Ζώδια και αστέρια

Ο κόσμος της showbiz με αστρολογική ματιά

Ζώδια και αστέρια
marie-kyriakou

Μια φορά κι έναν καιρό

Η Μαρί Κυριακού είναι μια δυναμική Κριαρίνα με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, το ζώδιο της φιλανθρωπίας αλλά και του παραμυθιού. Στις 2/11 έκανε πρεμιέρα η νέα της εκπομπή η οποία θα μεταδίδεται κάθε εβδομάδα από τα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤ1, όπου θα διαβάζει παραμύθια Ελλήνων συγγραφέων. Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε πως «Μάικ» φώναζε τον πατέρα της εξ ου και το όνομα του κεντρικού ήρωα των βιβλίων που τόσο έχουν αγαπηθεί από τα παιδιά «Μάικ ο φασολάκης».

968full-orestis-tziovas

Ακόμη περιμένει να πληρωθεί από το «Αμάρτημα της μητρός μου»

Ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας πατάει καλά στη γη και η κρίση δεν τον γονάτισε γιατί έχοντας δει ανθρώπους να καταστρέφονται από δάνεια πιο πριν δεν έκανε ανοίγματα. Αντίθετα, ως Αιγόκερως ζει λιτά και κοιτάει να έχει δουλειά ακόμα κι αν αυτή δεν έχει καμιά σχέση με την ιδιότητα του ηθοποιού. Το καλοκαίρι δούλευε ως σερβιτόρος ενώ αποχώρησε από νέα σειρά του Ant1 αφού δεν υπήρχε το εχέγγυο ότι θα εργαστεί και θα πληρωθεί.

manta

Το πρόβλημα υγείας μου δεν αναιρεί την ευτυχία μου

Η Λένα Μαντά είναι η γυναίκα που στα 37 της μετά την οικονομική κατάρρευση του συζύγου της έγινε, από νοικοκυρά και μητέρα δύο παιδιών, η πιο εμπορική συγγραφέας της Ελλάδος με πωλήσεις πάνω από ένα εκατομμύριο βιβλία. Μετά την περιπέτεια της με τον καρκίνο στα 49 της η Ταυρίνα συγγραφέας δηλώνει ότι η ζωή της είναι μια τούρτα πολύ γλυκιά αφού συνεχίζει να έχει το σύζυγο της, το σπίτι της και τα παιδιά της.

livieratosflou

Όλα αυτά που έζησα, δε θέλω να τα περάσει κανένας πατέρας

Ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε στην εφημερίδα Newsbomb για όσα γράφονται για εκείνον, τα νέα επαγγελματικά του βήματα και την τεράστια αγωνία για τη ψυχολογία των παιδιών του. Ο τραγουδιστής, ως Κριός, ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής είπε πως η απόπειρα ήταν κάτι σκοτεινό και δίνει μάχη με το θεριό της κατάθλιψης. Μαζί με τον κολλητό του φίλο Τζόνι Θεοδωρίδη άνοιξε ένα all day cafe bar, το Revolution και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Georgoulis

Το Λος Άντζελες δεν γεννάει σταρ. Εκμεταλλεύεται σταρ.

Για την προσπάθεια που έκανε στο εξωτερικό αλλά γύρισε στην Ελλάδα μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης. «Έχασα σημαντικό χρόνο στο Λος Άντζελες ... αυτό που αναζητούσα το βρήκα εδώ». Τι ήταν; Ένα σεμινάριο για σενάριο. Ο ηθοποιός είναι Ζυγός και με τον Πλούτωνα σε τετράγωνο με το γενέθλιο του Ήλιο ετοιμάζεται για σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά του. Μια εξ αυτών είναι η συγγραφή που ανακάλυψε ότι του αρέσει μετά από ένα μοναχικό ταξίδι με τον εαυτό του.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved