Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 25/11 έως και 29/11;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Αφήνετε πίσω σας κάποιες στιγμές που σας πιέζουν και χαλαρώνετε περισσότερο γιατί είστε πιο συνειδητοί και περισσότερο ελεύθεροι. Οι ελεύθεροι θα γίνετε κυνηγοί και πιθανόν θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στα δικά σας πρότυπα. Αν κινείστε από την επαγγελματική σας πλευρά στο εξωτερικό πιθανόν να έχετε μεγαλύτερη άνεση να σκεφτείτε κάποια πράγματα και να πάρετε αποφάσεις για μια σχέση που ακόμα δεν είναι και πολύ ξεκάθαρη. Ο Καρκίνος, Αιγόκερως ή Σκορπιός μπορεί να σας αφαιρεί ένα παρορμητικό σας κομμάτι.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Μερικές φορές έχετε την διάθεση να είστε πολύ στενά δεμένοι με το πρόσωπο που είστε μαζί. Αλλά τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να αναπνεύσετε πιο ελεύθερα και ίσως να ξεκολλήσετε από κάποιες εμμονές που σας παιδεύουν. Ο Τοξότης είναι ένα πρόσωπο που σας αρέσει αλλά φοβάστε να αφεθείτε γιατί σας τρομάζει να κάνετε βήματα μαζί του, παρόλο που σας αρέσει. Γενικά πάντως έχετε μια εύνοια πολύ έντονη η οποία κάπου θα σας οδηγήσει και θα σας βοηθήσει να πάρετε αυτά που σας αξίζουν. Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύς θα σας δώσουν αυτά που θέλετε με μεγάλη άνεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είστε κατά κάποιο τρόπο περισσότερο συντροφικοί και ιδιαίτερα κοντινοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια σχέση με έναν Παρθένο αλλά μπορεί να είστε τσιτωμένοι μαζί του και να υπάρχει ένταση. Όσο έχετε αντιστάσεις πάντως σε ένα Σκορπιό τόσο δεν δίνετε την ευκαιρία να μπείτε βαθιά στο νόημα της ζωής. Επειδή είστε σε ένα πολύ μεταβατικό στάδιο όλη αυτή την περίοδο γιατί έχετε υπαρξιακές αναζητήσεις πιθανόν να περνάτε κρίση εφ όλης της ύλης. Η δυνατότητα πάντως να αλλάξετε την ζωή σας και να ζήσετε αληθινά είναι πολύ κοντά σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Είστε γενικά από τους ευνοούμενους αυτής της περιόδου γιατί μπορεί να υπάρχει ένα πρόσωπο που θα σας δώσει την εκτίμηση και την αγάπη που θέλετε. Είναι σημαντικό να κερδίσετε την προσωπική σας ηρεμία και αυτό θα σας προσφέρει την ποιότητα ζωής που επιθυμείτε. Σίγουρα ο γάμος είναι πολύ κοντά στο κατώφλι σας και κυρίως στους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο όπου θα αφήσετε όλους τους προβληματισμούς σας πίσω και θα προχωρήσετε χωρίς φόβο και πάθος. Ο Τοξότης είναι το outsider που μπορεί να σας φανεί πολύ διαφορετικός από όλους τους άλλους. Αν έχετε και την διάθεση του ταξιδιού θα δέσετε πάρα πολύ εύκολα.

ΛΕΩΝ

leo

Είστε στα πάνω σας και αυτό θα σας κάνει πολύ καλό στην προσωπική σας σχέση. Για αυτό επειδή θα έχετε διάθεση να παίξετε περισσότερο ή να γίνετε πιο ανοικτοί και του ρίσκου θα δείτε ότι θα σας πηγαίνει πολύ να είστε αισιόδοξοι και δυναμικοί. Το να είστε σταθεροί σε μια σχέση γενικά σας κάνει καλό αλλά μερικές φορές είστε τόσο πολύ συντηρητικοί που ακόμα και ένας Αιγόκερως που είναι δίπλα σας ίσως να σας φαίνεται πολύ πιο ανοικτός από εσάς. Γενικά αν θέλετε να είστε πολύ κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καλό θα ήταν να σταματήσετε να είστε ανταγωνιστικοί. Δίδυμος, Τοξότης είναι τα πρόσωπα που μπορεί να σας κρατήσουν το χέρι στα δύσκολα. Από την άλλη η ξαφνική επιστροφή ενός Ιχθύ ίσως να είναι έκπληξη για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Έχετε κατά κάποιο τρόπο μια σημαντική αλλαγή η οποία θα σας ανοίξει και θα σας κάνει περισσότερο του ρίσκου. Είναι πιο εύκολο να κάνετε συμβιβασμό με το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί δεν λεπτολογείτε τόσο πολύ τα ελαττώματα του άλλου. Αν περνάτε κρίση και η σχέση δεν είναι σταθερή, περισσότερο αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, πιθανόν να έχετε διάθεση ενδόμυχα να φλερτάρετε με ένα άλλο πρόσωπο ή να είστε γενικά ανοικτοί σε κάθε τι νέο που μπορεί να γνωρίζετε. Παρόλα αυτά μερικοί από εσάς κάνετε σχέδια για να προχωρήσετε στο μέλλον. Ο Αιγόκερως σίγουρα σας πηγαίνει στον ψυχισμό σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Ανανεώνεστε και κάνετε πολλές και νέες γνωριμίες κυρίως σε όσους αρέσουν οι μετακινήσεις και οι ποικίλες επαφές. Το καλό είναι ότι στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας θα γίνει μια μεγάλη ανανέωση την οποία θα την επιδιώξετε εσείς. Επειδή το κλίμα της αισιοδοξίας που επικρατεί μέσα σας πιθανόν να συμπαρασύρει και το πρόσωπο που είστε μαζί και δει την τρέχουσα πραγματικότητα με άλλο μάτι επενδύστε στον εαυτό σας γιατί συνήθως κρέμεστε από τους άλλους και θα σας δώσει την δυνατότητα να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κουράγιο για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζετε. Αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Ιχθύ μπορεί να υπάρξει μια απόσταση μεταξύ σας επειδή δεν θα είστε τόσο πολύ συναισθηματικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Το καλό είναι ότι θέλετε οπωσδήποτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να σταθείτε αντάξιοι μιας κατάστασης που έχετε. Μπορεί να θεωρείτε ότι μερικές φορές δεν αξίζετε να εισπράξετε από μια σχέση αυτά που επιθυμείτε γιατί δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Η διαδικασία του να είστε κτητικοί και να ζηλεύετε μπορεί κατά κάποιον τρόπο να μειωθεί γιατί υπάρχει ένας αέρας ελευθερίας και από την δική σας την πλευρά. Ο Δίδυμος ίσως να καταφέρει να σας ελαφρύνει το κλίμα και να το κάνει πιο εύκολο επειδή δεν βαραίνει τόσο πολύ το περιβάλλον όπως κάποιοι άλλοι που είναι δίπλα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Παρατηρώντας την καθημερινότητά σας πέραν του ότι έχετε μεγαλύτερη διάθεση αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης οι υπόλοιπες συνθήκες δεν βοηθάνε στο να έχετε ερωτική χαρά ή ακόμα και ευχαρίστηση από το πρόσωπο που είστε μαζί. Και ο λόγος είναι ότι εξ ανάγκης γίνεστε τυπικοί και κυρίως χρειάζεται να είστε πιο επιμελείς σε οικογενειακά θέματα και υποχρεώσεις. Ο συνδυασμός αυτός για σας είναι πάντα δύσκολος για αυτό χαλαρώστε και μην κρίνετε τον εαυτό σας αν δεν τα καταφέρνετε. Η ευαισθησία ενός Ιχθύ μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει στο να λύσετε το συναίσθημά σας και να δείξετε τον εσωτερικό σας κόσμο πιο εύκολα αλλά συγχρόνως σας κουράζει αν γκρινιάζει ή μουρμουράει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Προσπαθώντας να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες που έχετε λόγω αλλαγής συνθηκών θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε και πολλά περιθώρια να κινηθείτε διαφορετικά. Από το να δεχτείτε την ανατροπή που μπορεί να γίνεται ακόμα και στα πιο βατές σχέσεις κυρίως οι ελεύθεροι από επιλογή ή από φόβο στα νέα δεδομένα ίσως μια ωραία ημέρα να ξυπνήσετε και να αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να είστε πια μόνοι. Η Αφροδίτη σας πιέζει για συντροφικότητα και για συμμαχία ακόμα και σε μια σχέση που κουβαλάτε από το παρελθόν και τώρα έχει ξαναβγεί στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είστε κατά κάποιον τρόπο πιο δυνατοί, οπότε αντιμετωπίζετε τις διάφορες εναλλαγές της διάθεσή σας μέσα από τα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά με ανοικτό μυαλό αφού δέχεστε ακόμα και κριτική να ασκήσετε εσείς οι ίδιοι στον εαυτό σας. Το βλέπετε και εσείς οι ίδιοι ότι αλλάζετε και ίσως αυτό να είναι το μεγάλο σας μάθημα. Να γίνετε περισσότερο συναισθηματικοί και δοτικοί και από την άλλη να είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Το Λιοντάρι με τον τρόπο του σας αλλάζει και σας δείχνει με ποιο τρόπο εσείς θα έπρεπε να σχετίζεστε. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο που πιθανόν να παίζει και τον ρόλο του δασκάλου ίσως να είναι Σκορπιός και μαζί του ωριμάζετε πάρα πολύ.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ανανεώνεστε αλλά μέσα από ρίσκο και μερικές τρέλες παραπάνω. Η ελευθερία ίσως να είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για σας αλλά μερικές φορές την ξεχνάτε γιατί έχετε κατά κάποιο τρόπο μια προσκόλληση την οποία μερικοί από εσάς δεν μπορείτε να την αξιολογήσετε και παίζετε τον ρόλο του θύματος, οπότε σας παρουσιάζεται επίσημη ευκαιρία να βγείτε από το τέλμα. Πάντως η σχέση με Λιοντάρι, Ζυγό ή Τοξότη θέλει τόλμη. Αν δεν την διαθέτετε ίσως να μην μπορείτε να πετύχετε εύκολα την σχέση που επιθυμείτε. Κυρίως το Λιοντάρι θέλει επιμονή γιατί μπορεί να μην σας έχει και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Με το χέρι στην καρδιά προχωρήστε αλλά πάνω από όλα να είστε έτοιμοι να δείτε την δική σας αλήθεια.

* Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved