Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο με την Πανσέληνο;

Διαβάστε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το τριήμερο 15/11 έως και 17/11

Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο με την Πανσέληνο;

Πάντα υπάρχουν πράγματα που τα αφήνουμε για τις ημέρες του Σαββατοκύριακου για να τα σκεφτούμε ή να τα μελετήσουμε σε βάθος. Επειδή γίνεται και η Πανσέληνος την Κυριακή που έχει να κάνει με τον άξονα του Ταύρου – Σκορπιού σίγουρα θα προβληματίσει κυρίως Ταύρους, Λιοντάρια, Σκορπιούς και Υδροχόους. Χωρίς να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν έχετε ανησυχία με όλο το θέμα της οικονομικής κατάστασης που θα έχει αντίκτυπο και στην ψυχολογική σας υπόσταση. Παρόλα αυτά θα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να μην σας πάρει από κάτω. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τις αξίες σας, τις αρχές και την ουσία της ζωή σας. Γιατί μπορεί να υπάρχουν προβλήματα, αλλά το θέμα είναι πως θα τα αντιμετωπίσετε. Εδώ τίθεται θέμα αξιών και σχέσεων αληθινών. Στο χέρι σας είναι να αποδείξετε τελικά ότι ακόμα και στα δύσκολα μπορεί να υπάρχει η αγάπη και ο έρωτας.

ΚΡΙΟΣ

Είστε αρκετά προβληματισμένοι σε θέματα οικονομικών αλλά και γενικά για τις τι κινήσεις που θα κάνετε προκειμένου να αποφύγετε κάποιες δυσκολίες που δεν σας αρέσει καθόλου να τις αντιμετωπίζετε. Η πίεση που μπορεί να νιώθετε από τους γύρω σας ή από συνεργάτες ή ακόμα και από συγγενικά πρόσωπα από τα οποία δεν νιώθετε ότι παίρνετε αγάπη, πιθανόν να σας προβληματίζουν αλλά καλό είναι να μπείτε πιο βαθιά στο πρόβλημα παρά να το αφήσετε να αιωρείται και να μην δίνετε λύση. Αυτές οι ημέρες θα είναι πολύ σοβαρές για σας γιατί αναγκαστικά θα γίνετε πιο συνειδητοί σε πολλά πράγματα που αφορούν την ζωή σας. Ταύρος, Ζυγός και Σκορπιός παίζουν σημαντικό ρόλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε φάση να αναγνωρίσετε και τα καλά αλλά και τα δύσκολα στην ζωή σας. Ίσως αυτές τις μέρες μαζί με την Πανσέληνο να πιεστείτε να πάρετε θέση πως τελικά θα πορευτείτε: μέσα στην ήττα ή μέσα από προσπάθειες που τελικά θα πετύχετε. Ο έντονος προβληματισμός σας προέρχεται από το προσόν της ποιότητας που έχετε σαν πρόσωπα. Δουλεύετε γενικά πάνω σε θέματα αξιών και προσδοκιών οι οποίες βλέπετε ότι αυτό το διάστημα θίγονται και ίσως και ανατρέπονται. Δηλαδή οι στενές σας σχέσεις που πλήττονται αυτή την περίοδο θα είναι ο λόγος της εξέλιξης σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την μεγαλύτερη πίεση για να πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε κατά νου να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε πολλά περισσότερα επίπεδα. Όσο πάντως κρατάτε ένα κομμάτι από το παρελθόν και δεν το αλλάζετε τόσο θα έχετε θέματα μπροστά σας και μάλιστα αυτά μερικές φορές θα σας αναγκάζουν να κλείνεστε στον εαυτό σας και ίσως να δοκιμάζονται φίλοι και άτομα που σχετίζεστε στενά, κυρίως σε θέματα οικονομικά αλλά και καθημερινής πρακτικής. Χρειάζεται προσοχή η διατροφή σας για να μην επιβαρυνθείτε ιδιαίτερα και να έχετε ενέργεια για να μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια πράγματα τα οποία σας δεσμεύουν και πιθανόν σας καταπιέζουν. Η επαφή με Σκορπιό και Αιγόκερω είναι σημαντική γιατί σας δημιουργεί υποδομή για πρακτική εφαρμογή όλων των θεωριών που κουβαλάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε γενικά από τους ευνοούμενους της υπόθεσης, παρόλο που δεν έχετε καταλάβει ακριβώς τι σας συμβαίνει γιατί υπάρχει μια δυσκολία αντίληψης της τρέχουσας πραγματικότητας. Ίσως θα χρειαστεί να κάνετε ένα γενικό απολογισμό όλης σας της ζωής για να καταλάβετε πόσα θετικά πράγματα έχετε. Ο Δίας, που είναι ανάδρομος και επηρεάζει τους γεννημένους στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, πιθανόν να σας φέρει κάποια οικογενειακά θέματα που θα επιλυθούν επί τόπου αρκεί να έχετε ανοικτή καρδιά. Μόνο έτσι λύνονται τα τυχόντα προβλήματά σας. Επίσης μια επαγγελματική συνεργασία με ένα πρόσωπο που παίζει και τον ρόλο φίλου στη ζωή σας μπορεί να έχει κάποιες μεγαλύτερες ευκαιρίες. Η ερωτική ανταπόκριση από ένα Σκορπιό θα είναι πολύ έντονη και καθοριστική.

ΛΕΩΝ

Έχετε πολλές υποθέσεις να λύσετε γιατί σας καίνε πάρα πολλά πράγματα τα οποία δεν τα έχετε επιλύσει. Αλλά σας παρουσιάζεται η ευκαιρία μέσα από όλο αυτό να εξελιχθείτε και να κάνετε τα αδύνατα δυνατά. Η σχέση με έναν ηλικιωμένο πρόσωπο και πιθανόν με έναν πρόσωπο που παίζει ρόλο εξουσίας στην ζωή σας πιθανόν να σας ενοχλεί όλη αυτή η πίεση. Αλλά αν το δείτε από άλλη οπτική γωνία ίσως να το επιλύσετε πιο εύκολα. Η επαφή με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο μπορεί να σας τσιτώσει γιατί θα πρέπει να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις μεταξύ σας. Καλό είναι να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στα δύσκολα και πιθανόν να δείτε να καταφέρετε να ξεφύγετε από τις δικές σας προσωπικά εμπόδια. Το να έχετε πάντως σκοπιμότητα για κάποια θέματα δεν είναι πάντα πάρα πολύ κακό. Γιατί έχετε και εσείς ανάγκη να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σύμπαν γενικά δουλεύει υπέρ σας γιατί δεν θέλετε να κάνετε κάτι που θα σας καταστρέψει ή θα σας χαλάσει τα σχέδια. Οπότε μην γίνεστε οι ίδιοι αρνητικοί στον εαυτό σας, γιατί μερικές φορές σας πιάνει μια μουρμούρα και δεν μπορείτε να δείτε τα θετικά της ιστορίας. Μια γνωριμία που μπορεί να κάνετε το Σάββατο μέσα από οικογενειακό ή κοινωνικό περιβάλλον ίσως να είναι η αρχή για να αλλάξετε τελείως την ζωή σας. Το καλό με εσάς είναι ότι αναγνωρίζετε πλέον τα καλά και τα κακά σε μια υπόθεση, οπότε κάνετε σωστές επιλογές. Η δράση σας είναι πολύ δυναμική, προσπαθήστε όμως να διατηρήσετε σε καλή κατάσταση το σώμα σας, δηλαδή να κοιμάστε και να τρέφεστε σωστά.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Αναγνωρίζετε ότι θα πρέπει να κινηθείτε πιο δυναμικά στα οικονομικά σας, οπότε αυτό θα σας στρέψει περισσότερο στην έρευνα. Ίσως σε κάποια θέματα να νιώθετε αδικημένοι από κάποια πρόσωπα και κυρίως από έναν συνεργάτη ο οποίος δεν σας δίνει περιθώρια να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Νιώθετε στριμωγμένοι από διάφορες και ίσως να πιστεύετε ότι δεν είναι εύκολο να ξεφύγετε, αλλά αν σκεφτείτε πιο ανοικτά θα δείτε ότι παρουσιάζονται λύσεις. Η επαφή με έναν Αιγόκερω πιθανόν να σας βάλει σε ένα πρόγραμμα. Η ψυχοσύνθεσή σας είναι πολύ ισχυρή αυτό το διάστημα. Η επαφή με Ταύρο σας βγάζει στην επιφάνεια όλες τις επιθυμίες και πιθανόν να γίνετε έντονα ηδυπαθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε αρκετά αναστατωμένοι και πιεσμένοι. Όχι όμως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Γιατί βλέπετε ότι πάνε καλά τα επαγγελματικά σας και κυρίως οι επαφές σας που μπορεί να μην βρίσκονται στο ίδιο μέρος με εσάς. Επίσης βλέπετε ότι οι συγγενείς και τα άτομα του δικού σας προσώπου σας δείχνουν υποστήριξη και αυτό σας ανεβάζει το ηθικό. Γενικά θα έχετε διάθεση να βγείτε και να κάνετε κοινωνικές επαφές ή να πάτε να παρακολουθήσετε κάτι που θα είναι πολύ ποιοτικό ακόμα και για τα γούστα σας. Αλλά βλέπετε ότι αλλάζετε και ίσως αυτό να είναι πολύ καλό για σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερη φούρια και ένταση γιατί θα πρέπει με κάποιον τρόπο να αποδείξετε αυτό που έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας σαν σχέδιο. Και επειδή η υλοποίηση ή συντήρηση μερικές φορές είναι δύσκολη ίσως να νιώσετε ότι το έδαφος θα μετακινηθεί για λίγο κάτω από τα πόδια σας. Αλλά η οπτική γωνία που θα δείτε θα σας κάνει γενικά πολύ καλό.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε ελαφρώς εγκλωβισμένοι γιατί βλέπετε ότι δεν κινείτε τίποτε με ευκολία και κάποια σχέδια που έχετε κατά νου δεν γίνονται καθόλου εύκολα. Μερικοί μπορεί να είστε και ελαφρώς απογοητευμένοι. Περιοριστείτε στο σήμερα και μην αλλάζετε τον στόχο σας. Απλά αν χρειαστεί επειδή είστε ευέλικτοι καλό θα ήταν να προσαρμόζατε τα σχέδια σας στα νέα μέτρα που χρειάζονται οι άλλοι για να επιβιώσετε. Αλλά κατά τα άλλα να μην χάνετε ούτε στιγμή την δράση σας αλλά και τους στόχους σας. Τώρα όσο αφορά τις σχέσεις σας μερικοί κινείστε αρκετά αδιάφορα γιατί νιώθετε ότι όλα σας έχουν τελειώσει. Βέβαια υπάρχει ένας Ταύρος που μπορεί κάτω από συνθήκες αντίξοες και όχι τόσο κανονικές να υπάρχει μεταξύ σας χημεία η οποία είναι τόσο έντονη που δεν μπορείτε καθόλου να το κρύψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε την δική σας φιλοσοφία η οποία δεν γίνεται να αλλάξει. Και αυτό κατά μια έννοια σας βοηθάει να αποκρυσταλλώσετε άποψη και να έχετε καλύτερες σχέσεις. Βέβαια νιώθετε έντονη αναστάτωση ή ακόμα και να βιάζεστε για κάποιους συγκεκριμένους λόγους. Έχετε πάντως μια δυνατότητα να κερδίσετε κάτι πολύ σημαντικό για αυτό να μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις δηλαδή να στηρίξετε τον εαυτό σας μέχρι το τέρμα, οι οποίες θα σας δώσουν την δυνατότητα για επαγγελματική εξέλιξη. Επειδή μερικοί βιάζεστε και είστε ανυπόμονοι για κάποια θέματα που δεν βγαίνουν εύκολα, πιθανόν να έχετε και πολλά νεύρα τα οποία να μην μπορείτε να τα κουμαντάρετε. Το καλό είναι ότι από το Σάββατο και μετά θα μεριμνήσετε περισσότερο για τον εαυτό σας αλλά και για τον χώρο σας. Τα ερωτικά σας κυρίως με Ταύρο ή Σκορπιό θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε κάπως αναστατωμένοι γιατί έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές υποθέσεις οι οποίες είναι για σας μια δύσκολη κατάσταση. Θα βάλετε την τεχνική σας, το μυαλό σας που είναι πολύ ιδιαίτερο καθώς επίσης και την προσωπική σας ουσία και θα δείτε ότι θα εξελιχτούν τα πράγματα πάρα πολύ εύκολα. Αρκεί να μην κρατάτε θυμό με Σκορπιό και προπάντων με ένα κομμάτι που δεμένο με το παρελθόν. Φωτίστε το μέσα σας και δείτε και τα καλά της υπόθεσης. Όλα παίζουν ρόλο αρκεί να αλλάξετε την οπτική γωνία που βλέπετε τα πράγματα. Η δομή σας γενικά αλλάζει και μαζί με αυτή και ένα μεγάλο κομμάτι σας φεύγει. Η ζωή σας παραμένει ίδια εξωτερικά αλλά εσείς μέσα σας αλλάζετε στάση απέναντι στα πράγματα. Και μένετε με λίγα και καλά. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε ένταση και ακόμα και έντονη επαφή με τα άτομα που σας αφορούν γιατί θα βγουν πράγματα στην επιφάνεια που θα σας κάνουν να κινητοποιηθείτε.


ΙΧΘΥΕΣ

Όσο έχετε σταθερότητα τόσο καλύτερα αντιμετωπίζετε τη ζωή σας. Αν παραμείνετε σε ιδέες, πρόσωπα και καταστάσεις σε μια γραμμή και δεν πηδάτε από το ένα θέμα στο άλλο, θα δείτε ότι υπάρχει ουσία αλλά και εύνοια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να ξεκινήσετε να κάνετε. Χωρίς φόβο και πάθος. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να δεχτείτε μια επίσημη πρόταση από ένα πρόσωπο που σας φλερτάρει εδώ και καιρό αλλά σας βλέπει πολύ σοβαρά. Μπορεί να αιφνιδιαστείτε ή να μην εκφράζει τον τρόπο που εσείς θέλετε να σχετιστείτε. Σκεφτείτε όμως και μην το απορρίψετε. Μπορεί στην πορεία να βγει πολύ καλό. Κάποιες σοβαρές κοινωνικές επαφές και γνωριμίες πιθανόν να σας οδηγήσουν σε άλλα μονοπάτια που δεν τα έχετε ακόμα περπατήσει. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα στην κοινωνική σας ζωή, η οποία θα σας βοηθήσει σε όλους τους τομείς.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved