Η Φιλόδοξη Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη εισήλθε στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 5/11 και θα παραμείνει εκεί έως τις 5 Μαρτίου

Η Φιλόδοξη Αφροδίτη στον Αιγόκερω και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5/11 μας επιφυλάσσει εκπλήξεις, αφού θα παραμείνει για καιρό στην θέση αυτή: μέχρι τις 5/3/2014. Οπότε θα έχει πολλά να δώσει σε όλους ανεξαιρέτως γιατί αναγκαστικά θα προσαρμοστούμε άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο κάτω από τις ακτίνες της. Η ενέργειά της θα δημιουργήσει σε πολλούς την ανάγκη για ποιοτική, αλλά και ηθική ή συγκρατημένη σχέση. Κοινωνικά θα δημιουργήσει την τάση για αναβάθμιση των σχέσεων σε ένα επίπεδο όπου δεν θα υπάρχει έντονη διαχυτικότητα ή κάτι το χυδαίο. Γενικά, επειδή θα υπάρχει η ανάγκη για φροντίδα σίγουρα θα υπάρχει μια στροφή κάποιων ατόμων να προστατεύουν τους πιο αδύναμους. Αυτό θα είναι καλό γιατί θα αντιληφθεί περισσότερος κόσμος τι σημαίνει συναισθάνομαι.


Κριός

Είναι μια ευκαιρία να μαζέψετε αρκετά από το παρορμητικό σας στοιχείο και να φέρετε την προσωπική σχέση σε ένα άλλο επίπεδο, το οποίο κατά τη γνώμη σας μπορεί να σας κουράζει αλλά παράλληλα σας αναγάγει σε καλύτερους ανθρώπους. Η σχέση με έναν Αιγόκερω θα σας εξελίξει κατά κάποιον τρόπο. Το ενδιαφέρον για την οικογένεια μπορεί να γίνει περισσότερο οργανωμένο και μέσα στα πλαίσια της λογικής. Η εμφάνισή σας πιθανόν να αλλάξει και να γίνει αρκετά σικάτη αλλά και πιο σοβαρή. Οι πιο πολλοί θα πάρετε απόφαση γάμου αυτήν την περίοδο.


Ταύρος

Είναι μια καλή περίοδος στην ζωή σας γιατί η υλική σας φύση θα ψάξει για την ασφάλεια που αναζητάει και θα την βρει. Είτε μέσα σε σχέσεις προσωπικές, είτε σε επαγγελματικές, θα κρατήσετε τους τύπους και αυτό γενικά θα σας κάνει καλό. Η δημόσια συμπεριφορά σας θα είναι πολύ σωστή και τυπική. Η γνωριμία με ένα πρόσωπο που είναι στα δικά σας μέτρα και πιθανόν να προέρχεται από τον οικογενειακό σας χώρο, σίγουρα θα είναι ότι καλύτερο για να γεμίσετε το κενό σας. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα παρθούν αποφάσεις: είτε επαναφοράς σε μια σχέση που είχε χαλάσει αλλά κρατάτε τους δεσμούς, είτε θα συνεχίσετε με ένα πρόσωπο για να κάνετε παιδιά και οικογένεια.


Δίδυμοι

Είναι μια περίοδος απόλυτα καρμική για σας. Που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε και με το παραπάνω κάποιες σχέσεις που είτε τις έχετε αφήσει "στο φλου", είτε δεν έχετε δώσει την ανάλογη βοήθεια ή εκτίμηση που χρειαζόταν από την πλευρά σας. Κυρίως αν είναι οικογένεια ή σχέση ζωής με ένα πρόσωπο. Ο Αιγόκερως αναγκαστικά θα σας αναβαθμίσει και θα πρέπει να προσφέρετε περισσότερα υλικά αγαθά σε κάποιον που πιθανόν έχετε αδικήσει. Είναι κατά κάποιον τρόπο υποχρέωσή σας την οποία μπορεί και να αγνοείτε ή να μην θέλετε να το παραδεχτείτε. Χρειάζεται να μάθετε να φροντίζεται ένα πρόσωπο ή γενικά κάποιες καταστάσεις που έχετε αναλάβει και όχι να είσαστε μόνο θεωρία και μηδέν πράξεις. Μερικές φορές μετράει το δια ταύτα.


Καρκίνος

Είναι μια καλή περίοδος για σας γιατί θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα καλύπτει τις ανάγκες σας και μπορεί να δένει απόλυτα και με τις κρυμμένες κοινωνικές ή οικογενειακές σας φιλοδοξίες. Μερικές φορές επειδή φοβόσαστε την απόρριψη δεν διαλέγετε σύντροφο ή άτομο να συνεργαστεί μαζί σας που δεν είναι στα μέτρα σας. Τώρα όμως δεν θα νιώσετε ότι κινδυνεύετε από απόρριψη για αυτό θα κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για σας. Θα υπάρχουν βέβαια κάποιες παρεμβολές από άτομα ή καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε αλλά σε γενικές γραμμές θα τα καταφέρετε να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια. Η σχέση με Αιγόκερω θα είναι ιδανική για σας και σίγουρα η οικογένεια θα είναι το άμεσο μέλημά σας.


Λέων

Όλα αναβαθμίζονται με ένα τρόπο αρκετά δύσκολο γιατί θα πρέπει να δεχτείτε κάποια πράγματα τα οποία αρνείστε με τον τρόπο σας. Η φροντίδα, η προστασία και μια πιο ταπεινή συμπεριφορά μπορεί να είναι αναγκαία για να αντιληφθείτε κι άλλα πράγματα γύρω σας. Η πιθανή σχέση μ' έναν Αιγόκερω μπορεί να σας δημιουργεί μερικές φορές μελαγχολία εξαιτίας του τρόπου που σκέφτεται και δρά. Ίσως πρέπει να είναι το μάθημά σας για να προχωρήσετε και να εξελιχτείτε τόσο κοινωνικά όσο και σε θέματα οικογένειας. Με την αγάπη για εργασία σε συνδυασμό με την τάση για ηγεσία θα πετύχετε πολλά περισσότερα πράγματα από άλλες φορές.


Παρθένος

Είναι μια περίοδος πολύ θετική για σας, αφού πολλά πράγματα που έχετε κατά νου θα γίνουν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να είστε ανοικτοί, αισιόδοξοι και έτοιμοι να συγχωρήσετε κάποια παραπτώματα των γύρω σας. Δεν είστε έτσι και αλλιώς εσείς οι αναμάρτητοι. Για αυτό προσαρμοστείτε στις συνθήκες και μην αφήνετε κάποιες καταστάσεις να σας γυρίζουν πίσω. Η ερωτική συντροφιά είναι το άμεσο ζητούμενο για σας. Κάποιοι πιο προχωρημένοι θα αναζητήσετε μέσα από τη σχέση σας και ένα παιδί για να ολοκληρώσετε την ιδέα της οικογένειας. Η επιστροφή ενός Καρκίνου ή Αιγόκερω σίγουρα για σας δώσουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και χαρά.


Ζυγός

Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης και της απόλυτης αρμονίας, αλλά με ένα τρόπο κάπως δύσκολο, γιατί δεν θα έχετε την μεγάλη ευκολία της επικοινωνίας, αλλά της πράξης, κυρίως μέσα στην οικογένεια ή μέσα σε μια σχέση που εσείς κατά κάποιον τρόπο έχετε ανάγκη να σέβεστε και να διατηρείτε σε καλό επίπεδο. Η αρμονία σε εξωτερικό και εσωτερικό επίπεδο θα είναι το ζητούμενο. Και όπου έχετε ξεφύγει, ένα άτομο που ενδιαφέρεται για σας θα σας βάλει στον ίσιο δρόμο με πολύ αγάπη και προστασία. Κυρίως αν έχετε αφήσει τον εαυτό σας και την φροντίδα του σε θέματα υγείας ή και διατροφής. Η οργάνωση και η αναβάθμιση του χώρου σας θα είναι ένα κίνητρο για να εξισορροπήσετε.


Σκορπιός

Είναι μια περίοδος που θα γευτείτε με έναn τρόπο πολύ ιδιαίτερο κάποιες επιτυχίες επαγγελματικές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αναβαθμίσετε όλων των ειδών τις καταστάσεις που σας έχουν ενοχλήσει. Κυρίως η πολύτιμη βοήθεια της οικογένειας ή ενός Καρκίνου ή Αιγόκερω θα είναι κάτι που θα σας δώσει την προστασία και την ασφάλεια που αναζητάτε. Συγχρόνως με ένα πολύ ποιοτικό τρόπο θα αξιολογηθείτε ανάλογα με την προσφορά σας και την εργασία σας. Πάντως να ξέρετε ότι, αν έχετε δουλέψει σωστά, θα φανεί και θα ανταμειφθείτε άμεσα. Ένα ταξίδι ή μια συμφωνία μ' ένα πρόσωπο που ίσως εδώ και καιρό να μην σας αξιολογούσε τόσο σωστά, τώρα ίσως γίνει αφορμή για να αλλάξουν τα σχέδια και να ανεβείτε στην πρώτη βαθμίδα.


Τοξότης

Η πρώτη αλλαγή που θα γίνει σε εσάς θα είναι αυτή της οικονομικής προστασίας αλλά και αναθεώρησης σε πολλές οικονομικές υποθέσεις με στόχο να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Η οικονομική βελτίωση δεν θα γίνει με ένα κουμπί που θα πατήσετε. Αντίθετα θα χρειαστεί να δουλέψετε σωστά και οργανωμένα με στόχο την τελική σας αναμέτρηση για να διαπιστώσετε αν αξίζετε η όχι τελικά. Εδώ τα πράγματα θα ένα κουκιά μετρημένα. Δηλαδή δεν θα έχετε κάτι που θα το υπερτιμήσετε ούτε και να το εκτιμήσετε λάθος. Γενικά, πάντως αν κινηθείτε σωστά και οργανωμένα, θα έχετε κέρδη που δεν το περιμένατε. Επίσης, θα χρειαστεί να βάλετε φρένο σε ένα πρόσωπο που έχετε από κοινού συναλλαγές ή είσαστε σε σχέση και μοιράζεστε τα οικονομικά. Το ντύσιμό σας μπορεί να γίνει πιο κλασικό και τα κιλά σας να μειωθούν.


Αιγόκερως

Είναι μια περίοδος που θεωρείται η πιο σημαντική για σας, αφού όπου βάζει η Αφροδίτη το χεράκι της αναβαθμίζονται τα πάντα. Ο στόχος είναι να αλλάξετε όλα τα κακώς κείμενα. Και πως θα το κάνετε αυτό; Βγάζοντας και στέλνοντας προς τα έξω άνευ όρων αγάπη. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αλλάξει η ζωή σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε γιατί μόνο έτσι θα γίνουν οι καλές ανατροπές. Η εμφάνιση πάνω από όλα, και κατά δεύτερο η διατροφή και η ψυχική σας συμπεριφορά θα είναι οι παράγοντες που θα σας χαρίσουν ακτινοβολία. Το ότι θα καταλήξετε σε γάμο μετά από ένα μακροχρόνιο δεσμό αυτό είναι σχεδόν σίγουρο. Επίσης, η επιστροφή ενός ατόμου που ήταν ήξεις αφήξεις στη ζωή σας θα σταθεροποιηθεί και μάλλον θα έχει ευτυχή κατάληξη. Οι αναστολές σας μπορεί να καμφθούν και να γίνουν το εφαλτήριο για να χτίσετε ένα χαρακτήρα που παίρνει πρωτοβουλίες.


Υδροχόος

Είσαστε σε φάση ανασκόπησης και αυτό σημαίνει ότι θα μαζευτείτε στο καβούκι σας γιατί θέλετε να κάνετε μια γενική ανασκόπηση σε συναισθηματικό επίπεδο. Ίσως να αφουγκραστείτε περισσότερο τις βαθιές ευαισθησίες και ανάγκες ενός προσώπου που σας ενδιαφέρει. Η μυστικότητα των κινήσεών σας πιθανόν να δημιουργήσει την επιθυμία να κρατήσετε την σχέση σας μακριά από διάφορες επιρροές. Η ακόμα μπορεί να ερωτευτείτε ένα πρόσωπο που εξ ανάγκης δεν μπορείτε να βρεθείτε πολύ κοντά. Θα έχετε επαφή με ένα πρόσωπο που πιθανόν είναι Καρκίνος και βρίσκεται στο χώρο της δουλειάς που θα σας ανοίξει την καρδιά του. Και εσείς χρειάζεται να είσαστε πιο συναισθηματικοί και προστατευτικοί. Το φιλάνθρωπο πρόσωπό σας θα φανεί στο πως θα σταθείτε σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή σε μια ομάδα φίλων σας.


Ιχθύες

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας επειδή θα μπείτε σε ένα όμορφο καλούπι που θα διευρύνει τους ορίζοντες σας και θα βοηθήσει να σταθείτε πιο εύκολα στον κοινωνικό περίγυρο. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα σταθεροποιηθείτε σε ένα φιλικό κύκλο που θα σας εκφράζει και δεν θα παραπαίετε από εδώ και από εκεί. Αυτό θα σας βοηθήσει και στην ερωτική σας ζωή γιατί μπορεί να κάνετε μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα είναι πολύ προστατευτικό και σωστό απέναντί σας. Η επαφή με Καρκίνο και Αιγόκερω θα ανοίξει περισσότερο τον κοινωνικό σας κύκλο. Η οικονομική ελάφρυνση που θα έχετε θα βοηθήσει να ξεμπλέξετε πιο εύκολα από κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Γενικά, επιδιώξτε την ατομική βελτίωση μαζί με την ποιότητα στην ζωή σας.

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Αφροδίτης σας, πατήστε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved