Ζώδια και αστέρια

Ο κόσμος της showbiz με αστρολογική ματιά

Ζώδια και αστέρια
barba

Σε νευρική ένταση

Προ ημερών ο Άρης ενεργοποίησε τη γενέθλια σύνοδο Ουρανού – Πλούτωνα και την αντίθεση αυτών με τον Κρόνο της Βάνα Μπάρμπα με αποτέλεσμα η ηθοποιός να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ρήξη χιαστού. Η όψη αυτή πέρα από ατυχήματα φέρνει και έντονο εκνευρισμό με αποτέλεσμα όταν η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» να αντιδράσει έντονα στις συμβουλές τις sex editor της εκπομπής. Θετικά γεγονότα για την αισθηματική και επαγγελματική της ζωή υπόσχεται ο Δίας για το καλοκαίρι του 2014.

d1012df7fe7e11bcb8dde30ad42c5398 L

Έπαθα φρίκη

Ο νεαρός ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης δήλωσε ότι ο λόγος που εγκατέλειψε την Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο ήταν ότι είχε αρχίσει να νιώθει ότι καίγεται εξαιτίας της υπερέκθεσης του. Ως Σκορπιός είναι γεννημένος να βάζει τέλος σε καταστάσεις και να ξεκινάει από την αρχή. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ουρανός το 2014 με τον Ερμή και τον Ουρανό που τους έχει στον Τοξότη δείχνει ότι μπορεί να κάνει κάτι μοναδικό και να ξεχωρίσει στο εξωτερικό.

MV5BMTUwMjE1NTU0M15BMl5BanBnXkFtZTcwMDA3NDk4Ng. V1. SX640 SY938

Δεν έχω υπάρξει ποτέ μόνη

Η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι Ζυγός και ως εκ τούτου είναι υπέρμαχος της συντροφικότητας. Αν και διατηρεί η σχέση με τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο είναι σχετικά πρόσφατη προχώρησαν στη συγκατοίκηση. Έτσι, εκτός από ζευγάρι που συγκατοικεί στη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» είναι ζευγάρι και στη ζωή και μοιράζονται την ίδια στέγη. Ο Ουρανός δείχνει ότι διανύει μια από τις πιο συναρπαστικές της ζωής της τόσο σε αισθηματικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

8DD70125-99BD-41F3-AD1A-218F5CFDF73C

Η ζωή είναι ασύλληπτα ακριβή

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Κλεμμένα όνειρα» Λίλη Τσεσματζόγλου είναι Δίδυμος και κάθε τι στη ζωή της το αντιμετωπίζει με ευελιξία. Όπως δήλωσε τα χρήματα δεν φτάνουν για να πει ότι ζει "σαν άνθρωπος" γεγονός που πότε τη βαραίνει και πότε την ωθεί να το ρίχνει στην τρελή. Κάνει δύο δουλειές ωστόσο κάθε μέρα σκέφτεται τι άλλο θα μπορούσε να κάνει παράλληλα αν χρειαστεί για να επιβιώσει. Με τον Ποσειδώνα σε τετράγωνο με τον Ήλιο της το 2014 ίσως βρεθεί σε κάποιο επαγγελματικό δίλημμα.

pantelidis

Να τα εκατοστίσει

Ο Παντελής Παντελίδης ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός από το ίντερνετ, με κάθε του τραγούδι να έχει μαζέψει περίπου ένα εκατομμύριο views το καθένα στις 23/11 έκλεισε τα 31 του χρόνια. Με μια πολυαστρία στον Τοξότη αναμφίβολα έχει να μας χαρίσει πολλές επιτυχίες ακόμα αφού ο Ουρανός στον οποίο οφείλει τη δημοσιότητα του θα τον ευνοεί για πολύ καιρό ακόμα. Αισθηματικά και οικονομικά θα τα περάσει τα ζόρια του αφού ο Πλούτωνας προσβάλλει την Αφροδίτη του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved