πράγματα. Η σχέση με έναν Δίδυμο και Ιχθύ χρειάζεται αναθεώρηση, κυρίως σε αυτά που σχεδιάζετε να κάνετε μαζί. Το Λιοντάρι και ο Υδροχόος είναι πεπεισμένοι ότι θα είναι πολύ κοντά σας. Πάντως θα έχετε καλές ημέρες και πιθανόν να γνωρίσετε και κάποια πρόσωπα που είναι αρκετά πρωτοπόρα ή και πολύ κοντά στα δικά σας ενδιαφέροντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το νιώθετε ήδη έντονα ότι θα χρειαστεί να κοιτάξετε περισσότερο την ζωή σας και τον εαυτό σας για αυτό μερικοί από εσάς να κάνετε μια στροφή η οποία σας ευχαριστεί. Το ότι μπορεί να είστε αρκετά κλεισμένοι μέσα σας αυτές τις ημέρες δεν σημαίνει ότι δεν θα λειτουργείτε. Απλά μέχρι την Κυριακή μπορεί να είστε πολύ επιλεκτικοί ή ποιοτικοί με τα πρόσωπα που συναναστρέφεστε. Σίγουρα δεν σας αρέσει να σας βγάζουν έξω από τα τετριμμένα αλλά μερικές φορές αποζητάτε και το ασυνήθιστο. Πιθανόν ένας Κριός να σας δημιουργήσει μια τέτοια ατμόσφαιρα. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα του συναισθήματος και της έκφρασης των ευαισθησιών σας. Πιθανόν να θέλετε να βοηθήσετε κάποια άτομα που έχουν ανάγκη αυτές τις ημέρες για να νιώσετε και εσείς καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε όλη την ευχέρεια μέχρι και την Κυριακή το πρωί να κινηθείτε μέσα στους δικούς σας ρυθμούς κι αυτό το χρειάζεστε γιατί έτσι παίρνετε αποφάσεις ακόμα κι αν είστε κάπως απόλυτοι στα θέλω σας και στις προσωπικές σας ιδέες. Γενικά υπάρχει μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και αυτό σας βοηθάει να τα πάτε και καλύτερα με τα οικονομικά σας. Η τυποποίηση δεν είναι θέμα που έχει να κάνει με την δική σας προσωπικότητα οπότε μην φοβάστε αν γίνεται μια κίνηση από ένα πρόσωπο να σας καλουπώσει. Μπορεί να το κάνει από ανάγκη για να μην σας χάσει. Η Κυριακή θα είναι ημέρα που θα είστε πιο χαλαροί με όλους.


ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε μια πρόοδο η οποία σας βοηθάει να ελιχθείτε κατάλληλα. Κυρίως έχετε ανάγκη να λύσετε μια διαμάχη που μπορεί να έχετε με ένα πρόσωπο της οικογένειας σας. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε να είστε μακριά του και από την άλλη δεν αντέχετε την καταπίεση. Ίσως χρειαστεί να είστε επιλεκτικοί και να επικοινωνήσετε με λίγα πρόσωπα που εμπιστεύεστε και δεν σας είναι αδιάφορα. Το Λιοντάρι με τον τρόπο του θα κάνει την εμφάνισή του αλλά ίσως να μην τολμήσει λόγω αγέρωχης στάσης να δείξει τα αληθινά του συναισθήματα. Από την Κυριακή οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες όσο μπορεί να είστε συγκρατημένοι με πράγματα που δεν έχουν απόδειξη και πρακτική εφαρμογή.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved