Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 29/11 έως και 1/12

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Το τριήμερο για όλους μας θα είναι πού δυναμικό αλλά και συγχρόνως αισθησιακό. Αντί να βγουν τα δύσκολα συναισθήματα που σχετίζονται με φόβους, ανασφάλειες και οικονομικές δυσκολίες, καλύτερα να δείτε τα θετικά αυτών των καταστάσεων. Δηλαδή ό, τι μας πονάει μας κάνει πιο δυνατούς και περισσότερο εξελιγμένους. Πως νομίζετε ότι επιβίωσε όλα αυτά τα χρόνια το φαινόμενο που λέγετε άνθρωπος. Μέσα από έναν γιγάντιο αγώνα για την ζωή. Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να σας δυσκολέψουν και πολλούς να ξεβολέψουν. Αλλά καλό είναι να θυμόμαστε ότι ό άνθρωπος είναι συνδεμένος με την φύση και από εκεί αντλούμε πολύ δύναμη. Το ερωτικό στοιχείο θα υπάρχει έντονο αυτές τις ημέρες αλλά με την μορφή πάθους και σεξουαλικής σαγήνης.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε αρκετά δυνατοί να αντιμετωπίσετε ό, τι δεν σας αρέσει αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχετε και την δυνατότητα να είστε περισσότερο πρακτικοί και συγχρόνως να στέκεστε το ύψος των περιστάσεων που ακολουθούν. Δηλαδή ο ρόλος σας για αυτές τις ημέρες θα είναι ή να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση που αφορά το συναισθηματικό σας παρελθόν και να κάνετε ένα απολογισμό ή γενικά να γίνετε πιο σκεπτικοί και φιλοσοφημένοι σε όλες σας τις κινήσεις. Είναι πολύ σημαντικό να συνδεθείτε με κάτι παλιό και να βρείτε την άκρη πώς να λειτουργήσετε στο τώρα. Κυρίως όλο το Σαββατοκύριακο που θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πιο ουσιαστικά και βαθιά πράγματα για τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε όλη την ευκαιρία να βρείτε νέες διεξόδους, αρκεί να πάρετε αποφάσεις και κυρίως την Παρασκευή. Από το Σάββατο και μετά θα σας τραβήξει το καθήκον και η προσφορά σε όλα τα επίπεδα. Κάπου μπορεί να νιώσετε και στριμωγμένοι από τις συνθήκες των γύρω σας γιατί πιθανόν να βγει στην επιφάνεια παράπονο, ανασφάλεια ή αδικία στο πρόσωπο σας. Όλο το μυστικό είναι στην διαχείριση και στην εσωτερική δράση που έχετε για να αλλάξετε ή να παρατηρήσετε αυτά που δεν σας αρέσουν χωρίς να πάρετε σοβαρά τον ρόλο αυτό. Η σχέση με Σκορπιό θα γίνει πιο έντονη καθώς και οι έννοιες για τα οικονομικά θέματα. Από μια πιθανή απαίτηση του περιβάλλοντος σας εσείς θα πρέπει να καλύψετε ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε μέχρι και την Παρασκευή πιο ανάλαφροι και έτοιμοι ακόμα και να υποχωρήσετε σε κάτι που δεν συμφωνείτε αλλά για να μην πάτε και πολύ κόντρα προτιμάτε την ειρήνη και τη συνεργασία. Από το Σάββατο μπορεί να μπείτε σε μια πιο δύσκολη κατάσταση και ο λόγος είναι ότι έχετε κατά νου τι δεν έχετε κάνει και ίσως οικτίρετε τον εαυτό σας. Μερικές φορές η δική σας δυσκολία άπτεται στο πως θα κάνετε πρακτική εφαρμογή κάποιων πραγμάτων τα οποία γνωρίζετε θεωρητικά. Πιθανόν να χρειάζεται το συναίσθημα για τους γύρω σας και μάλιστα να καταλάβετε και τα βαθιά τους θέματα για να επικοινωνήσετε καλύτερα. Ο Τοξότης σας δίνει ένα χέρι βοηθείας, αρκεί να το αναγνωρίσετε και να το δεχτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Παρασκευή θα είναι μια light ημέρα για σας αφού θα προσπαθήσετε όσο μπορείτε να ομορφύνετε το περιβάλλον σας ή να βγείτε και να επικοινωνήσετε με φίλους πίνοντας καφέ, συμμετέχοντας σε διασκέδαση ή σε κινηματογράφο. Από το Σάββατο και μετά θα νιώσετε ότι βγαίνουν στην επιφάνεια ερωτικές πιθανόν ανολοκλήρωτες απαιτήσεις οι οποίες θα σας δημιουργήσουν μια άρνηση να συνεχίσετε κάτι που δεν έχει ακόμα τελικά πάρει την μορφή που θέλετε. Ίσως και μια μικρή μορφή εκδικητικότητας βγει από μέσα σας αλλά τελικά θα επικρατήσει το καλό σας συναίσθημα και σίγουρα κάτι θα αλλάξει. Πιθανόν πάντως να βρεθείτε σε ένα κύκλο και η γνωριμία με έναν Σκορπιό ή Ταύρο να είναι αναπόφευκτη. Η σχέση με Παρθένο μπορεί να τροποποιηθεί. Πάντως αν είστε καλλιτεχνικά όντα σίγουρα κάτι θα βρείτε να κάνετε δημιουργικό.

ΛΕΩΝ

Είστε πολύ καλά τουλάχιστον για σήμερα μέχρι να έρθει το εσωτερικό τσουνάμι, κυρίως Σάββατο και Κυριακή, και από το τίποτε μπορεί να στήσετε καυγά και κυρίως με Υδροχόο γιατί μπορεί κάτι να θυμηθείτε που σας είχε κάνει πριν λίγο καιρό και να σας κατακλύσουν τα αρνητικά συναισθήματα. Επίσης ο τομέας των οικονομικών για σας θα είναι ένα πολύ επίπονο θέμα ειδικά όταν αρχίσετε να τον συζητάτε με άτομα από την οικογένεια. Πιθανόν καιρικές συνθήκες να σας ενοχλήσουν γιατί μπορεί να σας φέρουν μελαγχολία ή κλεισούρα. Το πρόβλημα του αδελφού σας ή ακόμα και το άγχος ενός πολύ συγγενικού σας προσώπου και κυρίως του παιδιού σας μπορεί να σας αγχώσει ή και να σας εξοργίσει. Υπομονή και ψυχραιμία και το κυριότερο, επειδή το κάνετε συχνά, μην τα παίρνετε όλα προσωπικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε κατά κάποιο τρόπο χαλαρώσει γιατί δεν ξέρετε ακριβώς πως θα κινηθείτε και ιδιαίτερα όταν χρειάζεται να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας. Η ιδιαιτερότητα κάποιων καταστάσεων μπορεί να σας φέρει πίσω χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. Η προσωπική σας παρουσία σε μια συγκέντρωση μπορεί να είναι απαραίτητη και εσείς να το θεωρήσετε ότι δεν είναι και τόσο σοβαρό. Όμως τώρα κτίζετε ένα κομμάτι από το μέλλον σας γιατί κινείστε πιο άνετα και ανεξάρτητα. Η γνώση παίζει για σας ένα σοβαρό κομμάτι στην ζωή σας και όσο και να σας κουράζει είναι απαραίτητη. Από την Κυριακή και μετά οι γεννημένοι δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα βρείτε τρόπο να κάνετε τα παράπονα σας ή ακόμα και να πείτε μικρές κακίες για άτομα που σας έχουν στεναχωρήσει αλλά το καλό είναι ότι θα επανέλθετε γρήγορα.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Έχετε αναπτύξει πολύ δυνατές επικοινωνιακές ικανότητες και πιθανόν να θέλετε να δείξετε ότι έχετε αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή σας και την εν γένει εικόνα σας. Για αυτό θα βγείτε, θα μοιραστείτε μια καλή παρέα και θα έχετε ανάγκη να φλερτάρετε για να είστε το επίκεντρο. Αυτά όλα μπορεί να γίνουν ασυνείδητα και όχι να τα έχετε οργανωμένα από πριν στο μυαλό σας. Από το Σάββατο και μετά τα οικονομικά θέματα και πως θα τα λύσετε μέσω κάποιων συνεργατών ή επενδύοντας κάποια χρήματα σε μια δουλειά θα είναι το κεντρικό σας μέλημα. Ο πιθανόν έλεγχος που θα έχετε ανάγκη να έχετε κυρίως σε άτομα πολύ δικά σας ίσως τελικά να σας κάνει υπερβολικά πιεστικούς και κουραστικούς. Η σεξουαλικότητα σας πάντως θα είναι έντονη και κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Παρασκευή θα είναι άνετη και κυρίως θα την αφιερώσετε σε εσάς ή σε θέματα ομορφιάς κάνοντας ίσως και κάποιες μικροεπεμβάσεις ή θα την αφιερώσετε σε ένα πρόσωπο που πιθανόν να μην τον γνωρίζει ο στενός σας κύκλος. Από το Σάββατο και μετά θα είστε πιο δυνατοί αλλά και περισσότερο απόλυτοι. Ο στόχος σας θα είναι ό έλεγχος όλων των καταστάσεων. Κυρίως το οτιδήποτε σκάσει από το παρελθόν θα είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε. Ευτυχώς ένα ταξίδι ή μια συζήτηση με ένα στενό φίλο που έχει ανοικτό μυαλό ίσως να σας ξεκολλήσει και να σας δώσει μια νέα κατεύθυνση στα πράγματα. Από την Κυριακή και μετά οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε κάτι που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους ή θα μάθετε κάτι που θα είναι πολύ καλό για την δουλειά σας. Ο Παρθένος είναι πολύ κοντά σας αρκεί να τον αποδεχτείτε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας έχει αρχίσει σιγά σιγά να δείχνει την δύναμή του και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο όπου κινείστε μεταξύ φαντασίας και δράσης. Το πιο σημαντικό για σας είναι που είστε ανοικτοί και έτοιμοι για κάθε νέα επικοινωνία. Από το Σάββατο και μετά θα δείτε κάποια πράγματα τα οποία ίσως να μην θέλατε να τα εντοπίσετε και μπορεί να αφορούν ακόμα και στις μεταφυσικές ανησυχίες σας. Όσοι γυρίσετε σε κάτι που σας ενοχλεί σε συναισθηματικό επίπεδο και σχετίζεται με ένα άδοξο τέλος των πραγμάτων, τώρα ίσως βγάλετε μια άκρη και κάνετε μια πιο σωστή κατάταξη σε εσωτερικό επίπεδο ακόμα και κάποιες πληγές που έχετε μέσα σας. Ένα άτομο που το θεωρείτε κρυμμένο σας εχθρό παρόλο που δείχνει άλλη συμπεριφορά αυτές τις ημέρες θα βρείτε χώρο να το συγχωρήσετε γιατί εσείς όσο κρατάτε κακία τόσο δεν αναπτύσσεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη που θα είναι πολύ καιρό στο ζώδιό σας έχει αρχίσει και σας κάνει σήματα τουλάχιστον αγάπης για το εαυτό σας. Για αυτό ασυνείδητα προσπαθείτε να τον προστατέψετε από άσχημα μονοπάτια. Η προσωπικότητά σας έχει μεγαλύτερη ακτινοβολία, αν και εσείς θέλετε να είστε πολύ τυπικοί με τα θέματα του συστήματος και πιέζεστε για αυτό. Από μέσα σας ξεπηδάει μια μορφή αναρχίας που σας λέει ότι αρκετά είχατε ενοχές για τον εαυτό σας. Από το Σάββατο και μετά πιθανόν να έχετε συζήτηση με έναν Σκορπιό ο οποίος σας φαίνεται υπερβολικά απαιτητικός. Όμως εσείς θα καταφέρετε να τον φέρετε βόλτα με την αξιοπρεπή συμπεριφορά σας. Η ιδανική συνθήκη για σας είναι να βγείτε με άτομα που έχουν ένα κοινωνικό ή οικογενειακό κύρος και να μοιραστείτε από κοινού εμπειρίες χαράς και ηρεμίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα είστε τελείως ανοικτοί και θα προσφέρετε τις γνώσεις σας ή τα προσωπικά σας αντικείμενα σε ένα πρόσωπο που θέλετε να εξυπηρετήσετε. Αλλά από το Σάββατο και μετά θα σας βγει ένας θυμός με ένα πρόσωπο που πιστεύετε ότι σας έχει κοροϊδέψει χωρίς όμως να μειωθεί το πάθος σας για αυτό. Πιθανόν να είναι Σκορπιός του παρελθόντος και να σας αναστατώνει την ζωή. Η προσωπική σας εμφάνιση ίσως να είναι πολύ μαγνητική γιατί θα εκπέμπετε έντονη ηδυπάθεια. Επειδή δεν εκδηλώνεστε εύκολα σήμερα και αύριο τουλάχιστον θα δείξετε τα βαθιά κρυμμένα σας συναισθήματα όπου θα είναι κυρίως σεξουαλικά. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι για να μην παρεξηγηθείτε από ζηλιάρη Ταύρο, Λέοντα ή Σκορπιό. Τα οικονομικά σας και σίγουρα το θέμα μιας ιστορίας που έχει να κάνει και με το παρελθόν θα σας πεισμώσει και από εκεί που είχατε δώσει άφεση θα τα ξαναζητήσετε όλα πίσω.


ΙΧΘΥΕΣ

Είστε πολύ προβληματισμένοι γιατί δεν σας αρέσει να κάνετε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Παρόλο που φαίνεστε υποχωρητικοί στην ουσία μερικές φορές ξεγελάτε τον κόσμο και δεν λέτε «όχι» για να μην έχετε συγκρούσεις. Αυτό άλλες φορές πιάνει και κάποιες όχι. Ο Ζυγός είναι ένα πρόσωπο που ασκεί πάνω σας μια πολύ σημαντική έλξη αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσετε αν δεν είστε και οι δύο κατασταλαγμένοι. Η συμπόνια μερικές φορές σας μπερδεύει και σας φαίνεται αγάπη. Η αγάπη είναι μια κατάσταση που δεν έχει καθόλου το στίγμα της λύπης. Όσο πάντως φαίνεστε εσωστρεφείς και μυστηριώδεις ή μυστικοί σε κινήσεις και συναισθήματα. τόσο μπορεί να τρελάνετε έναν Ταύρο ή Σκορπιό. Ενώ αντίθετα ο Καρκίνος μια σας δυσκολεύει και μια σας φέρεται καλά Μην τον κρίνετε για να είστε καλά μαζί.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved