Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 22/11 έως και 24/11

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

«Τα πάντα ρει» έλεγε ο Ηράκλειτος και συνεχίζει να το επιβεβαιώνει το πλανητικό σύστημα με τις συνεχόμενες εναλλαγές των πλανητών σε άλλα ζώδια. Έτσι έχουμε λοιπόν για αυτό το τριήμερο new entry όπως θα το έλεγαν στην γλώσσα της μουσικής, με τον Ήλιο να μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη και να ανάβει φωτιές πρώτα από όλα στους Τοξότες και μετά σε Λιοντάρια και Κριούς. Στην ουσία το ζώδιο του Τοξότη μερικές φορές μπορεί να το χαρακτηρίζει μια υπερβολή η οποία μπορεί να φέρει και καλά νέα αλλά και πολύ δύσκολα, γιατί ότι διαχέεται στην ατμόσφαιρα σαν υπερβολή δεν βοηθάει να βρεθεί η ισορροπία. Αλλά το καλό είναι ότι θα δράσει πολύ έντονα και κατά κάποιον τρόπο καθοριστικά για αυτό προετοιμαστείτε να πέσουν οι αλήθειες στο τραπέζι. Όμως η ενέργεια του έρωτα που είναι καλά κρυμμένη και καραδοκεί κυρίως για Αιγόκερους, Καρκίνους, ίσως να εμφανιστεί με την μορφή έντονης συναισθηματικής φόρτισης και οικογενειακών προσδοκιών.

ΚΡΙΟΣ

Γίνεστε εκ των πραγμάτων πιο φλογεροί και σίγουρα από κάποια γεγονότα θα θυμηθείτε τους ρυθμούς σας οι οποίοι έχουν περισσότερο την έννοια του παιχνιδιού και της χαράς. Η σχέση με Αιγόκερω σίγουρα θα σας βάλει σε ένα προγραμματισμένο ρυθμό και δεν θα σας κάνει και τόσο κακό. Η επαφή πάλι με έναν Ζυγό δείχνει ότι αφού έχετε εξαντλήσει τα περιθώρια αναμονής από την πλευρά σας σίγουρα θα δράσετε περισσότερο δυναμικά με στόχο να ξέρετε πλέον προς τα πού πηγαίνετε αφού η Παρασκευή θα είναι αρκετά συντηρητική για τον χαρακτήρα σας. Από το Σάββατο θα εκφράσετε όλο τον πληθωρικό σας χαρακτήρα και θα νιώσετε πολύ δυνατά τον έρωτα ή γενικά την διάθεση για ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε μια αναστάτωση. Οικογενειακά θέματα θα σας δώσουν την ευκαιρία να βρείτε λύσεις στα δικά σας τα μέτρα. Όμως επειδή δεν σας αρέσουν και πολύ οι αλλαγές ή οι μετακινήσεις θα διαπιστώσετε ότι τελικά αλλάζει αυτή η διάθεσή σας και ξαφνικά μπορείτε να βρεθείτε να μιλάτε για ταξίδια και για μετακινήσεις. Το ότι θα δώσετε θα δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό σε ένα Λιοντάρι ή σε έναν Τοξότη ο οποίος είναι για σας πολύ σημαντικό πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε εσωτερική χαρά. Προσέξτε μόνο τον ανταγωνισμό και τις εντάσεις για το ποιος δίνει πιο πολλά και πιο λίγα. Κάποιοι φίλοι που θα καλέσετε σπίτι σας θα σας κάνουν να περάσετε πολύ καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σίγουρο είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που μπορείτε να βασιστείτε και στους άλλους χωρίς να έχετε ενοχές ή να νιώθετε πίεση ή οτιδήποτε που μπορεί να σας χαλάει την διάθεση. Είναι σημαντικό να μπορέσετε να μοιραστείτε με άτομα ιδέες και επικοινωνία. Μια νέα γνωριμία με Τοξότη που μπορεί να γίνει αιφνίδια μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον ίσως να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε και άλλα πράγματα τα οποία σας κάνουν καλό σε όλη την ψυχολογία. Πάντως η σταθερή επικοινωνία βοηθάει στο να βελτιώνετε μια σχέση που βρίσκεται μακριά σας και πολύ πιθανόν να είναι στο εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Παρασκευή είναι μια ημέρα όπου θα σας δοθεί άμεσα η ευκαιρία να αναπτύξετε περισσότερο τις προσωπικές σας επιθυμίες και να τις εκφράσετε ανοικτά χωρίς να φοβάστε την απόρριψη. Πιθανόν να έχετε πάρει αποφάσεις για την προσωπική σας στάση απέναντι σε όλη την θεωρία σας για την ζωή. Το ότι θέλετε να μοιραστείτε με ένα πρόσωπο την αγάπη σας αυτό δεν είναι και τόσο κακό, αρκεί να μην μουρμουράτε και να έχετε την δυνατότητα να μην μπαίνετε βαθιά σε συναισθηματικές λούμπες. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να έχετε ανάγκη να φανείτε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Κυρίως μπορεί να κάνετε αγορές ή να πληρώσετε πολλά για την προσωπική σας εικόνα. Πιθανόν να αγοράσετε κάποιο δώρο για το πρόσωπο που αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Έχετε ένα σημαντικό προσόν να διαχωρίζετε τα πράγματα αλλά μερικές φορές πέφτετε στην συναισθηματική παγίδα και πιθανόν την Παρασκευή να παρατείνετε τις ευαισθησίες σας γιατί με κάποιον τρόπο θα βλέπετε κάτω από παραμορφωτικούς φακούς το ότι γίνεται. Πιθανόν η συμπαράστασή σας σε ένα πρόσωπο της οικογένειας ακόμη και του συντρόφου σας θα σας βγάλει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σας. Από το Σάββατο και μετά όσοι έχετε δυσκολίες σε προσωπικό επίπεδο και κυρίως με έναν Υδροχόο θα λυθούν πιο εύκολα γιατί δεν θα έχετε τόσο μεγάλες αντιστάσεις. Καλό είναι να μην βλέπετε όλα τα προσωπικά γεγονότα μέσα από το εγώ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης που συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σας πιθανόν να σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε μεγαλύτερες προσωπικές και επαγγελματικές πρωτοβουλίες κυρίως στις 22/11 όσοι είστε γεννημένοι τέλος του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Αυτό είναι σημαντικό βήμα για σας γιατί θα πάρετε τα πάνω σας. Η σοβαρότητα μιας σχέσης που μπορεί να είναι Αιγόκερως ίσως να σας δώσει την άνεση να φερθείτε πολύ δυναμικά και να σταθεροποιήσετε κάτι που θα σας φέρνει προστασία και μεγάλη συναισθηματική κάλυψη. Πιθανόν η ανάγκη για οικογένεια να είναι πολύ έντονη αυτή την περίοδο. Από το Σάββατο και μετά θα είστε πιο μαζεμένοι στα δικά σας θέλω. Ίσως μια μυστική συνάντηση με έναν Υδροχόο ή Κριό θα σας δώσει το κάτι το ιδιαίτερο.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Μερικές φορές έχετε τις δικές σας κοσμοθεωρίες και επειδή δεν συντονίζονται κάποια πρόσωπα μαζί σας νιώθετε ότι είστε μόνοι ή ευάλωτοι. Όμως ο καιρός αλλάζει και υπάρχουν γυρίσματα για αυτό από σήμερα και μετά θα βγείτε πιο δυνατοί και ανεξάρτητοι προς τα έξω και κυρίως το σημείο που υποστηρίζετε τις ιδέες σας θα είναι πολύ ισχυρό. Όσο συμμερίζεστε τα συναισθηματικά προβλήματα της οικογένειάς σας ή ακόμα και των πολύ δικών σας ατόμων γίνεστε και εσείς ευαίσθητοι και ευάλωτοι. Όμως αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε ένα άλλο τρόπο επαφής. Από το Σάββατο και μετά θα νιώσετε πιο δυνατοί και κυρίως αυτόνομοι. Είναι αυτό που έχετε ανάγκη γιατί με αυτόν τον τρόπο βγάζετε όλα σας τα ταλέντα προς τα έξω χωρίς να στηρίζεστε αποκλειστικά στην γνώμη των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάει μια περίοδος που θα αναζητήσετε την οικονομική και γενικά την ανεξαρτησία από όλους και όλα και αυτό θα είναι και εύκολο αλλά και δύσκολο γιατί ίσως να πρέπει να δείτε έξω από τον στενό σας ορίζοντα που μερικές φορές σας εγκλωβίζει σε απολυτότητα ενώ εσείς χρειάζεστε ελευθερία του λόγου αλλά και κινήσεων. Μια σημαντική βοήθεια που μπορεί να πάρετε από την οικογένεια είτε οικονομικής φύσεως αλλά είτε και συναισθηματικής στήριξης θα δείτε ότι θα σας κάνει πολύ καλό σε όλα τα επίπεδα. Από το Σάββατο και μετά θα μιλήσει κυρίως στον κοινωνικό τομέα και στην δουλειά σας το εγώ που θέλετε όλα να περνούν από εσάς και μετά να δημιουργείτε έντονες εντυπώσεις και να μην περνάτε απαρατήρητοι όπως συνήθως. Επειδή είστε γενικά μυστικοπαθείς σπάνια μιλάτε για σας αλλά τώρα ένα Λιοντάρι μπορεί να σας αναγκάσει με ένα είδος ανταγωνισμού να ανοίξετε τα χαρτιά σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε κατά κάποιον τρόπο το ευνοούμενο ζώδιο αφού ο Ήλιος μπαίνει σε σας από σήμερα και δίνει τις ανάλογες δυναμικές στην ζωή σας και στην καθημερινότητά σας και μην νομίζετε ότι εσείς δεν θα κάνετε τίποτε και όλα θα γίνουν από μόνα τους γιατί σίγουρα θα πέσετε έξω. Τα πάντα είναι συν Αθηνά και χείρα κίνει. Ευτυχώς θα το αντιληφθείτε από την ενέργειά σας η οποία θα σας υποχρεώσει σε κινήσεις αυτονομίας, αυτάρκειας και ελευθερίας. Η οικογένεια και γενικά ο οποιοσδήποτε συναισθηματικός χειρισμός ίσως να είναι η μεγάλη διδασκαλία που χρειάζεστε για να γίνετε ολοκληρωμένοι σαν άτομα. Το καθεστώς της μυστικότητας κατά κάποιο τρόπο λήγει. Οτιδήποτε κρυφό θα βγει στην επιφάνεια και θα λυτρωθείτε και εσείς και αυτό. Από το Σάββατο και μετά θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε τις δυνάμεις σας πολύ σταθερές και μαζί με αυτές και το στόχο σας που κόντευε να καταρρεύσει από το βάρος της καθημερινότητας. Το Λιοντάρι, θέλετε δεν θέλετε, πάντα σας επηρεάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενώ μιλάτε την γλώσσα της καρδιάς τον τελευταίο καιρό λόγω της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιο σας δεν φροντίζετε όσο πρέπει τον εαυτό σας γιατί θέλετε να είστε όσο μπορείτε πιο εντάξει με τα δικά σας πρόσωπα αφού νιώθετε ενοχές και τύψεις για την παρελθοντική συμπεριφορά σας. Ο Καρκίνος και η οικογένεια είναι αυτό που σας καλύπτει περισσότερο. Ίσως να κάνετε και μια συνεργασία η οποία θα σας κάνει πολύ καλό. Από το Σάββατο και μετά η προσπάθεια που κάνετε με ένα Λιοντάρι θα πιάσει τόπο για αυτό η ανταπόκρισή του θα είναι θερμή απέναντί σας. Όμως κάποιος δε σας υπογράφει ότι το συγκεκριμένο άτομο θα εκτιμήσει απόλυτα τις προσπάθειές σας γιατί είναι έτσι η φύση του. Θέλει να έχει την δύναμη και σπάνια παραδέχεται την συμμετοχή του άλλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινάει μια περίοδος γνώσης και μεγαλύτερες επαφής με το θέλω σας αλλά και τις επιθυμίες σας. Επειδή γενικά είστε ιδεολόγοι θα προσφερθείτε να βοηθήσετε ή να ακολουθήσετε ακόμα και πρόσωπα ή μια ιδέα με στόχο την προσωπική αλλά και την κοινωνική εξέλιξη. Ο Καρκίνος είναι το πρόσωπο που δεν σας αφήνει σε ησυχία. Αλλά τελικά μόνο αν σκύψετε από πάνω του με ενδιαφέρον θα σας καταλάβει. Από το Σάββατο και μετά θα χρειαστεί να είστε περισσότερο συντροφικοί και να ασχοληθείτε πιο πολύ με το εμείς γιατί δείχνετε ότι το κάνετε χωρίς να βγάζετε, έστω και για λίγο, μια προσωπική στάση ζωής. Μερικές φορές το πάθος σας σάς οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές. Τώρα ίσως να είστε κάπως παγωμένοι και κυρίως με έναν Σκορπιό ο οποίος σας κουράζει με τα προβλήματά του αλλά επειδή έχετε γενναία ψυχή θα του δώσετε ότι καλύτερο μπορείτε.


ΙΧΘΥΕΣ

Αναλαμβάνετε την ευθύνη πολλών πραγμάτων αλλά έχετε την δύναμη να τα βγάλετε πέρα γιατί αξίζει και δίνετε την προσωπική σας μάχη. Όσο είστε τρυφεροί και συναισθηματικοί πιο εύκολα μπορούν να σας καταλάβουν οι υπόλοιποι και μαζί τους να δημιουργήσετε κάτι καλό. Από το Σάββατο και μετά σίγουρα θα κάνετε υπερβολές και κάποια λάθη μπορεί να σας οδηγήσουν σε χάος. Κυρίως οι γεννημένοι τις μόλις πρώτες ημέρες ίσως να μην μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για κάτι που σας απασχολεί και να χρειαστεί η έντονη πίεση από ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Καρκίνος, Παρθένος ή Σκορπιός. Το Λιοντάρι μερικές φορές σας φοβίζει γιατί είναι πολύ σίγουρο για αυτό που λέει και θέλει οπότε και δίκιο να έχετε σας αναγκάζει να ζητάτε εσείς συγνώμη. Αλλά τώρα ίσως να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και κυρίως το Σαββατοκύριακο γιατί και εσείς θα αποκτήσετε μια εσωτερική δύναμη. Η πίστη πάντως είναι απαραίτητη για να στηρίξετε τα σχέδια σας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved