Ζώδια και αστέρια

Ο κόσμος της showbiz με αστρολογική ματιά

Ζώδια και αστέρια
seitaridis 3

Νέος έρωτας

Οι έρωτες του Γιώργου Σεϊταρίδη συνήθως γίνονται talk of the town. Μετά τον σφοδρό έρωτα που κατέληξε σε γάμο με την Τουρκάλα Τουχτσέ Καζάζ ακολούθησε το άδοξο ειδύλλιο με την τραγουδίστρια Αποστολία Ζωή. Αυτή την εποχή, ο ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένος με την αδελφή του Κώστα Φραγκολιά, Εύη που είναι φωτογράφος. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα τον έλκουν οι όμορφες και λαμπερές γυναίκες ενώ με τον Άρη στους Διδύμους χρειάζεται παιχνίδια και νέες εμπειρίες, διαφορετικά χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του.

stan2

Να με ερωτευτείς

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης Stan μετά την απονομή του πρώτου χρυσού του δίσκου επιστρέφει με νέο άλμπουμ μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου με τίτλο «Να με ερωτευτείς». Ο τραγουδιστής είναι Λέοντας και με τον Ουρανό να τριγωνίζει τον Ήλιο του την τελευταία διετία σημείωσε τεράστια επιτυχία. Μόνο το single «Σε θέλω εδώ» μέσα σε μια μέρα έφτασε στις 250.0000 προβολές στο YouTube ενώ μέσα σε μερικούς μήνες έχει συγκεντρώσει περίπου στις 5 εκατομμύρια προβολές. Το 2014 λόγω ότι ο Ουρανός θα κάνει τρίγωνο με τον Άρη του θα έχει επίσης εύνοια. Ο Μάρτιος όμως του 2015 είναι ο μήνας που υπόσχεται την πιο μεγάλη επιτυχία.

skarmoutsos

Τον έφαγαν οι κακές οι γλώσσες

Δύο χρόνια αναβολή για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις πήρε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Δεν ήξερε όμως ότι εκείνες τις ημέρες που λάμβανε το σχετικό χαρτί συνέβαινε η Πανσέληνος του Νοεμβρίου που ενεργοποίησε την γενέθλια αντίθεση Ερμή – Ποσειδώνα προμηνύοντας παρεξηγήσεις, παραπλανήσεις και προβλήματα σε σχέση με έγγραφα και αποφάσεις. Κάπως έτσι εχθές ο αρχηγός ΓΕΣ κρίνοντας ότι η αναβολή του στέλνει λανθασμένα μηνύματα στον κόσμο ζήτησε την επανεξέταση της. Και αν λάβουμε υπόψη τις όψεις που θα σχηματίζει ο Κρόνος στο ωροσκόπιο του δεν θα το γλιτώσει το στρατιωτικό.

aivazis

Στραβοπάτησε...

Ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης είναι Δίδυμος και ο Άρης στα τέλη Νοέμβρη τετραγώνισε τον Ήλιο του, όψη συχνά υπεύθυνη για τραυματισμούς. Εκείνες λοιπόν τις μέρες ο ηθοποιός παραπάτησε στο σανίδι με αποτέλεσμα να τραυματίσει το πόδι του. Το γεγονός ότι στις 7 Δεκεμβρίου ανεβαίνει στο θέατρο Βεάκη η «Ποντικοπαγίδα», η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί έχει αγχώσει τον ηθοποιό και έχει ξεκινήσει φυσικοθεραπείες για να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα.

Zouganeli

Πάνω από 1 εκατ. τηλεθεατές την προτίμησαν

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια ξεχωριστή, αντισυμβατική και ριζοσπαστική Υδροχόος. Η πορεία που ακολουθεί στις δύσκολες εποχές που ζούμε και με τον τρόπο που το κάνει είναι ανατρεπτική. Με τον κυβερνήτη του ζωδίου της τον Ουρανό σε θετικές όψεις τα τελευταία έτη με τους γενέθλιους Δία και Ουρανό τα τραγούδια της έφτασαν και εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του ραδιοφωνικού airplay. Το Σάββατο που μας πέρασε ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και το ποσοστό τηλεθέασης άγγιξε... το 50%.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved