Ζώδια και αστέρια

Ο κόσμος της showbiz με αστρολογική ματιά

Ζώδια και αστέρια
image

Ο Θεός δεν θα μπορούσε να με χαρίσει σε καλύτερη μητέρα

Για το θάνατο της μητέρας της έγραψε η Αποστολία Ζώη στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook πριν από λίγες ημέρες. Η τραγουδίστρια ως Αιγόκερως διδάσκεται από τον πόνο και τις αναπόφευκτες δυσκολίες της ζωής. Το μήνυμα που στέλνει σε όλους μετά την απώλεια της μητέρας της είναι « Μιλήστε, μοιραστείτε, χωρίς ντροπή και αναβολή για το αύριο.. στους ανθρώπους που θα έδιναν και τη ζωή τους για σας... Η ζωή είναι μικρές μαγικές στιγμές. Άδικο να περνάνε δίπλα μας με ένα συμβατικό τρόπο».

laskarakitsimisteliskoristaki 0

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Το όμορφο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδάκι την Κυριακή 10 Νοεμβρίου. Ο ηθοποιός ως Λέων έχει χιούμορ και με τον διελαύνοντα Δία σε σύνοδο με τον Ερμή του είναι και πιο επικοινωνιακός. Έγραψε στο twitter για τη νεογέννητη κόρη τους, ενώ σε τηλεφωνική συνομιλία με το "Πρωινό mou" στο σχόλιο της Τζένη Μπαλατσινού ότι η μερικών ημερών κορούλα τους είναι μεγάλη και τροφαντούλα εκείνος με εύθυμη διάθεση απάντησε «κατευθείαν στο δημοτικό θα τη γράψω».

1 3950

Η γλυκιά ηθοποιός Κοραλία Καράντη επί 10 χρόνια ήταν παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάνη όμως πλέον ζουν χωριστά αν και το διαζύγιο δεν έχει κατατεθεί. Ο Ήλιος σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο συμβολίζει το σύζυγο και ο δικός της που βρίσκεται στο Ζυγό αυτό τον καιρό δέχεται αρνητική όψη από τον Ουρανό τον πλανήτη του χωρισμού και της ανεξαρτησίας. Ο Ουρανός παράλληλα συμβολίζει κάθε τι εκκεντρικό και αναμφίβολα πολλοί ήταν αυτοί που όταν είδαν την ηθοποιό με ξανθά μαλλιά αναφώνησαν «απίστευτο!».

429f5f14-bd35-4a3c-bbb2-302e77e47575

Το κακό το μάτι ή άτυχη στιγμή;

Μετά το σπασμένο τύμπανο και την εσωτερική αιμορραγία στο αυτί της η Έλενα Παπαβασιλείου αντιμετώπισε μια άτυχη στιγμή στον τελικό του "Feel Fantastic" που παρουσιάζει στην Κύπρο. Λίγο πριν βγει στην σκηνή της σκίστηκε το φόρεμα. Όταν βρισκόταν στο «Μες την καλή χαρά» είχε πάλι ένα παρεμφερές ατύχημα, τότε το φόρεμα της είχε ξεκουμπωθεί. Ως Αιγοκερίνα είναι πολύ προσεκτική και μεθοδική. Άραγε τι συμβαίνει την κυνηγάει το κακό το μάτι; Το χεράκι του βάζει ο δόλιος και νεφελώδης Ποσειδώνας.

StratosComedy

Έχω σπίτι στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη και στην Αθήνα

Ο ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 80' Στράτος Τζώρτζογλου ετοιμάζει βαλίτσες για το εξωτερικό χωρίς να εγκαταλείπει την Ελλάδα. Οι τρεις πόλεις που θα μοιράζει το χρόνο του είναι το Λός Άντζελες, η Νέα Υόρκη και η Αθήνα. Το 2014 ο Λέων ηθοποιός θα ξαναζήσει μεγάλες δόξες. Ουρανός και Δίας θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα του δώσουν δημοσιότητα, τύχη και επιτυχία. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved